Velius 5 753 Opublikowano 15 listopada 2018 Opublikowano 15 listopada 2018 Komputronik mi pisze ze 20.11 beda mieli Cytuj
funditto 661 Opublikowano 15 listopada 2018 Opublikowano 15 listopada 2018 Czezky, jakby się okazało, że jutro też nie dojdzie to daj znać na forum. Już się pogodziłem z tym, że jutro gry nie dostanę i że będę grać dopiero w poniedziałek Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 15 listopada 2018 Opublikowano 15 listopada 2018 no mi klienci mowili, ze np. xkom realizuje na srode/czwartek wersje z pokeballem. Napisze rano, bede wiedzial kolo 6. Cytuj
bulaxyz82 168 Opublikowano 15 listopada 2018 Opublikowano 15 listopada 2018 Pepiczki zawalają dostawy i do tego haratają nas w gałę. Po.(pipi)ało ich tam za południową granicą Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 16 listopada 2018 Opublikowano 16 listopada 2018 mamy, wysylamy. Gratisy do standardowej edycji naprawde porzadne. Cytuj
Rayos 3 178 Opublikowano 16 listopada 2018 Opublikowano 16 listopada 2018 Okazuje się, że jednak można walczyć/wymieniać się pokemonami z randomami W skrócie: paruje ludzi po kodzie składającym się z 3 pokemonów, ludki zaczęli już używać defautlowego kodu 3x Pikachu i łączy ich z ludźmi z całego świata. Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 16 listopada 2018 Opublikowano 16 listopada 2018 Ktos juz ma swoja kopie (poza Davem bo to oszust :D) i ogrywa? Ja dzis bylem w ultimie, ale dopiero po 13 beda miec Cytuj
SpacierShark123 1 510 Opublikowano 16 listopada 2018 Opublikowano 16 listopada 2018 Czyli tak naprawdę nintendo sztucznie blokuje granie i wymiane z graczami z całego świata ? Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 16 listopada 2018 Opublikowano 16 listopada 2018 Nintendo nienawidzi Polaków Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 16 listopada 2018 Opublikowano 16 listopada 2018 Wlasnie odebralem swoj egzemplarz w Ultimie. Maja rowniez wersje z Pokeballem juz na miejscu. Cytuj
Basior 1 109 Opublikowano 16 listopada 2018 Opublikowano 16 listopada 2018 Ciekawe czy gratisy do standardowej wersji także kig dostarczy i czy będą takie same co Czezkiego. Cytuj
pattro 260 Opublikowano 16 listopada 2018 Opublikowano 16 listopada 2018 Ktoś już gra? Jak wrażenia? Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 16 listopada 2018 Opublikowano 16 listopada 2018 Powiem wam, ze jest kierwa potencjal w tej konsoli. Otwarcie u nas niewiele gorsze od RDR2, caly dzien klienci i mnostwo paczek Tymczasem BF5, rowniez premiera dzisiaj Cytuj
Gość ragus Opublikowano 16 listopada 2018 Opublikowano 16 listopada 2018 Za rok przy normalnych pokemonach jaczes będzie tynkował ściany Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 16 listopada 2018 Opublikowano 16 listopada 2018 2 godziny temu, Basior napisał: Ciekawe czy gratisy do standardowej wersji także kig dostarczy i czy będą takie same co Czezkiego. A jakie sa? W Ultimie dawali pierwszym nabywcom brelok pikachu, szmatke do czyszczenia ekranu i naklejki. Co do samej gry... gralem tylko 40min, ale fajnie sie gra, nawet bardzo. Tylko jak na razie zbyt latwo. No i jednak wolalbym walki z pokemonami, a nie lapanie. Cytuj
Gromit 244 Opublikowano 16 listopada 2018 Opublikowano 16 listopada 2018 Pograłem godzinkę sterując pokeballem. Grafa śliczna, pokemony mają bardzo ładne modele. Póki co w ogóle nie czuję braku turowej walki podczas łapania dzikich pokemonów, ale to pewnie zasługa pokeballa. Wciśnięcie gałki to A, drugi przycisk to B (albo X, sam nie wiem), potrząśnięcie to Y. O dziwo sterowanie postacią i wciskanie gałki nie jest aż tak problematyczne (jasne, mniej precyzyjne niż oddzielna gałka + przycisk A). W walkach nie mogę za to podejrzeć informacji o atakach, bo nie działa potrząsanie pokeballem, podczas gdy poza walkami bez problemu ten gest jest wykrywany. Póki co oprócz tego jednego problemu pokeball jest super, bardzo solidnie wykonany, waży swoje, wydaje dźwięki i miga diodą podczas łapania poków dokładnie tak samo, jak ten animowany w grze. Wczuwa +100. Rzucanie pokeballem też przyjemne. Do tego integracja pokeballa z Pokemon Go to jakieś szaleństwo - pod oknem mam dwa pokestopy i nie mogę odłożyć kulki, bo cały czas wibruje. Świetny gadżet. Cytuj
Basior 1 109 Opublikowano 17 listopada 2018 Opublikowano 17 listopada 2018 Czekając na paczkomatu, w przerwie grania w Diablo 3, poczytałem trochę opinii i jedna rzecz mnie irytuje: nie ma obsługi Pro Contollera. Nintendo czemu? Toż to wymuszenie grania na joyconach to jakaś dziwna nadopiekunczosc. Cytuj
SpacierShark123 1 510 Opublikowano 17 listopada 2018 Opublikowano 17 listopada 2018 Z tego co widziałem gra się tylko jednym joycon-em , więc controller pro trochę by się nudził przy takiej klawiszologii. Cytuj
Gromit 244 Opublikowano 17 listopada 2018 Opublikowano 17 listopada 2018 W trybie handheld pokemony łapie się ustawiając odpowiednio konsolę (żyroskopy) i naciskając A. Spokojnie mogli to samo dać w docku przy pomocy pro controllera. Dziwna decyzja, nie ma żadnego rozsądnego wytłumaczenia. Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 17 listopada 2018 Autor Opublikowano 17 listopada 2018 Slicznie to wyglada i brzmi ale jakosc cieni to jakis trolling Cytuj
Gromit 244 Opublikowano 17 listopada 2018 Opublikowano 17 listopada 2018 Polecam Viridian Forest w trybie handheld. Pokaz slajdów momentami xd Cytuj
Rayos 3 178 Opublikowano 17 listopada 2018 Opublikowano 17 listopada 2018 No działanie słabe chwilami, gamefreak chyba nigdy sie nie nauczy ale sama gra fantastyczna, nostalgia wali w ryj i puścić nie chce. Jest łatwo, łapanie pokemonow daje mi więcej frajdy niż żmudna walka z nimi, pokeball znakomity, choć jak gromit zauważył: przez mniejsza ilość przycisków ciut trudniej się obsługuje. Niektóre elementy, a do takiego podglądu ataków w walce nie mamy dostępu. Ale z pokemon go działa fantastycznie! Poki co bardzo zadowolony jestem, dostalem dokładnie to czego oczekiwałem i już teraz trzymam kciuki za let’s go 2 z johto Cytuj
funditto 661 Opublikowano 17 listopada 2018 Opublikowano 17 listopada 2018 Oj Let's Go Togepi byłoby świetne, ale jak w Kanto akceptuję zmiany bohatera i rywala tak w Johto nie wyobrażam sobie, żeby coś namieszali z fabułą. Rywal musi być złodziejem i najważniejsza (chociaż nie ostatnia) walka musi odbyć się na Mt. Silver Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi