PlastikowySmalec 60 Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Zaraz pewnie gunwoyutuberzy typu kROCK kałone albo jojov13 lub inni idole śmieciowych gimnazjalistów będą grę zachwalać, bo zostało sowicie posmarowane. Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 854 Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 XD Jak oni sie musza czuc wydajac takie cos chwile po RDR2 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
selene 3 367 Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Posiadaczom XOXa stanowczo odradzam grać w to (pipi) przed następnym patchem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 3 minuty temu, selene napisał: Posiadaczom XOXa stanowczo odradzam grać w to (pipi) przed następnym patchem. Czemu przed nastepnym? Czemu w ogole sugerujesz zeby ktokolwiek w to kiedykolwiek zagral Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Niesamowita gra, to co zbudujemy nie przechodzi po wyłączeniu gry bo za każdym razem jesteśmy logowani do innego serwera. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 31 minut temu, teddy napisał: XD Jak oni sie musza czuc wydajac takie cos chwile po RDR2 10:52 najlepszy moment xDDDDDDDDDD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Te gre powinno sie wysylac osobom, ktore wygraja "Dzbana Roku", za kare. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Optymalizacja tego śmiecia to też śmiech na sali Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 (edytowane) Sterling też dostarczył: "Not just lazy - creatively lazy" Edytowane 17 Listopada 2018 przez devilbot Cytuj Odnośnik do komentarza
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 (edytowane) A ten ulung jednak mówi że fajne więc jednak trzeba kupić panowie o i tu też miło i przyjemnie gdy kasa się zgadzas Edytowane 17 Listopada 2018 przez PlastikowySmalec 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Droga Moderacjo, w trosce o społeczność Forum PSX Extreme zwracam się z ogromną prośbą o zamknięcie tego tematu na wieki. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby. Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 277 Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Niech będzie otwarty bo chce zobaczyć jak za rok Orzech to kupi będzie mówił że nawet fajnie się gra Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Duck dynasty >>>>> fallout 76 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hero of Orion 365 Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Każdy kto bierze swoje opinie od jutuberów powinien zostać odstrzelony dla dobra stada 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Ciekawe kiedy pierwsza przecena będzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 (edytowane) Czekam na recki, ciekawe jak pismaki ocenia gierke. z ciekawości odpaliłem filmik roja na yt który zawsze fallouta funboyem był, i te jego koslawe argumenty, to już uszy więdły. „fallout tActics był inny i tez był na początku hejtowany za zmianę konwencji” xdddd no chyba w innym wymiarze i nie był technicznym szrotem na premierę. ”gram roleplayowo z znajomymi i mamy bekę jak są bugi” grając w bierki ze znajomymi tez jest zabawa. Edytowane 18 Listopada 2018 przez Orzeszek Cytuj Odnośnik do komentarza
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Czekam na recki, ciekawe jak pismaki ocenia gierke. z ciekawości odpaliłem filmik roja na yt który zawsze fallouta funboyem był, i tejego koslawe argumenty, to już uszy więdły. „fallout tActics był inny i tez był na początku hejtowany za zmianę konwencji” xdddd no chyba w innym wymiarze i nie był technicznym szrotem na premierę. ”gram roleplayowo z znajomymi i mamy bekę jak są bugi” grając w bierki ze znajomymi tez jest zabawa. Jojo to baner reklamowy i ogólnie debil, dałbyś mu kupe on by powiedział ze fajne foundee czekoladowe Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Fallouta 4 broniłem, bo mimo starego silnika wyglądał nieźle i działał rozsądnie płynnie, mimo słabszych dialogów jakieś tam opcje dialogowe miał, a co najważniejsze można było nadal mieć wpływ na fabułę oraz zakończenie pojedynczych questów. 76? Jeszcze mnie nie poyebało. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Opcje dialogowe w Fallout 4 były bez sensu bo prowadziły do tego samego. Trochę pograłem w tę grę postrzelałem, ztuningowałem power armor, pobiegałem po bunkrach i tyle. Nie możemy raz na zawsze ustalić że Fallout 3, Fallout NV i Skyrim to przyzwoite gry, a F4, F76 to kupa i niestety obecny standard dla przyszłych gier bethesdy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 (edytowane) Raczej nie nazwalbym standardem, bo wiekszosc preorderow z Amazona zostala anulowana po negatywnych opiniach oraz slabym gameplayu pokazanym na streamach i YT. Zawsze powtarzalem, ze jesli gra multiplayer nie nagradza za end game (nie wazne, czy to pve lub pvp), to nic jej do niej nie przyciagnie. A mikroplatnosci tylko przyspieszaja smierc takiej gry, bo jesli mozesz miec wszystko jednym clicknieciem, to po co grac? Dr Mojave - Specjalista od Struktury Gier Multiplayer Edytowane 18 Listopada 2018 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
Hero of Orion 365 Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 (edytowane) 4 godziny temu, devilbot napisał: Nie możemy raz na zawsze ustalić że Fallout 3, Fallout NV i Skyrim to przyzwoite gry, a F4, F76 to kupa i niestety obecny standard dla przyszłych gier bethesdy? Nie bo ani Fallout 3 ani Skyrim to nie są dobre gry. Coś co stosuje level scaling nie można nazwać dobrą grą. W dodatku od Skyrima zaczęło się takie konkretne marketingowe odmóżdżanie branży. Nie wspominając o tym że Fallout 3 całkiem zlał lore świata Fallouta. Edytowane 18 Listopada 2018 przez Hero of Orion 1 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Nie no, spokojnie bo zaraz się okaże że Bethesda to nigdy dobrej gry nie wydała. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 277 Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 wydała całkiem sporo dobrych gier ale czy jakąś dobrą zrobiła no to tu już trzeba trochę się zastanowić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
selene 3 367 Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Ten motyw ze smokiem ze Skyrima to tak na serio? Nie wierzę. Takie coś się jeszcze chyba w historii branży nie od(pipi)ało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi