second 3 692 Opublikowano 30 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 Szczerze, to wolałbym już chyba remaster trójki... Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 30 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 (edytowane) Przecież dwójka nadal dobrze wygląda, tam grafika aż tak się nie zestarzała w porównaniu do gier 3d z przed dekady. No ale ten 76 to beka wnusiu. Sama magiczna cyfra 76 kojarzy mi się z legendarną grą Interstate, to dopiero mógłby być remake. Edytowane 30 Maja 2018 przez Faka Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 30 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 no zobaczymy co z tego będzie, setting wydaje się ok. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 30 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 2 godziny temu, Xantu napisał: Według przecieków to będzie jakiś falloutowy online surwiwal nastawiony na PVE. Wystarczy jedno słowo Rust i wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 30 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 jedna gra mniej do kupienia pod koniec roku, nawet mi ich nie zal Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 567 Opublikowano 30 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 Fallout 76? A myślałem, że tylko 4 nie grałem. Kurła, jak ten backlog szybko rośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 30 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 ciekawe dlaczego na jumpsiutach mają złote akcenty #tobardzoważne Cytuj Odnośnik do komentarza
ukanio 3 Opublikowano 30 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 Szkoda, że sieciówka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 30 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 Zaorać już w sumie zaorali markę, ale teraz mogą na nią spuścić atomówkę pokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 30 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 Jeśli ma być szczery to w tą hejtowaną czwórkę grało mi się lepiej niż w większość multiplatform jak mass effect, wolfenstein, tew2, ac itd., więc może się sprawdzi pod koniec roku 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 30 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 Robie mature z fallouta, no i rzeczywiście setting ciekawy, teoretycznie to będzie prequel wszystkich części, teoretycznie nie powinniśmy spotkac nawet supermutantów, Mistrz rok później stworzył pierwszego masowo trzepanego mutanta, fajnie by było jak by się okazało że pomagamy mistrzowi w tworzeniu mutków nieświadomie. Nerdy w necie twierdzą że terenem będzie stan virginia blisko waszyngtonu. Jak będzie silnik morrowinda zawyje ze śmiechu, a tak pewnie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 31 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 ja proponuje zmienic setting na survival z zombie w 2076 roku Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 31 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 Szkoda.Pewnie i tak zagram, ale szkoda. Czekam na rewitalizacje dwojki, bo dla mnie najlepsza czesc Fallouta. Cytuj Odnośnik do komentarza
selene 3 367 Opublikowano 31 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 18 godzin temu, kermit napisał: usunac Tak jak Pan Żaba mówi, usunąć projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 300 Opublikowano 31 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 A wystarczyłoby oddać marke w ręce obsydianu i fallout zostałby najlepszym rpg w historii gejmingu Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 2 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2018 Oszukuje się i szukam logiki tam gdzie jej nie ma. Oglądam te analizy grubych nerdów, no i niektóre teorie sie kleją, co jeśli zasiedlanie "nowego" świata po wyjściu z krypty + ten aspekt siecowy to rozwinięcie patentu z f4 i odbijanie i dbanie o osady? zaaplikują to w jakiejś formie zarządzania i bedziemy chodzić sobie ludzikiem i rozwiązywać problemy na mapie robiąc community? Największym problemem takiego rozwiązania jest to, że to w fallout 4 było mega nudne i upierdliwe więc by musieli to totalnie przebudować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 4 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2018 (edytowane) Szukuje się syty dokument Edytowane 4 Czerwca 2018 przez Voytec Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 719 Opublikowano 11 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 Dla mnie w serii najważniejsze były fabuła z wyborami moralnymi, dialogi i historie z komputerków. Czwórkę przeszedłem głównie po cichu z pistoletem z tłumikiem, a w budowanie baz bawiłem się tylko dla osiągnięć. Tutaj rozumiem najważniejsza ma być walka i właśnie budowanie baz? Trochę słabo w takim razie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 11 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 (edytowane) i tak kupię day one nie oszukujmy się, zobaczymy co to będzie, szczerze to ten coop mnie woogle nie grzeje, fabularnie szykuje się ok, budowanie skończy się u mnie na zbudowaniu ściany i miliona wieżyczek obronnych a po środku materac. Ghule potwierdzone, dużo nowych kreatur jak te bezgłowe cosie i ten człowiek ćma skrzyżowany z mechaniką smoka z skyrim xd. Ciekawe czy rusza system rozwoju z f4 czy zostawia taki jaki jest. Edytowane 11 Czerwca 2018 przez Orzeszek Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 300 Opublikowano 11 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 No trochę mnie bolało oglądanie tej prezentacji ale zobaczymy co z tego będzie. Ze śmiercią dobrych falloutów już się dawno pogodziłem Cytuj Odnośnik do komentarza
friedrich 70 Opublikowano 12 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 Prequel. Ta jedna wiadomość sprawia, iż nabieram otuchy i nadziei. Rozumiem bowiem alternatywną rzeczywistość, wirus, wojna itd ale stojące amerykańskie osiedla z dykty po 200latach od wojny z wyposażeniem spod igły mnie dobiły. Że nie wspomnę o teleportacji. Siłą F, F2 i F3 była spójna wizja świata. W F4 tego zabrakło. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 12 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 Kłamca Todd znowu uderzył. Weź wszystko co było najgorsze w F4 i zrób z tego gierkę. Wywal fabułę i klimat bo po co w Fallout fabuła. Ehh niech robią sobie to 76 ale f5 powinni dać obsidian. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 12 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 (edytowane) Ja trochę ostygłem. W grze każde przedstawiciele rasy ludzkiej będą tylko i wyłącznie graczami online, nie będzie npców. Zawsze będziemy online i zawsze ktoś może wpakować nam kulkę w głowę w każdym momencie rozgrywki, jak ktoś uzbiera klucze to możemy non stop być bombardowani atomowkami. Jest wywiad na yt z toddem i opowiada o gierce, pracują nad rozwiązaniem nękania gracza przez innych upierdliwych graczy psujących doświadczenie z gry i trolling, na pytanie czy nie można zrobić przełącznika on/off blokujących graczy to było stanowcze nie xd Edytowane 12 Czerwca 2018 przez Orzeszek Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 12 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 ale katastrofa Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 390 Opublikowano 12 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 No to jest trochę debilizm... Wystarczy, że trafisz na jakiegoś zakompleksionego nerda i masz pograne... Zdecydowanie powinna być możliwość wyłączenia pvp. Nawet w głupim gta była taka możliwość w online, a tu nie będzie? Ciężko... No chyba, że będą strefy ale jakoś tego też nie widzę. Zobaczymy po becie jak to wypadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi