PlastikowySmalec 60 Opublikowano 19 listopada 2018 Opublikowano 19 listopada 2018 https://www.gram.pl/news/2018/11/19/fallout-76-nie-dostal-zwrotu-za-gre-wiec-zdemolowal-sklep-wideo.shtml Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 19 listopada 2018 Opublikowano 19 listopada 2018 Filmik w artykule nie dziala, tutaj mirror: xd 2 Cytuj
dee 8 816 Opublikowano 19 listopada 2018 Opublikowano 19 listopada 2018 Zmienią serwer i sklep wróci do normy 1 Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 19 listopada 2018 Opublikowano 19 listopada 2018 Jadę sobie dzis autobusem a tu na przystanku wielka na 3 metry reklama tego szrota, taka podświetlona, ruszająca się. Biedezda serio myślała, że to wystartuje i ludzie się zachwycą xD Cytuj
Hero of Orion 365 Opublikowano 19 listopada 2018 Opublikowano 19 listopada 2018 Godzinę temu, Zeratul napisał: Gram w gry od ponad 30 lat, moge zachwycac sie poziomem technicznym gier ale narzekac na nie nie mam prawa bo swego czasu zachwycalem sie tym. Co to za argument? Jak Prince of Persia wyszło w 1989 to powalało grafiką i animacją. Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 19 listopada 2018 Opublikowano 19 listopada 2018 31 minut temu, Hero of Orion napisał: Co to za argument? Jak Prince of Persia wyszło w 1989 to powalało grafiką i animacją. Dzisiaj już nie powala. ale dalej się podoba, bo estetyka gry jest zrobiona dobrze. Są gry które starzeją się dobrze. 1 Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 19 listopada 2018 Opublikowano 19 listopada 2018 No niestety - argument Zeratula kompletnie z dupy. --- Mądrość na dzisiaj "Kiedy już myślisz, że na świecie nie ma nic gorszego niż psychofani Nintendo, to okazuje się, że jeszcze gorsi od nich są psychofani gier od Bethesdy." 2 1 Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 19 listopada 2018 Opublikowano 19 listopada 2018 2 minuty temu, Cedric napisał: No niestety - argument Zeratula kompletnie z dupy. --- Mądrość na dzisiaj "Kiedy już myślisz, że na świecie nie ma nic gorszego niż psychofani Nintendo, to okazuje się, że jeszcze gorsi od nich są psychofani gier od Bethesdy." Z dupy czy nie... rozróżniam estetykę od grafiki. Cytuj
Patricko 1 439 Opublikowano 19 listopada 2018 Opublikowano 19 listopada 2018 Koment na metacrtic... "smart AI, challenging enemies"... Parchłem śmiechem na cały pokój. Chyba gram w inną grę. Jeśli dla kogoś to drewniane gunwo to "smart AI" to ja nie mam pytań. Psychofani Biedatesdy to chyba poziom antyszczepionkowców. Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 19 listopada 2018 Opublikowano 19 listopada 2018 Akurat antyszczepionkowcy to mądrzy i rozsądni ludzie, nie idą za żydowskimi trendami bo ktoś chce wcisnąć Polakom biedakom szczepionki bo kończy się termin ważności i lepiej polaka cebulaka otruć niewiadomo czym niż utylizować taką chemię. Co do gry to tak jak pisałem wielu opłaconych gunwotuberów zachwala grę, widocznie jak smarują to można o gównie powiedzieć że to nutella 3 1 Cytuj
SebaSan1981 3 631 Opublikowano 20 listopada 2018 Opublikowano 20 listopada 2018 Patch/update ważący prawie 48GB. Żenada.. choć w sumie nie powinno mnie to dziwić skoro updejty do ESO potrafią mieć nawet i 70GB. No i patrzeć tylko jak w sklepiku dadzą tego wilczura z czwórki jako peta, kostiumy Instytutu/Trasy/Bractwa oraz gauss rifle i bozara za tysiace mikrowalut... i czort z tym że chronologicznie nie pasuje, kasiora musi płynąć. W eso już takie durnoty wymyślają jak ogniste niedzwiedzie, jeźdźców bez głowy lub konie zombie to pewnie i w F76 puszczą wodze fantazji Cytuj
friedrich 70 Opublikowano 20 listopada 2018 Opublikowano 20 listopada 2018 8 godzin temu, PlastikowySmalec napisał: Akurat antyszczepionkowcy to mądrzy i rozsądni ludzie, nie idą za żydowskimi trendami bo ktoś chce wcisnąć Polakom biedakom szczepionki bo kończy się termin ważności i lepiej polaka cebulaka otruć niewiadomo czym niż utylizować taką chemię. Przez chwilę zastanawiałem się czy to nie tania prowokacja ale sądząc po reputacji jednak wpis ydioty. Szczyt rozwoju obecnej cywilizacji mamy już za sobą - kolejne dziesięciolecia to będzie schyłek, a potem upadek. Bezmózgi górą. 2 1 Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 20 listopada 2018 Opublikowano 20 listopada 2018 (edytowane) 4 godziny temu, friedrich napisał: Przez chwilę zastanawiałem się czy to nie tania prowokacja ale sądząc po reputacji jednak wpis ydioty. Szczyt rozwoju obecnej cywilizacji mamy już za sobą - kolejne dziesięciolecia to będzie schyłek, a potem upadek. Bezmózgi górą. nie jesteś sędzia żeby sądzić, w ogóle nie jesteś Edytowane 20 listopada 2018 przez PlastikowySmalec Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 20 listopada 2018 Opublikowano 20 listopada 2018 (edytowane) zax Rozbo dał recke na ppe.pl https://www.ppe.pl/recenzje/7422/fallout-76-recenzja-gry-prawdziwa-katastrofa.html ocena końcowa 4.5/10 XDDDD Edytowane 20 listopada 2018 przez Orzeszek Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 20 listopada 2018 Opublikowano 20 listopada 2018 Ahh ten wspaniały, starzejący się niczym wino silnik Bethesdy i model gier usług, bez tego prawdopobnie takie cuda nie miałyby prawa powstać. Dzięki Todd Cytuj
Gość Opublikowano 20 listopada 2018 Opublikowano 20 listopada 2018 14 godzin temu, PlastikowySmalec napisał: Akurat antyszczepionkowcy to mądrzy i rozsądni ludzie, nie idą za żydowskimi trendami bo ktoś chce wcisnąć Polakom biedakom szczepionki bo kończy się termin ważności i lepiej polaka cebulaka otruć niewiadomo czym niż utylizować taką chemię. Co do gry to tak jak pisałem wielu opłaconych gunwotuberów zachwala grę, widocznie jak smarują to można o gównie powiedzieć że to nutella A ty byles szczepiony? Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 20 listopada 2018 Opublikowano 20 listopada 2018 13 minut temu, Mojave napisał: A ty byles szczepiony? Tak, byłem jak ciebie nie bylo na świecie a żydowska mafia nie chciała wciskać ludziom szczepionek z terminem ważności do końca roku. 1 minutę temu, Karolek napisał: Dupą ze swoim psem był. Fajne masz opowieści "na chacie" ale po co się z nimi uzewnętrzniać ? 1 Cytuj
Gość Opublikowano 20 listopada 2018 Opublikowano 20 listopada 2018 Teraz, PlastikowySmalec napisał: Tak, byłem jak ciebie nie bylo na świecie a żydowska mafia nie chciała wciskać ludziom szczepionek z terminem ważności do końca roku. Widac od razu, ze autyzm mocno. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 20 listopada 2018 Opublikowano 20 listopada 2018 Dobra ale idzcie z tym gdzieś tam. Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 20 listopada 2018 Opublikowano 20 listopada 2018 6 minut temu, Mojave napisał: Widac od razu, ze autyzm mocno. Z autyzmu się wyleczy a z debilizmu i ulunga już nie, przykro mi zią Cytuj
Gość Opublikowano 20 listopada 2018 Opublikowano 20 listopada 2018 2 minuty temu, PlastikowySmalec napisał: Z autyzmu się wyleczy 2 No to mozna sie szczepic bez obaw. Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 20 listopada 2018 Opublikowano 20 listopada 2018 Ocena Eurogamer: AVOID Fallout 76 review - a bizarre, boring, broken mess https://www.eurogamer.net/articles/2018-11-20-fallout-76-review-a-bizarre-boring-and-broken-mess Cytuj
SebaSan1981 3 631 Opublikowano 20 listopada 2018 Opublikowano 20 listopada 2018 Poprawili błąd przy wywalaniu z serwera. Teraz krotki disconnect to tylko utrata sterowania w grze na chwilę i wszystko wraca do normy. Ale za to katastrofalne glitche i zawiechy przy wchodzeniu do wind i probie interakcji z niektórymi przedmiotami. Dramat, kicha, do poprawki chociaż tego produktu to już chyba nic nie uratuje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi