ogqozo 6 574 Opublikowano 29 czerwca 2019 Opublikowano 29 czerwca 2019 (edytowane) ...Aha. Masy fanów Pokemonów na świecie mają raczej zboczenie z nierealnymi wymaganiami innego typu: niejedną osobę oburzyło, że SS ma zerwać ze zwyczajem dostępności wszystkich Pokemonów. Na forach ogłaszano to nieraz jako ostateczną zdradę. Doszło już do tego, że producent gry zamieścił osobiste przeprosiny na stronie firmy: https://www.pokemon.com/us/a-message-for-pokemon-video-game-fans/ Gry ze wszystkimi Pokemonami już raczej nie będzie, co mnie nie dziwi. Wraz z tą generacją, przekroczona raczej zostanie magiczna liczba 1000, a do tego skok w rozdzielczości modeli do przygotowania jest ogromny. Osobiście się cieszę, że postawiono potrzeby typowych graczy ponad purytanizm omnibusów serii. Dawno przestałem nadążać za wszystkimi pokemonami, a do tego starych i tak nie używam, jeśli są dostępne, bo to nieciekawe. Myślę, że generacje, w których zdecydowano się w podstawowej singlowej grze umieścić tylko zestaw ok. 100-150 zupełnie nowych Pokemonów były zdecydowanie lepsze pod tym względem. W online też liczba Pokemonów oznaczała największą satysfakcję tylko dla ludzi żyjących tą grą. Mam więc zero żalu za dostępnością wszystkich Pokemonów, a prędzej wąty o to, czy nie będzie za dużo powtarzania i kolejne Rattaty na route 2, Pikachu i Eevee wszędzie itd. jak już nieraz było. Edytowane 21 września 2019 przez ogqozo Cytuj
Gość ragus Opublikowano 8 lipca 2019 Opublikowano 8 lipca 2019 (edytowane) Nowy zwiastun. Ekskluzywny gym leader dla każdej wersji, trochę nowych lokacji i kilka nowych pokemonów. Moją uwagę zwróciło bardzo ładne oświetlenie i pokemon piesek :3 Edytowane 8 lipca 2019 przez ragus Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 8 lipca 2019 Opublikowano 8 lipca 2019 (edytowane) Lowkey te zwiastuny prezentują niepokojąco remizowy soundtrack jak na serię która zapewnia nam zazwyczaj tak dobrą muzykę. Ale może w zwiastunach tak już musi być. Ale w Sun Moon nie było. Edytowane 8 lipca 2019 przez ogqozo Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 9 lipca 2019 Opublikowano 9 lipca 2019 Jak to nie bedzie wszystkich pokow? No troche mi opadl. 2 Cytuj
Paolo de Vesir 9 232 Opublikowano 9 lipca 2019 Opublikowano 9 lipca 2019 Serio ktoś rozpacza, że nie będzie Corsoli, Hoppipa czy całego tabunu innych pokemonów którymi nikt nie grał? Przecież to jest ogromny nakład pracy aby stworzyć wszystkie modele dla 809 starych pokemonów + animacje, a czas i pojemność carta nie są przecież z gumy. Niech skupią się na nowym świecie. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 9 lipca 2019 Opublikowano 9 lipca 2019 Obusieczny argument, bo jak nke będzie Galvantuli albo Malamara to mi będzie smutno. No może nie smutno, ale fajnie jakby były. Cytuj
funditto 661 Opublikowano 9 lipca 2019 Opublikowano 9 lipca 2019 Mnie najbardziej martwi, że najłatwiej im będzie pominąć Poki z generacji 2 i 4 - czemu akurat te ? Bo za rok wyjdzie albo Let's Go 2 (Johto) albo remake Diamond/Pearl. Cytuj
Paolo de Vesir 9 232 Opublikowano 9 lipca 2019 Opublikowano 9 lipca 2019 Myślę, że jakieś kozaki pokroju pseudo-legendarek czy najpopularniejsze poki z mangi i anime jednak do S&S trafią. Cytuj
Paolo de Vesir 9 232 Opublikowano 9 lipca 2019 Opublikowano 9 lipca 2019 https://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Pseudo-legendary_Pokémon Cytuj
Gość ragus Opublikowano 9 lipca 2019 Opublikowano 9 lipca 2019 źle przeczytałem, myślałem że o legendarne chodzi z tych twoich z linka kilka jest już potwierdzone Cytuj
Arm9_Team 22 Opublikowano 9 lipca 2019 Opublikowano 9 lipca 2019 (edytowane) Straszne gówno po zaprezentowanych materiałach. Edytowane 9 lipca 2019 przez Arm9_Team Cytuj
Banan91PL 35 Opublikowano 9 lipca 2019 Opublikowano 9 lipca 2019 Nowy zwiastun. Ekskluzywny gym leader dla każdej wersji, trochę nowych lokacji i kilka nowych pokemonów. Moją uwagę zwróciło bardzo ładne oświetlenie i pokemon piesek :3 Masakra ta nuta to manieczki czy co haha Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 10 sierpnia 2019 Opublikowano 10 sierpnia 2019 (edytowane) Pojawił się nowy zwiastunik. Boże, ta muzyczka. Z każdym zwiastunem zęby coraz bardziej ocierają mi się o siebie. Twórcy tym razem naprawdę mocno akcentują realną inspirację regionu. No wszystko wydaje się jak próba zrobienia kawaii wersji filmu Kena Loacha. - Lokalna forma Weezinga ma coś, co wygląda jednocześnie jak komin i cylinder - nowy Zigzagoon wygląda jak członek kapeli KISS, choć nadal jest bezużyteczny (w sumie jak kapela KISS) - ekipa złych to po prostu zupełnie normalni kibole. TEAM YELL! - metodą na rozwój pokemonów poza walkami tym razem będzie... wysyłanie ich do pracy na budowie czy w kuchni. Czy będzie pokemon-Polak? Edytowane 31 sierpnia 2019 przez ogqozo Cytuj
Basior 1 109 Opublikowano 20 sierpnia 2019 Opublikowano 20 sierpnia 2019 Może i nowych poków mało, zmian mało, znów będzie za prosto, okładki wyglądają ohydnie, ale. Ale kurde jakoś mi ten klimat Anglii i dizajn miasteczka pasuje. Cytuj
Paolo de Vesir 9 232 Opublikowano 20 sierpnia 2019 Opublikowano 20 sierpnia 2019 (edytowane) Najgorzej, bo chociaż może być słabo jak na standardy serii to wciąż będzie grane dla tego wciągającego systemu walki i ewolucji poków. Chociaż zapewne jest to chwilowa zadyszka związana z przesiadką na nowy sprzęt (Let's Go! nie liczę, bo to jednak remake'i). Edytowane 20 sierpnia 2019 przez Paolo de Vesir Cytuj
Rayos 3 178 Opublikowano 18 września 2019 Opublikowano 18 września 2019 Sifetch'd Ex dla Sworda Sirfetch’d Category: Wild Duck Pokémon Type: Fighting Height: 2’7” Weight: 257.9 lbs. Ability: Steadfast 1 Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 18 września 2019 Opublikowano 18 września 2019 tyle lat czekania na ewolucje Farfetch’da 1 Cytuj
Mastachi 75 Opublikowano 20 września 2019 Opublikowano 20 września 2019 Ja kupiłem shielda, zobaczymy co tam będzie Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 28 września 2019 Opublikowano 28 września 2019 https://gamingbolt.com/pokemon-sword-and-shield-in-line-for-mysterious-24-hour-livestream-next-week 1 Cytuj
funditto 661 Opublikowano 1 października 2019 Opublikowano 1 października 2019 https://nintendoeverything.com/pokemon-sword-shield-to-include-18-gyms-with-major-and-minor-leagues/ Jest szansa na długie granie Cytuj
Gość ragus Opublikowano 1 października 2019 Opublikowano 1 października 2019 Exp Share ma już nie być w ogóle, teraz automatycznie każdy pok dostaje expa jak nie walczy. Mam nadzieję, że gra bedzie dostosowana do tej zmiany, a nie klikanie A na autopilocie żeby wygrać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi