Opublikowano 17 listopada 20186 l Zaraz pewnie gunwoyutuberzy typu kROCK kałone albo jojov13 lub inni idole śmieciowych gimnazjalistów będą grę zachwalać, bo zostało sowicie posmarowane.
Opublikowano 17 listopada 20186 l Posiadaczom XOXa stanowczo odradzam grać w to (pipi) przed następnym patchem.
Opublikowano 17 listopada 20186 l 3 minuty temu, selene napisał: Posiadaczom XOXa stanowczo odradzam grać w to (pipi) przed następnym patchem. Czemu przed nastepnym? Czemu w ogole sugerujesz zeby ktokolwiek w to kiedykolwiek zagral
Opublikowano 17 listopada 20186 l Niesamowita gra, to co zbudujemy nie przechodzi po wyłączeniu gry bo za każdym razem jesteśmy logowani do innego serwera.
Opublikowano 17 listopada 20186 l 31 minut temu, teddy napisał: XD Jak oni sie musza czuc wydajac takie cos chwile po RDR2 10:52 najlepszy moment xDDDDDDDDDD
Opublikowano 17 listopada 20186 l Te gre powinno sie wysylac osobom, ktore wygraja "Dzbana Roku", za kare.
Opublikowano 17 listopada 20186 l Sterling też dostarczył: "Not just lazy - creatively lazy" Edytowane 17 listopada 20186 l przez devilbot
Opublikowano 17 listopada 20186 l A ten ulung jednak mówi że fajne więc jednak trzeba kupić panowie o i tu też miło i przyjemnie gdy kasa się zgadzas Edytowane 17 listopada 20186 l przez PlastikowySmalec
Opublikowano 18 listopada 20186 l Droga Moderacjo, w trosce o społeczność Forum PSX Extreme zwracam się z ogromną prośbą o zamknięcie tego tematu na wieki. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby. Pozdrawiam cieplutko
Opublikowano 18 listopada 20186 l Niech będzie otwarty bo chce zobaczyć jak za rok Orzech to kupi będzie mówił że nawet fajnie się gra
Opublikowano 18 listopada 20186 l Każdy kto bierze swoje opinie od jutuberów powinien zostać odstrzelony dla dobra stada
Opublikowano 18 listopada 20186 l Czekam na recki, ciekawe jak pismaki ocenia gierke. z ciekawości odpaliłem filmik roja na yt który zawsze fallouta funboyem był, i te jego koslawe argumenty, to już uszy więdły. „fallout tActics był inny i tez był na początku hejtowany za zmianę konwencji” xdddd no chyba w innym wymiarze i nie był technicznym szrotem na premierę. ”gram roleplayowo z znajomymi i mamy bekę jak są bugi” grając w bierki ze znajomymi tez jest zabawa. Edytowane 18 listopada 20186 l przez Orzeszek
Opublikowano 18 listopada 20186 l Czekam na recki, ciekawe jak pismaki ocenia gierke. z ciekawości odpaliłem filmik roja na yt który zawsze fallouta funboyem był, i tejego koslawe argumenty, to już uszy więdły. „fallout tActics był inny i tez był na początku hejtowany za zmianę konwencji” xdddd no chyba w innym wymiarze i nie był technicznym szrotem na premierę. ”gram roleplayowo z znajomymi i mamy bekę jak są bugi” grając w bierki ze znajomymi tez jest zabawa. Jojo to baner reklamowy i ogólnie debil, dałbyś mu kupe on by powiedział ze fajne foundee czekoladowe Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 18 listopada 20186 l Fallouta 4 broniłem, bo mimo starego silnika wyglądał nieźle i działał rozsądnie płynnie, mimo słabszych dialogów jakieś tam opcje dialogowe miał, a co najważniejsze można było nadal mieć wpływ na fabułę oraz zakończenie pojedynczych questów. 76? Jeszcze mnie nie poyebało.
Opublikowano 18 listopada 20186 l Opcje dialogowe w Fallout 4 były bez sensu bo prowadziły do tego samego. Trochę pograłem w tę grę postrzelałem, ztuningowałem power armor, pobiegałem po bunkrach i tyle. Nie możemy raz na zawsze ustalić że Fallout 3, Fallout NV i Skyrim to przyzwoite gry, a F4, F76 to kupa i niestety obecny standard dla przyszłych gier bethesdy?
Opublikowano 18 listopada 20186 l Raczej nie nazwalbym standardem, bo wiekszosc preorderow z Amazona zostala anulowana po negatywnych opiniach oraz slabym gameplayu pokazanym na streamach i YT. Zawsze powtarzalem, ze jesli gra multiplayer nie nagradza za end game (nie wazne, czy to pve lub pvp), to nic jej do niej nie przyciagnie. A mikroplatnosci tylko przyspieszaja smierc takiej gry, bo jesli mozesz miec wszystko jednym clicknieciem, to po co grac? Dr Mojave - Specjalista od Struktury Gier Multiplayer Edytowane 18 listopada 20186 l przez Gość
Opublikowano 18 listopada 20186 l 4 godziny temu, devilbot napisał: Nie możemy raz na zawsze ustalić że Fallout 3, Fallout NV i Skyrim to przyzwoite gry, a F4, F76 to kupa i niestety obecny standard dla przyszłych gier bethesdy? Nie bo ani Fallout 3 ani Skyrim to nie są dobre gry. Coś co stosuje level scaling nie można nazwać dobrą grą. W dodatku od Skyrima zaczęło się takie konkretne marketingowe odmóżdżanie branży. Nie wspominając o tym że Fallout 3 całkiem zlał lore świata Fallouta. Edytowane 18 listopada 20186 l przez Hero of Orion
Opublikowano 18 listopada 20186 l Nie no, spokojnie bo zaraz się okaże że Bethesda to nigdy dobrej gry nie wydała.
Opublikowano 18 listopada 20186 l wydała całkiem sporo dobrych gier ale czy jakąś dobrą zrobiła no to tu już trzeba trochę się zastanowić
Opublikowano 18 listopada 20186 l Ten motyw ze smokiem ze Skyrima to tak na serio? Nie wierzę. Takie coś się jeszcze chyba w historii branży nie od(pipi)ało.