Opublikowano 27 lutego 20196 l Mysle ze jeszcze troche i dogonia Dragon Questa VIII pod katem technicznym. Ale widac progres.
Opublikowano 27 lutego 20196 l Liczyłem na większy efekt wow, ale i tak jakiś tam hype się tli. Nieciekawe tylko te nowe poki: małpy i króliki już były, a ten wodnisty to ja nawet nie wiem co to jest ale nie jest to jaszczurka. Szkoda że nie jest to dziobak.
Opublikowano 27 lutego 20196 l 1 minutę temu, Banan91PL napisał: Fajnie ze w 3D Jak i dwie poprzednie generacje. Edytowane 27 lutego 20196 l przez Paolo de Vesir
Opublikowano 27 lutego 20196 l Grafa padaka, pokemony design dramat. Zatrzymali się normalnie z ta seria na czasach gba.
Opublikowano 27 lutego 20196 l Wygląda lepiej niż Let's Go na pierwszych gameplayach, a tamto na żywo wyglądało bardzo fajnie. Bardziej mnie martwi, że nie widać biegających poków. No, ale dla mnie i tak day one i pewnie gra roku
Opublikowano 27 lutego 20196 l Kamera nadal statyczna. Technicznie to Sun Moon z podbitą rozdziałką. Duży zawód
Opublikowano 27 lutego 20196 l Grafika lepsza jak w lets go. Nie jest tak sterylna. Losowe walki- ok. Region trochę wyspy brytyjskie. Startery bez ewolucji ciężko ocenić ale na pewno nie zajac. Weźmie się. Edytowane 27 lutego 20196 l przez Basior .
Opublikowano 27 lutego 20196 l Swoją drogą ciekawe w co pójdzie wodnisty w takim razie: jeśli jest "nieśmiałym pokemonem atakującym z zaskoczenia" to spodziewałbym się Water/Dark albo Water/Fairy (nieśmiałość), ale to kombinacje dwóch ostatnich starterów z tej grupy. Suma sumarum w końcu mam powód do kupna Switcha, miłoby jakby do końca roku pojawiła się pierwsza rewizja sprzętu lub wersja handheld only. Edytowane 27 lutego 20196 l przez Paolo de Vesir
Opublikowano 27 lutego 20196 l W sumie skończyłem tylko raz w życiu pokemony - remake REDów na GBA ( dokładnie na emu na telefonie ). Wszystkie części z DSa czy 3DSa ominąłem więc pewnie wersję dla Switcha kupię z ciekawości.
Opublikowano 27 lutego 20196 l JAK NA GAMEFREAK grafika jest ok, szkoda że statyczna kamera no ale może za 3 generacje A no i premiera oczywiście listopad Edytowane 27 lutego 20196 l przez ragus
Opublikowano 27 lutego 20196 l Co mi się nie podoba na ten moment: - wygląda jak lekko podkręcona 6/7 gena z 3DSa - badziewne startery - random eccountery - statyczna kamera
Opublikowano 27 lutego 20196 l https://swordshield.pokemon.com/en-us/?utm_source=sas&utm_medium=vanity&utm_campaign=sas wracają gymy
Opublikowano 27 lutego 20196 l Ciekawostka od gościa co przewidział wcześniej zawartość main directa. Może sciema ale kto wie.
Opublikowano 27 lutego 20196 l Armored Mewtwo ?! :o Marzenie o Mewtwo w zbroi jak z Pokemon Movie 1 miałoby się ziścić ?
Opublikowano 27 lutego 20196 l Poplacze trochę, ale serio liczyłem na miks xeno walki i świata z nowej zeldy. Czaicie poki w open worldzie? To byłaby przygoda, a nie kórwa znowu korytarz. Ehh szkoda że nie każde studio jest takie ambitne.