Skocz do zawartości

Pokemon: Let’s Go, Pikachu / Eevee

Daffy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nie no, exp share to można używać po przejściu głównego wątku żeby podlevelować pokemony po to, aby uzupełnić pokedex. Od XY exp share strasznie psuje balans i używanie go podczas głównej przygody to takie trochę jeżdżenie w forzie horizon z cofaniem czasu i zieloną linią na asfalcie.

Cytat

Ale nie było co tego oczekiwać po Nintendo.

Raczej po gamefreak, tj. mafii która od wielu lat robi co chce i jak chce. Zawsze jeden krok do przodu i dwa do tyłu. Po wspaniałym Black/White czasami nawet 3 kroki do tyłu.

Edytowane przez ragus
Opublikowano
41 minut temu, Ficuś napisał:

czyli co kupowac?

Poczekaj kilka dni to damy znać czy warto. W sobotę mam rocznicę ślubu co zabierze mi kilka godzin, ale u mnie to tradycja, że na premierę nowych Poków w tydzień robię 30-40 godzin i tu raczej będzie podobnie 

Opublikowano
20 godzin temu, Ficuś napisał:

ja zaatakuje poki za rok w tej rzekomo prawilnej wersji, juz mnie bardziej jara civ6 przenosnie niz ten uproszczony z tego co widze i czytam produkt

17 godzin temu, Ficuś napisał:

Niny tak zakpilo ze zadnej recki polskiej w dzien miniecia emberga? 

15 godzin temu, Ficuś napisał:

Tu sie bedzie walczyc 1pokemon vs 1pokemon czy prawilnie druzyna np trzech?

14 godzin temu, Ficuś napisał:

czyli co kupowac?

Jeszcze ze dwa posty i kupisz :).

Opublikowano

civ6 chcialem wiec nie usmiecha mi sie 400pln wydac w piatek :( z drugiej strony kusi bo nigdy w poki nie gralem, nawet na poksy go mialem wyyebane wiec wczesniej czy pozniej i tak bym to sprawdzil z uwagi, ze na switchu otwieram sie na nowe horyzonty

Opublikowano
Teraz, Rayos napisał:

tak Civa brać w ciemno, bez recek? A co jak kupsztal i 5 minut czekania na swoją turę? Lepiej wziąć Poki, bo przynajmniej wiadomo, że dobre

Weźmie obie, musi się po prostu oswoić z goleniem na cztery stówki. Otwiera się na nowe horyzonty przecież.

• Haha 2
Opublikowano

przeciez civke od poczatku chcialem brac, waham sie tylko z tymi poksami (pipi)ymi, pozniej juz oplacone mario party z joyconami i smash, cudowne jest zycie

Opublikowano

jak sie nie spodobaja poksy to sprzedam, jak civka6 bedzie slabo dzialac rowniez, gry w pudelkach trzymaja cene i bede ostatecznie stratny kilka zl, nie ma to jak pudelka, a nie cyfrowki kupowane po kryjomu bez mozliwosci odsprzedazy i placz ze sie memorka konczy

i konczymy offtop ;)

Opublikowano
1 minutę temu, Ficuś napisał:

jak sie nie spodobaja poksy to sprzedam, jak civka6 bedzie slabo dzialac rowniez, gry w pudelkach trzymaja cene i bede ostatecznie stratny kilka zl, nie ma to jak pudelka, a nie cyfrowki kupowane po kryjomu bez mozliwosci odsprzedazy i placz ze sie memorka konczy

i konczymy offtop ;)

polecam 3ds i normalne poksy w cenie 400 zł zamiast civ 6 i tych poksów dostaniesz konsole z pokemonami. O wiele więcej funu dadzą niż pokemon go switch edition

Mam nadzieję że pomogłem :reggie:

Opublikowano
26 minut temu, blantman napisał:

polecam 3ds i normalne poksy w cenie 400 zł zamiast civ 6 i tych poksów dostaniesz konsole z pokemonami. O wiele więcej funu dadzą niż pokemon go switch edition

Mam nadzieję że pomogłem :reggie:

Mowisz, ze grales już i wiesz najlepiej? 

Opublikowano (edytowane)

A czym się różni Pokemon Let's Go, Pikachu od Pokemon Let's Go Eevee? :D Bo dzisiaj zamawiam i nie wiem co wybrać. 

Tylko nie bijcie za to pytanie :devil:

Edytowane przez pattro
Opublikowano

Różnią się kilkoma Pokemonami, które można złapać tylko w jednej z wersji 

Dla wersji Pikachu : Oddish, Gloom, Vileplume, Sandshrew, Sandslash, Growlithe i Arcanine 

Dla wersji Eevee: Bellsprout, Weepinbell, Victreebel, Vulpix, Ninetales, Meowth, Persian 

Opublikowano
26 minut temu, Velius napisał:

Pikachu podobno mozna zlapac juz na poczatku gry wiec nie wiem jakie sa zalety tej edycji wzgledem eevee.

Przecież to się różni, jak zawsze, wieloma pokemonami dostępnymi w trakcie całej rozgrywki, nie tylko tytułowym.