Skocz do zawartości

Pokemon Sword & Pokemon Shield

Daffy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wygląda lepiej niż Let's Go na pierwszych gameplayach, a tamto na żywo wyglądało bardzo fajnie. Bardziej mnie martwi, że nie widać biegających poków. No, ale dla mnie i tak day one i pewnie gra roku

Gość ragus
Opublikowano

Dobra, po dłuższym zastanowieniu trawiasty starter może być.

Opublikowano (edytowane)

Grafika lepsza jak w lets go. Nie jest tak sterylna. 

Losowe walki- ok.

Region trochę wyspy brytyjskie. Startery bez ewolucji ciężko ocenić ale na pewno nie zajac. 

Weźmie się.

Edytowane przez Basior
.
Opublikowano (edytowane)

Swoją drogą ciekawe w co pójdzie wodnisty w takim razie: jeśli jest "nieśmiałym pokemonem atakującym z zaskoczenia" to spodziewałbym się Water/Dark albo Water/Fairy (nieśmiałość), ale to kombinacje dwóch ostatnich starterów z tej grupy.

Suma sumarum w końcu mam powód do kupna Switcha, miłoby jakby do końca roku pojawiła się pierwsza rewizja sprzętu lub wersja handheld only.

Edytowane przez Paolo de Vesir
Opublikowano

W sumie skończyłem tylko raz w życiu pokemony - remake REDów na GBA ( dokładnie na emu na telefonie ).

Wszystkie części z DSa czy 3DSa ominąłem więc pewnie wersję dla Switcha kupię z ciekawości.

Gość ragus
Opublikowano (edytowane)

JAK NA GAMEFREAK grafika jest ok, szkoda że statyczna kamera no ale może za 3 generacje

h0OTRXZ.jpg

yOFg2Ii.jpg

1z5wwSw.jpg

A no i premiera oczywiście listopad :cool: 

Edytowane przez ragus
Opublikowano

Poplacze trochę, ale serio liczyłem na miks xeno walki i świata z nowej zeldy.

Botw-Gamefreak.jpg

Czaicie poki w open worldzie? To byłaby przygoda, a nie kórwa znowu korytarz. 

Ehh szkoda że nie każde studio jest takie ambitne.

• Plusik 2
  • Minusik 1