Gość Opublikowano 14 listopada 2018 Opublikowano 14 listopada 2018 Ludzie na necie pisza, ze to gorsza, zbugowana alpha wersja Rusta. xd Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 14 listopada 2018 Opublikowano 14 listopada 2018 bethesda przemowila not xd 1 Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 14 listopada 2018 Opublikowano 14 listopada 2018 (edytowane) Chętnie bym tego todda howarda złapał na lasso i związał go na torach. Yebany bezbek za grosz przyzwoitości i honoru. Tfu. Nawet na 2.1 na meta od graczy nie zasługuje - prędzej pała i wywalić ludzi odpowiedzialnych za pogrzebanie marki. Edytowane 14 listopada 2018 przez Faka Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 14 listopada 2018 Opublikowano 14 listopada 2018 Sama biedesda dala oswiadczenie przed premiera ze bedzie krucho na poczatku, byla tez """"beta"""" ktora dzialala jak guano i miala przerozne kwiatki, znaki byly na niebie, w fusach no na wszystkim ze bedzie crap. Kazdy kto to kupil i jest niezadowolony musi byc nadzwyczajnie naiwnym idiotą. 1 1 Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 14 listopada 2018 Opublikowano 14 listopada 2018 Mocno chciałbym zacząć już grać w 76 ale olałem premiere. Poczekam rok i zdecyduje za 12 miesięcy czy warto się w to pchać i co ludzie piszą o zmianach w patchach itp. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 15 listopada 2018 Opublikowano 15 listopada 2018 Kiedyś były gry usłygi w stylu mmo gdzie dostawałes na start mase kontentu i były po premierze rozwijane. Obecnie dostajemy gry usługi z gówniana zawartością na premierę i może za rok 2 będzie warto kupić (np: no man sky, sea of thieves czy fallout 76). Mejm może ma odrobine racji z tą generacją w niektórych aspektach się cofamy :( Jak już nawet gier wydawanych przez blizzard nie można być pewnym. Cytuj
Gość Opublikowano 15 listopada 2018 Opublikowano 15 listopada 2018 Blizzard i Bethesda przebily EA i Ubisoft, kiedy myslalem, ze bardziej chujowym byc juz sie nie da. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 15 listopada 2018 Opublikowano 15 listopada 2018 12 minut temu, Mojave napisał: Blizzard i Bethesda przebily EA i Ubisoft, kiedy myslalem, ze bardziej chujowym byc juz sie nie da. Ale od Ubisoftu to ty się odwal Cytuj
Gość Opublikowano 15 listopada 2018 Opublikowano 15 listopada 2018 Ja mam do dzis koszmary po tych filmach porownujacych, co biecywali, a co rzeczywiscie bylo w grze. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 15 listopada 2018 Opublikowano 15 listopada 2018 (edytowane) 19 minut temu, Mojave napisał: Ja mam do dzis koszmary po tych filmach porownujacych, co biecywali, a co rzeczywiscie bylo w grze. Ile godzin w far cry 5 spędziłeś w tym roku? Edytowane 15 listopada 2018 przez blantman Cytuj
oFi 2 497 Opublikowano 15 listopada 2018 Opublikowano 15 listopada 2018 Czy ta gra już umarła? Widzę, że jeszcze ratują się reklamami i upominkami redakcyjnymi oraz promocjami w sieciowkach. Ciekawe czy pierwsze przeceny będą po tygodniu czy po dwóch jak to było z panną Larą Cytuj
Dahaka 1 878 Opublikowano 16 listopada 2018 Opublikowano 16 listopada 2018 (edytowane) Jest pierwsza recka, s o c z y s t e . . . 3/10 https://www.thesixthaxis.com/2018/11/16/fallout-76-review/ Edytowane 16 listopada 2018 przez Dahaka Cytuj
Boomcio 4 159 Opublikowano 17 listopada 2018 Opublikowano 17 listopada 2018 Czemu tak słabo!?!?? A tak chciałem kupić na premierę. pewnie i tak kupię za kilka dni Spoiler Cytuj
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 17 listopada 2018 Opublikowano 17 listopada 2018 (edytowane) Zamawialem edycje kolekcjonerska po ogloszeniu na e3, mam tez z 4 i mam anathology, tak lubie zbierac zlom i uwielbiam Fallouta, ale Panowie i Panie, mowie Wam to to nie jest Fallout. Absolutnie nie kupujcie tej gry, ja gierke na szczescie dostalem na PS4 ( chociaz zamowilem na PC i sie Muve (pipi)lo, co wyszlo mi na dobre - bo sprzedaje to w pizdu ) i moge ja sprzedac, a zostawic sobie fanty z kokcjonerki. Tu juz nie chodzi nawet o to ze to nie Fallout, to jest gurwa tak slaba gra ze ja nawet nie wiem, blad na bledzie po prostu sie pojawia, ale doslownie co krok cos jest z(pipi)ane, czy to animacja czy cos przechodzi przez tekstury, czy w ogole nie ma tekstur, tragedia. Gierka jest nijaka, nie ma zadnej fabuly poki co, nie ma tez zadnych ciekawych miejsc poki co ktore dawaly by jakis fajny lore za ktorym chcesz podazac. Chcialem zbudowac sobie jakis przybytek, wiec zbudowalem sciany dookola siebie, ale zaczal mnie szczur atakowac wiec wyszedlem z opcji budowania i go roz(pipi)alem, ale co sie okazalo? Ze nie moge wrocic do opcji budowania bo C.A.M.P jest poza scianami, wiec utkwilem w srodku. Na szczescie kolejny szczur zaczal atakowac ( potwory moga rozwalic sciany ), wiec centralnie po 6 minutach stania i nic nie robienia szczur rozwalil sciane. Ale co by bylo gdyby go nie bylo? Utkwilbym w 4 scianach? Nieee, gdzie tam przeciez jak wyjdziesz i wejdziesz do gry to juz Twoich budowli nie ma bo Cie laczy na inny serwer, no kur*a kto to projektowal ja sie pytam? Ocena 0/10. Dobrze ze rownoczesnie przechodze KOTOR'a bo bym umarł na raka z przezrutami na wszystkie organy. PS. Kolekcjonerka bardzo fajna, zwlaszcza helm z syntezatorem glosu Tak, kolejny plastik do postawienia na polce. Edytowane 17 listopada 2018 przez Krzysztof Tomczak 1 2 1 2 3 Cytuj
Gość Opublikowano 17 listopada 2018 Opublikowano 17 listopada 2018 Dlaczego mnie nie dziwi, ze to kupiles. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 17 listopada 2018 Opublikowano 17 listopada 2018 Ja bym się nie przyznawał do zakupu na forum. Naprawdę każdy myślący gracz wiedział że to będzie (pipi). Każdy fallout od bethesdy to coraz gorsze (pipi) a ta gra to wisienka na gównianym torcie Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 17 listopada 2018 Opublikowano 17 listopada 2018 jak znacie kogoś kto to kupił z własnej woli, w sensie dał za to pieniądze świadomie i bez narkotyków to wpisujcie w tym temacie - przyda się chociaż do takiej dzban-listy Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 17 listopada 2018 Opublikowano 17 listopada 2018 (edytowane) A potem przez takich dzbanów mamy jaką mamy branżę, bo pieniążki dostają i ruchają graczy. Co tylko dają im na przyzwolenie, że mogą serwować gunwo. Edytowane 17 listopada 2018 przez Faka Cytuj
Boomcio 4 159 Opublikowano 17 listopada 2018 Opublikowano 17 listopada 2018 46 minut temu, Mojave napisał: Dlaczego mnie nie dziwi, ze to kupiles. Ban him kiler! Cytuj
[InSaNe] 2 508 Opublikowano 17 listopada 2018 Opublikowano 17 listopada 2018 Zobaczycie, że to się lepiej sprzeda, niż np. Prey, Evil Within 2 i Wolfenstein 2 razem wzięte. I to jest smutne. Cytuj
oFi 2 497 Opublikowano 17 listopada 2018 Opublikowano 17 listopada 2018 Sprzeda się. Wystarczy wejść na yanuszowe social media, instagramy wpisać hashtag i ludzie kupują to iii.... co gorsza... się tym hajpują. Bo fallout i wszystko w temacie. Stare porzekadło się tutaj sprawdza, że jak guwno opakujesz logiem znanej marki to się sprzeda. GUWNO 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi