Skocz do zawartości

Pokemon: Let’s Go, Pikachu / Eevee

Featured Replies

Opublikowano

Nie no, exp share to można używać po przejściu głównego wątku żeby podlevelować pokemony po to, aby uzupełnić pokedex. Od XY exp share strasznie psuje balans i używanie go podczas głównej przygody to takie trochę jeżdżenie w forzie horizon z cofaniem czasu i zieloną linią na asfalcie.

Cytat

Ale nie było co tego oczekiwać po Nintendo.

Raczej po gamefreak, tj. mafii która od wielu lat robi co chce i jak chce. Zawsze jeden krok do przodu i dwa do tyłu. Po wspaniałym Black/White czasami nawet 3 kroki do tyłu.

Edytowane przez ragus

• Odpowiedzi 375
  • Wyświetleń 62 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Tak chyba chciałeś napisać

• Ok, pomijając błagania o wymianę, napisałbym kilka zdań, bo w sumie bardzo mało było konkretnych opinii o tej grze. Sam nie wiedziałem, czego się spodziewać - wśród wielu opinii, że to nic specjalnego

• Gdy nie wiesz do końca czy chcez kupić grę i nagle wjeżdża nostalgia mocno z oficjalnego kanału (nie wiem czy było ale wklejam):     Ten opening zawsze ciary robi    

Opublikowano
41 minut temu, Ficuś napisał:

czyli co kupowac?

Poczekaj kilka dni to damy znać czy warto. W sobotę mam rocznicę ślubu co zabierze mi kilka godzin, ale u mnie to tradycja, że na premierę nowych Poków w tydzień robię 30-40 godzin i tu raczej będzie podobnie 

Opublikowano
4 godziny temu, Ficuś napisał:

opencritic na razie 79, ogolnie to wszyscy recenzenci sie uparli na jedna ocene - praktycznie same 8 leca

Czyli sredniak.

:D

Opublikowano

W tym momencie zarówno na open jak i metacritic jest 82 % 

Edytowane przez funditto

Opublikowano
20 godzin temu, Ficuś napisał:

ja zaatakuje poki za rok w tej rzekomo prawilnej wersji, juz mnie bardziej jara civ6 przenosnie niz ten uproszczony z tego co widze i czytam produkt

17 godzin temu, Ficuś napisał:

Niny tak zakpilo ze zadnej recki polskiej w dzien miniecia emberga? 

15 godzin temu, Ficuś napisał:

Tu sie bedzie walczyc 1pokemon vs 1pokemon czy prawilnie druzyna np trzech?

14 godzin temu, Ficuś napisał:

czyli co kupowac?

Jeszcze ze dwa posty i kupisz :).

Opublikowano
Teraz, Raptor napisał:

@Ficuś Kupuj, najwyzej odsprzedasz - malo hajsu stracisz jako, ze gierki na Switchu trzymaja cene ;)

Za chwilę go zobaczysz w zakupach growych. Sam się swoimi postami przekona. On podświadomie już grę kupił.

Opublikowano
  • Autor

civ6 chcialem wiec nie usmiecha mi sie 400pln wydac w piatek :( z drugiej strony kusi bo nigdy w poki nie gralem, nawet na poksy go mialem wyyebane wiec wczesniej czy pozniej i tak bym to sprawdzil z uwagi, ze na switchu otwieram sie na nowe horyzonty

Opublikowano

tak Civa brać w ciemno, bez recek? A co jak kupsztal i 5 minut czekania na swoją turę? Lepiej wziąć Poki, bo przynajmniej wiadomo, że dobre

Opublikowano
Teraz, Rayos napisał:

tak Civa brać w ciemno, bez recek? A co jak kupsztal i 5 minut czekania na swoją turę? Lepiej wziąć Poki, bo przynajmniej wiadomo, że dobre

Weźmie obie, musi się po prostu oswoić z goleniem na cztery stówki. Otwiera się na nowe horyzonty przecież.

Opublikowano
  • Autor

przeciez civke od poczatku chcialem brac, waham sie tylko z tymi poksami (pipi)ymi, pozniej juz oplacone mario party z joyconami i smash, cudowne jest zycie

Opublikowano
  • Autor

jak sie nie spodobaja poksy to sprzedam, jak civka6 bedzie slabo dzialac rowniez, gry w pudelkach trzymaja cene i bede ostatecznie stratny kilka zl, nie ma to jak pudelka, a nie cyfrowki kupowane po kryjomu bez mozliwosci odsprzedazy i placz ze sie memorka konczy

i konczymy offtop ;)

Opublikowano
1 minutę temu, Ficuś napisał:

jak sie nie spodobaja poksy to sprzedam, jak civka6 bedzie slabo dzialac rowniez, gry w pudelkach trzymaja cene i bede ostatecznie stratny kilka zl, nie ma to jak pudelka, a nie cyfrowki kupowane po kryjomu bez mozliwosci odsprzedazy i placz ze sie memorka konczy

i konczymy offtop ;)

polecam 3ds i normalne poksy w cenie 400 zł zamiast civ 6 i tych poksów dostaniesz konsole z pokemonami. O wiele więcej funu dadzą niż pokemon go switch edition

Mam nadzieję że pomogłem :reggie:

Opublikowano

Ficuś, jakby co to po przejściu Poków mogę się zamienić na Civ 6 ;)

Opublikowano
  • Autor

civka jak siedzie i bedzie dzialac zgrabnie to gra na lata

Opublikowano
26 minut temu, blantman napisał:

polecam 3ds i normalne poksy w cenie 400 zł zamiast civ 6 i tych poksów dostaniesz konsole z pokemonami. O wiele więcej funu dadzą niż pokemon go switch edition

Mam nadzieję że pomogłem :reggie:

Mowisz, ze grales już i wiesz najlepiej? 

Opublikowano

A czym się różni Pokemon Let's Go, Pikachu od Pokemon Let's Go Eevee? :D Bo dzisiaj zamawiam i nie wiem co wybrać. 

Tylko nie bijcie za to pytanie :devil:

Edytowane przez pattro

Opublikowano

Różnią się kilkoma Pokemonami, które można złapać tylko w jednej z wersji 

Dla wersji Pikachu : Oddish, Gloom, Vileplume, Sandshrew, Sandslash, Growlithe i Arcanine 

Dla wersji Eevee: Bellsprout, Weepinbell, Victreebel, Vulpix, Ninetales, Meowth, Persian 

Opublikowano

No i masz innego startera, 

Odpowiednio pikachu lub eevee

Opublikowano

Pikachu podobno mozna zlapac juz na poczatku gry wiec nie wiem jakie sa zalety tej edycji wzgledem eevee.

Opublikowano

Ja brałem wersję z Pikachu, bo wszystkie poki z wersji Eevee złapałem w GO 

Opublikowano
26 minut temu, Velius napisał:

Pikachu podobno mozna zlapac juz na poczatku gry wiec nie wiem jakie sa zalety tej edycji wzgledem eevee.

Przecież to się różni, jak zawsze, wieloma pokemonami dostępnymi w trakcie całej rozgrywki, nie tylko tytułowym.