Velius 5 753 Opublikowano 14 listopada 2018 Opublikowano 14 listopada 2018 20 minut temu, raven_raven napisał: Przecież to się różni, jak zawsze, wieloma pokemonami dostępnymi w trakcie całej rozgrywki, nie tylko tytułowym. 7 pokemonow to jest "wieloma" ? Z czego sobie w pokemon go mozna je zlapac jadac tramwajem pewnie i przerzucic. Cytuj
Rayos 3 178 Opublikowano 14 listopada 2018 Opublikowano 14 listopada 2018 Godzinę temu, Velius napisał: Pikachu podobno mozna zlapac juz na poczatku gry wiec nie wiem jakie sa zalety tej edycji wzgledem eevee. Pikachu z okładki ma specjalny atak plus możesz go przebierać w ciuszki Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 14 listopada 2018 Opublikowano 14 listopada 2018 O ataku nie wiedzialem. Patrzac na to ze mozna go zlapac zaraz na poczatku gry to edycja eevee wciaz wyglada bardziej interesujaco Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 14 listopada 2018 Opublikowano 14 listopada 2018 Godzinę temu, Velius napisał: 7 pokemonow to jest "wieloma" ? Z czego sobie w pokemon go mozna je zlapac jadac tramwajem pewnie i przerzucic. No więcej niż jeden, który wynikałby z Twojej wypowiedzi. Są tutaj ludzie, którzy nie mają pojęcia o tej serii (a to jest właśnie target tych odsłon) i ktoś to czytając mógłby odnieść błędne wrażenie. W Red/Blue różnica to było 11 pokemonów, więc nie aż tak dużo więcej. Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 14 listopada 2018 Opublikowano 14 listopada 2018 Ok przepraszam. Co nie zmienia faktu ze eevee wydaje sie lepszym wyborem. Szkoda tez ze nie mozna zdobyc Mew inaczej niz kupujac pokeball plus, moze w przyszlosci odblokuja mozliwosc wrzucenia go do gry z pokemon GO albo inny sposob. A jak nie to paywall. Cytuj
Rayos 3 178 Opublikowano 14 listopada 2018 Opublikowano 14 listopada 2018 Zawsze możesz się z kimś wymienić Cytuj
SpacierShark123 1 510 Opublikowano 15 listopada 2018 Opublikowano 15 listopada 2018 Dwa pytanka bo dalej zastanawiam się nad zakupem. Czy gra ma jakiś endgame? W starych pokach zawsze można było podbijać sobie poziom ale tutaj jak wiadomo walki są tylko z trenerami czyli w pewnym momencie nie będzie już z kim walczyć i bez podłączenia konsoli do sieci nie będzie nic do roboty. Po drugie jak to wygląda z przedmiotami? Dzielą się one z pokemon GO(można między obiema grami je przenosić?)? Cytuj
Rayos 3 178 Opublikowano 15 listopada 2018 Opublikowano 15 listopada 2018 end game to łapanie pozostałych pokemonów (w tym mewtwo, którego można złapać tylko po skończeniu fabuły) i walki z trenerami. itemów afaik nie można przenosić, poza jednym: skrzyneczką, którą przenosimy raz na jakiś czas z let's go do poke go, by w poke go mieć szanse na łapanie meltanów, które natępnie przenosimy z powrotem do let's go Cytuj
SpacierShark123 1 510 Opublikowano 15 listopada 2018 Opublikowano 15 listopada 2018 Walki z trenerami wiem że są ale zastanawiam się czy powiedzmy w grze jest 200 trenerów przez całą fabułe i jeżeli ich pokonamy to już nie można będzie powtarzać walk. Chyba że jest jakiś tryb na zasadzie ligi pokemon gdzie trenerzy się generują losowo i można obijać do woli. Zastanawia mnie to bo zawsze w trybie sieciowym pokemony miało się w okolicach 100poziomu , tutaj widząc film z walki mewtwo gość miał 60-70lvl. Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 15 listopada 2018 Autor Opublikowano 15 listopada 2018 ruszyla w ogole integracja z poksami go? recenzenci z tego co czytalem to nie mieli do niej dostepu btw. kto zamawial u czezkiego to widze w sklepie, ze jest info ze wysylka dopiero jutro Cytuj
funditto 661 Opublikowano 15 listopada 2018 Opublikowano 15 listopada 2018 Nie no, bez jaj, przecież wczoraj Czezky pisał, że wysyłka w czwartek i w piątek już będę łapać Poki...specjalnie jutro załatwiłem sobie wolne... 1 Cytuj
Rayos 3 178 Opublikowano 15 listopada 2018 Opublikowano 15 listopada 2018 6 minut temu, SpacierShark123 napisał: Walki z trenerami wiem że są ale zastanawiam się czy powiedzmy w grze jest 200 trenerów przez całą fabułe i jeżeli ich pokonamy to już nie można będzie powtarzać walk. Chyba że jest jakiś tryb na zasadzie ligi pokemon gdzie trenerzy się generują losowo i można obijać do woli. Zastanawia mnie to bo zawsze w trybie sieciowym pokemony miało się w okolicach 100poziomu , tutaj widząc film z walki mewtwo gość miał 60-70lvl. Gdzieś przeczytałem, że wali można powtarzać czegoś takiego nie ma niestety o czym piszesz w tej części w innych poksach bywały tego typu miejsca. Zazwyczaj walki pokemonów online mają odgórnie ustalone lvl i są odpowiednio skalowane Twoje pokemoyn jeśli Ci brkauje lvl/masz za dużo. A odnośnie zamówień, Conquest ponoć pokpił sprawę i prawie wszystkie sklepy które zamawiały poksy będą je mieli dopiero na jutro Ja już anulowałem zamówienie u Jaczesa [*] i biorę jutro u siebie lokalnie 1 Cytuj
pattro 260 Opublikowano 15 listopada 2018 Opublikowano 15 listopada 2018 (edytowane) Ja zamówiłem z Konsoleigry.pl. Dzisiaj pytałem to jeszcze gry nie mają Czyżby jakiś poślizg? Edytowane 15 listopada 2018 przez pattro Cytuj
SpacierShark123 1 510 Opublikowano 15 listopada 2018 Opublikowano 15 listopada 2018 Szkoda , zakładam że do walk sieciowych musiałbym opłacać abonament a tego nie zrobię bo switch jest na tyle kiepski że jako jedyne urządzenie w domu nie łapie mi wifi więc jest to strata pieniędzy a po kablu jedynie ściągam aktualizacje. No nic czyli mimo że ograłbym rpg w świecie poków to poczekam pare tygodni i zobaczę jak to się rozwinie. Cytuj
Basior 1 109 Opublikowano 15 listopada 2018 Opublikowano 15 listopada 2018 Kurde to i poksy i Civka poślizg :-( . Jest jeszcze szansa na to, że do paczkomatu w sobotę dojedzie. Tydzień temu przyszło w sobotę zamówienie, więc szansa jest. Cytuj
funditto 661 Opublikowano 15 listopada 2018 Opublikowano 15 listopada 2018 (edytowane) A czemu Civ też ma opóźnienie ? Jednym transportem Nintendo wysyła różne gry czy jak ? Eh, dzwoniłem do Perfect Blue i nie wiem czy to z Czezkim gadałem czy z kim, ale twierdził, że Media Markt jutro też nie będzie miał Poków na półce, więc się wstrzymam z anulowaniem.. jeszcze mam listem poleconym, bo paczkomaty u mnie w mieście to jakieś nieporozumienie Edytowane 15 listopada 2018 przez funditto 1 Cytuj
Basior 1 109 Opublikowano 15 listopada 2018 Opublikowano 15 listopada 2018 Nie wiem. Dzwonili z perfectblue, że dopiero w piątek dostaną. Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 15 listopada 2018 Autor Opublikowano 15 listopada 2018 juz mi raz paczka od czezkiego do paczkomatu wyslana w piatek przyszla w sobote wiec nie trac nadziei funditto jak wczoraj czezky gadal, ze dzis poksy wysle i jednak beda jutro to slalo sie cos okropnego, to slowny chlopak, pewnie sam jak ogarnie burdel to sie tu odniesie do tego, nie chowa glowy w piasek i na pewno to padaka po stronie dostawcy Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 15 listopada 2018 Opublikowano 15 listopada 2018 12 minut temu, SpacierShark123 napisał: Szkoda , zakładam że do walk sieciowych musiałbym opłacać abonament a tego nie zrobię bo switch jest na tyle kiepski że jako jedyne urządzenie w domu nie łapie mi wifi więc jest to strata pieniędzy a po kablu jedynie ściągam aktualizacje. No nic czyli mimo że ograłbym rpg w świecie poków to poczekam pare tygodni i zobaczę jak to się rozwinie. Jedyne walki online w Lets Go to bedzie wyzywanie kogos z friend listy na pojedynek. Cytuj
funditto 661 Opublikowano 15 listopada 2018 Opublikowano 15 listopada 2018 Nie no, ja nie podejrzewam, że zawalili w perfectblue. Pamiętam jakie cyrki były z Zeldą, a prędzej z Pokemonami, które dostaliśmy po niemiecku także jakoś mocno go nie winię tylko jestem zły, bo od czasów Super Mario Odyssey na żadną grę nie miałem takiego hype'u.. Cytuj
SpacierShark123 1 510 Opublikowano 15 listopada 2018 Opublikowano 15 listopada 2018 8 minut temu, Velius napisał: Jedyne walki online w Lets Go to bedzie wyzywanie kogos z friend listy na pojedynek. Ło matko nawet brak jakiejś wyszukiwarki by walić się po mordach z randomami . Z każdą nową informacją o grze zdaje sobie sprawę że niepotrzebnie czekałem na tytuł , jeszcze jakby było to obijanie po sieci z jakimś systemem rang i eventami typu ligi byłoby nawet spoko . Cytuj
pattro 260 Opublikowano 15 listopada 2018 Opublikowano 15 listopada 2018 I jutro nie będzie Pokemonów Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 15 listopada 2018 Autor Opublikowano 15 listopada 2018 jakby ktos myslal ze czezky klamie i sobie zamowie gdzie indziej bo pokpil sprawe to powodzenia, praktycznie jedyna szansa na poki w pl jutro to lokalny dostawca/odbior osobisty i modlitwa ze cqc jednak jutro dostarczy media markt, konsoleigry, rtveuro, slaski games4you itp dzis brak Cytuj
Rayos 3 178 Opublikowano 15 listopada 2018 Opublikowano 15 listopada 2018 Potwierdzam, ze małe sklepy gry dostały, u mnie lokalnie będą dostępne, ba, nocna premiera nawet będzie dziś tylko conquest mógł zyebac jedna z najważniejszych premier tego roku na switcha, nic tylko przyklasnąć. Bejsbolem w twarz. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi