Bzduras 12 764 Opublikowano 19 listopada 2018 Opublikowano 19 listopada 2018 Skąd ten cytat? Coś fejkiem zalatuje, to nie może być prawdziwe. Cytuj
[InSaNe] 2 508 Opublikowano 19 listopada 2018 Opublikowano 19 listopada 2018 (edytowane) Na szajsbuku profil oficjalny. Być może pijany albo niespełna rozumu. Chociaż z tego, co tam piszą, pokoleniu fortnite i dzieciom też się podoba Edytowane 19 listopada 2018 przez [InSaNe] Cytuj
Gość Opublikowano 19 listopada 2018 Opublikowano 19 listopada 2018 Jak niskie musisz miec wymagania od zycia, jesli takiej kurwie jebanej Falloutowi 76 wystawiasz 10/10. Ficek pewnie kupil i gra w przerwie od Pokemonow. Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 19 listopada 2018 Opublikowano 19 listopada 2018 NUMERKA NA PLECACH KURTKI NIE WIDAĆ XDDDD co ja (pipi) czytam 1 Cytuj
Ma_niek 870 Opublikowano 19 listopada 2018 Opublikowano 19 listopada 2018 Tak prezentują się wyniki z Wielkiej Brytanii: Spyro Reignited Trilogy (nowość) Red Dead Redemption 2 (1 - lokata z poprzedniego tygodnia) Fallout 76 (nowość) Pokémon Let's Go Pikachu (nowość) FIFA 19 (3) Pokémon Let's Go Eevee (nowość) Call of Duty: Black Ops 4 (2) Fortnite: Deep Freeze Bundle (nowość) Mario Kart 8 Deluxe (6) Hitman 2 (nowość) https://www.ppe.pl/news/127325/spyro-krolem-w-uk-fallout-76-pok-mon-let-s-go-i-hitman-2-z-gorszymi-wynikami-od-poprzednikow.html Cytuj
Gość Opublikowano 19 listopada 2018 Opublikowano 19 listopada 2018 (edytowane) edit: nayebany jestem. gruszczyk mial racje ;( Edytowane 19 listopada 2018 przez Gość Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 19 listopada 2018 Opublikowano 19 listopada 2018 Cytat Ależ dziś było za(pipi)iście Takiej adrenaliny dawno nie mialem w zadnej grze... kiedy koncza ci sie wszystkie chemikalia, jedzenie, woda ... zycia zostalo na pol paska a przed wam polowa drogi ciemnymi tunelami kopalni dlugiej jak wszystkie sezony Dynastii. Walczycie sobie z mobami, az docieracie do miejsca gdzie zdecydowanie cos sie ostrego dzialo, o czym moga swiadczyc w niepokojacej liczbie zwloki gigantycnych stworow ........ i gdy na horyzoncie zaczal majaczyc punkt docelowy nagle pojawil sie wielki oblesny smok - tylko tym razem ten nie byl martwy, a przy okazji level mial 2x wyzszy od waszego. Ostatecznie skonczylo sie tylko na myciu wnetrza pancerza, bo udalo sie smoka obejsc na okolo, ale bylo cholernie blisko! kolejne zachwyty Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 19 listopada 2018 Opublikowano 19 listopada 2018 2 godziny temu, Bzduras napisał: Skąd ten cytat? Coś fejkiem zalatuje, to nie może być prawdziwe. To raczej który chyba łyknąłeś Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 19 listopada 2018 Opublikowano 19 listopada 2018 Ta, teraz można pie.rdolić co się chce, a w razie wu zawsze jest wentyl bezpieczeństwa pod tytułem "b8 m8, ale łyknoł jak Sasza Grej xddddd". Internet ad2018 - fajne miejsce na wakacje, polecam każdemu Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 19 listopada 2018 Opublikowano 19 listopada 2018 32 minuty temu, Ma_niek napisał: Tak prezentują się wyniki z Wielkiej Brytanii: Spyro Reignited Trilogy (nowość) Red Dead Redemption 2 (1 - lokata z poprzedniego tygodnia) Fallout 76 (nowość) Pokémon Let's Go Pikachu (nowość) FIFA 19 (3) Pokémon Let's Go Eevee (nowość) Call of Duty: Black Ops 4 (2) Fortnite: Deep Freeze Bundle (nowość) Mario Kart 8 Deluxe (6) Hitman 2 (nowość) https://www.ppe.pl/news/127325/spyro-krolem-w-uk-fallout-76-pok-mon-let-s-go-i-hitman-2-z-gorszymi-wynikami-od-poprzednikow.html Wrzucałem to strone temu. Cytuj
Patricko 1 439 Opublikowano 19 listopada 2018 Opublikowano 19 listopada 2018 Patch z gównianymi zmianami? 48gb... Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 19 listopada 2018 Opublikowano 19 listopada 2018 https://fallout.bethesda.net/article/6AZhnwmqwE8SkOeoeuiamw/fallout-76-patch-notes-november-20-2018 biedne to w c h u j a i tak trzeba pobrać większość klienta bo ci amatorzy nawet nie potrafią tej gry normalnie spatchować jezu jakie to już się żałosne robi, jak studio aaa może być takimi technicznymi ułągami Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 19 listopada 2018 Opublikowano 19 listopada 2018 4 godziny temu, Bzduras napisał: Ta, teraz można pie.rdolić co się chce, a w razie wu zawsze jest wentyl bezpieczeństwa pod tytułem "b8 m8, ale łyknoł jak Sasza Grej xddddd". Internet ad2018 - fajne miejsce na wakacje, polecam każdemu No witamy w internecie ale ten tekst o starych fanach fallouta to oczywisty bait 2 minuty temu, Homer S napisał: jezu jakie to już się żałosne robi, jak studio aaa może być takimi technicznymi ułągami od 15 lat nie zrobili nic porządnego to teraz nagle wielkie zdziwienie? przecież ich remaster skyrima wyglada gorzej niż modowany przez fanów xD także gg wp Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 19 listopada 2018 Opublikowano 19 listopada 2018 Jednak zmieniam zdanie, premiera tej gry to najlepsze co sie ostatnio przytrafilo branżuni, tyle radosci i smiechow co czlowiek doswiadczyl dzieki tej grze to ze swieca szukac. Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 19 listopada 2018 Opublikowano 19 listopada 2018 Nie jestem jakimś tam fanem Fallouta, ale lubię sobie połazić po post apo od czasu do czasu i F76 niezwykle przyjemny. Wczoraj z ziomeczkiem zaczęliśmy grać niby wspólnie ale osobne sobie misje dłubaliśmy i po godzinie w party mieliśmy już 5 randomowych osób które grały na naszym serwerze. Nie miałem jakiś dużych oczekiwań odnośnie 76 widzę błedy, ale ogólnie giereczka spoko. Patch się ściągnie w chwili gdy jestem w pracy bo mój xbox ciągnie takie rzeczy jak nie gram więc (pipi)burzy nie będę robił. 1 1 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 19 listopada 2018 Opublikowano 19 listopada 2018 17 godzin temu, Rozi napisał: xdddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd Prawilnie przypominam: ku,rwa te żołnierzyki z plastiku xDDDD Cytuj
Boomcio 4 159 Opublikowano 19 listopada 2018 Opublikowano 19 listopada 2018 5 minut temu, Zeratul napisał: Nie miałem jakiś dużych oczekiwań Błędy, ok w każdej produkcji Się zdarzają, ale ta grafa Ci nie przeszkadza ? Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 19 listopada 2018 Opublikowano 19 listopada 2018 @Bansai ile gra zajmuje aktualnie na dysku? Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 19 listopada 2018 Opublikowano 19 listopada 2018 2 minuty temu, oni napisał: @Bansai ile gra zajmuje aktualnie na dysku? A skad mam wiedziec, ja czerpie radosc z premiery tej gry, a nie z samej gry. Jeszcze styki w mozgu mi sie nie przepaliły na tyle zeby to kupowac. xD Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 19 listopada 2018 Opublikowano 19 listopada 2018 (edytowane) 33 minuty temu, Bansai napisał: A skad mam wiedziec, ja czerpie radosc z premiery tej gry, a nie z samej gry. Jeszcze styki w mozgu mi sie nie przepaliły na tyle zeby to kupowac. xD Byłem prawie pewny że widziałem twój post o tym że grasz na resetera ale ok, pomyłka. Edytowane 19 listopada 2018 przez oni Cytuj
Gość Opublikowano 19 listopada 2018 Opublikowano 19 listopada 2018 16 minut temu, Bansai napisał: Ja czerpie radosc z premiery tej gry, a nie z samej gry. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 19 listopada 2018 Opublikowano 19 listopada 2018 26 minut temu, oni napisał: Byłem prawie pewny że widziałem twój post o tym że grasz na resetera ale ok, pomyłka. To musial byc ktos inny, jak pisze na RE o F76 to z reguly jade jak po burej. btw. xD Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 19 listopada 2018 Opublikowano 19 listopada 2018 1 godzinę temu, MAJOCHEY_PL napisał: Błędy, ok w każdej produkcji Się zdarzają, ale ta grafa Ci nie przeszkadza ? Estetyka gry jest wykonana bardzo dobrze. Gram w gry od ponad 30 lat, moge zachwycac sie poziomem technicznym gier ale narzekac na nie nie mam prawa bo swego czasu zachwycalem sie tym. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi