Skocz do zawartości

Pokemon Sword & Pokemon Shield

Featured Replies

Opublikowano

Ty no wyglada fajnie, szkoda, że dziala w 15 fps. 

• Odpowiedzi 341
  • Wyświetleń 91,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Mam nadzieje że trafią do gry te poksy 

• No korva  - minusa przeżyje, ale porównanie do ficusia to juz szczyt. Nie jesteśmy już kolegami.

• Być może te gry są niedopracowane i słabe, no ale od ludzi którzy od miesięcy nie ukrywają, że ich jedynym pragnieniem w życiu jest jęczenie i wymyślanie wszystkiego, ja się tego nie dowiem. W sensie,

Opublikowano

No chyba jednak nie.

Opublikowano

Mysle ze jeszcze troche i dogonia Dragon Questa VIII pod katem technicznym. Ale widac progres.

Opublikowano

Liczyłem na większy efekt wow, ale i tak jakiś tam hype się tli. Nieciekawe tylko te nowe poki: małpy i króliki już były, a ten wodnisty to ja nawet nie wiem co to jest ale nie jest to jaszczurka. Szkoda że nie jest to dziobak. :/ 

Opublikowano

Losowe walki?

comment_FgN9y8TTziJlZqj5ds8Nhah3CUq1RAVk

Nagmghs.jpg

startery fatalne ;/

Opublikowano

Grafa padaka, pokemony design dramat. Zatrzymali się normalnie z ta seria na czasach gba.

Opublikowano

Wygląda lepiej niż Let's Go na pierwszych gameplayach, a tamto na żywo wyglądało bardzo fajnie. Bardziej mnie martwi, że nie widać biegających poków. No, ale dla mnie i tak day one i pewnie gra roku

Opublikowano

Kamera nadal statyczna. Technicznie to Sun Moon z podbitą rozdziałką. Duży zawód 

Opublikowano

Dobra, po dłuższym zastanowieniu trawiasty starter może być.

Opublikowano

Grafika lepsza jak w lets go. Nie jest tak sterylna. 

Losowe walki- ok.

Region trochę wyspy brytyjskie. Startery bez ewolucji ciężko ocenić ale na pewno nie zajac. 

Weźmie się.

Edytowane przez Basior
.

Opublikowano

Swoją drogą ciekawe w co pójdzie wodnisty w takim razie: jeśli jest "nieśmiałym pokemonem atakującym z zaskoczenia" to spodziewałbym się Water/Dark albo Water/Fairy (nieśmiałość), ale to kombinacje dwóch ostatnich starterów z tej grupy.

Suma sumarum w końcu mam powód do kupna Switcha, miłoby jakby do końca roku pojawiła się pierwsza rewizja sprzętu lub wersja handheld only.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

W sumie skończyłem tylko raz w życiu pokemony - remake REDów na GBA ( dokładnie na emu na telefonie ).

Wszystkie części z DSa czy 3DSa ominąłem więc pewnie wersję dla Switcha kupię z ciekawości.

Opublikowano

JAK NA GAMEFREAK grafika jest ok, szkoda że statyczna kamera no ale może za 3 generacje

h0OTRXZ.jpg

yOFg2Ii.jpg

1z5wwSw.jpg

A no i premiera oczywiście listopad :cool: 

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Co mi się nie podoba na ten moment:

- wygląda jak lekko podkręcona 6/7 gena z 3DSa

- badziewne startery

- random eccountery

- statyczna kamera

Opublikowano

Ciekawostka od gościa co przewidział wcześniej zawartość main directa.

Może sciema ale kto wie.

Opublikowano

Czy kolejne quasi-ewolucje.

Opublikowano

Armored Mewtwo ?! :o Marzenie o Mewtwo w zbroi jak z Pokemon Movie 1 miałoby się ziścić ? 

Opublikowano

Poplacze trochę, ale serio liczyłem na miks xeno walki i świata z nowej zeldy.

Botw-Gamefreak.jpg

Czaicie poki w open worldzie? To byłaby przygoda, a nie kórwa znowu korytarz. 

Ehh szkoda że nie każde studio jest takie ambitne.