Boomcio 4 024 Opublikowano 19 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 3 godziny temu, Wredny napisał: Panie, za tyle to ja nówkę na allegro wyrwałem i wciąż mam w folii Za 76' lat sprzedasz z zyskiem za 76zeta! Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 19 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 5 godzin temu, dee napisał: Skurwesyny az mi narobiliście ochoty na zainwestowanie 50 złotych na allegro w używkę i obadanie tego dzieła Na czym grasz? Mam kod na wersję XO za 20 zł mogę sprzedać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 024 Opublikowano 19 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 20 zeta za tyle funu? Weź kod, ale dla zasady zapłać mu "stówę". Cytuj Odnośnik do komentarza
_D23 83 Opublikowano 20 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 Da się w to w ogóle grać singlowo ? W sensie bez specjalnej interakcji z innymi graczami ? Jak to w ogóle wyglada ? Gra jest tania jak barszcz a nie będę ukrywał, że już przy F4 bawiłem się i eksplorowałem świat z bananem na mordzie mimo tego, że tytuł zajeżdżał guano. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 20 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 Ja grałem singlowo, a jedyna interakacja polegała na zrzucaniu atomówek na łeb low levelom Cytuj Odnośnik do komentarza
Elitesse 377 Opublikowano 10 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 Gra pojawiła się w GamePass. Czy jest jakaś duża różnica pomiędzy wersją PC a na Xboxa? Na PC pewnie i tak wolałbym grać kontrolerem, o ile to możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 10 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 W sumie tylko framerate. Możesz grać padem w kąkuter, nawet wygodnie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 10 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 Warto? Dużo się zmieniło od premiery? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 10 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 Jak podobała Ci się czwórka to możesz wskakiwać, Wastelanders dorzuciło drugą linię fabularną z NPCami i już samo to sporo poprawiło jeśli chodzi o odbiór tej gierki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 10 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 Nie była najgorsza. Spędziłem z nią około 40 całkiem fajnych godzin. W takim razie pobieram. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 12 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 (edytowane) Chciałem sobie odpalić, pograć i wyrobić sobie opinię. I co? Ano to: Najs. @edit Udało sie odpalić i zalogować, ale to jest jakiś żart, żeby to po prostu nie działało bo Bethesda nie umie w gierki. Edytowane 12 Lipca 2020 przez suteq Cytuj Odnośnik do komentarza
Elitesse 377 Opublikowano 12 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 Dziwny komunikat. Ja gram od soboty (xbox) i póki co jestem zadowolony, gra może ze dwa razy wyrzuciła mnie z serwera z powodu wystąpienia jakiegoś błędu. Grę traktuję jak kolejnego Fallouta i wychodzi całkiem przyzwoicie. Póki co gram sam i nie dołączam do żadnych drużyn. Póki co też nie straciłem życia jak je stracę to jakie są konsekwencje? Tracę wyposażenie, czekam jakiś czas na odrodzenie? Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaSan1981 3 564 Opublikowano 12 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 Utrata życia oznacza że upuszczasz paczuszkę z zebranymi przez siebie materiałami oraz odrobiną kasy. Możesz ją podnieść jeśli dotrzesz do miejsca w którym zginąłeś. W innym przypadku może podnieść ją inny gracz. Paczuszka z twoimi znajdźkami zniknie jak gra się wywali lub zalogujesz się do innej sesji. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 12 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 3 godziny temu, suteq napisał: ale to jest jakiś żart, żeby to po prostu nie działało bo Bethesda nie umie w gierki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 024 Opublikowano 12 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 Niby fajnie suę grało po tym dodaniu npc i misji z nimi związanych, ale zaczęły zlecenia wchodzić mega smętne i z wysokolewelowymi oponentami, więc zaczął się grind. Wtedy odpuściłem Cytuj Odnośnik do komentarza
Elitesse 377 Opublikowano 17 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 W dniu 12.07.2020 o 17:51, MAJOCHEY_PL napisał: Niby fajnie suę grało po tym dodaniu npc i misji z nimi związanych, ale zaczęły zlecenia wchodzić mega smętne i z wysokolewelowymi oponentami, więc zaczął się grind. Wtedy odpuściłem Wszystko po to abyś wydał kasę Smutne, że w tym kierunku zmierzają wszystkie gry - gry jako usługi... eh. Powiedziałem sobie, że też odpuszczę kiedy gra będzie wymagać ode mnie kolejnych pieniędzy. Wystarczy, że zapłaciłem za game passa Jestem fanem serii ale jest tyle gierek do ogrania, że skupianie się na jednym tytule traci dla mnie sens. Jesteś w stanie określić do jakiego poziomu dobiłeś i się odbiłeś od gry? Albo jaki postęp % ukończenia fabuły albo wszystkich misji (o ile tam misje się kiedyś skończą). Ostatnio spotkałem się z bardzo miłym zachowaniem innego gracza. Po jakiejś misji wróciłem do pierwszego obozowiska nadzorczyni aby zostawić swoje fanty. Po drodze minąłem kogoś z wyższym poziomem. Przy obozowisku zaczął do mnie strzelać, przestraszyłem się że zaraz mnie zabije więc zacząłem chować fanty do skrzynki. Obróciłem się do strzelającego aby zobaczyć dlaczego strzela. Pomachał do mnie. Podszedłem do niego a on zostawił mi torbę z fantami, z których część była unikatowa Tym sposobem wszedłem w posiadanie elementu pancerza dzięki, któremu staję się niewidzialny. Miły gest. Jak będę mógł robić prezenty to też komuś coś sprezentuję. Innym razem trafiłem na bezpański pancerz wspomagany. Zalogowałem się do gry i w tym samym miejscu przy wejściu do baru księżnej stał pancerz wspomagany. Mogłem spokojnie do niego podejść i skorzystać, był wyczerpany ale przyda się Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 17 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 2 minuty temu, Elitesse napisał: Wszystko po to abyś wydał kasę Smutne, że w tym kierunku zmierzają wszystkie gry - gry jako usługi... eh. są jak to nazywasz "gry jako usługi" które nie wymagają wydawania kasy czy grindu. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 17 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 Ja grałem przed wastelanders i nie grindowałem, to teraz tym bardziej nie trzeba po dodaniu NPC i nowych questów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 17 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 5 minut temu, ASX napisał: są jak to nazywasz "gry jako usługi" które nie wymagają wydawania kasy czy grindu. Tylko akurat w takich trzeba pływać statkiem Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 17 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 no nie ma gier idealnych Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 024 Opublikowano 17 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 10 minut temu, Elitesse napisał: Podszedłem do niego a on zostawił mi torbę z fantami, z których część była unikatowa Identyczną sytuację miałem w tej grze. / może tego samego spotkaliśmy /. Swoją drogą dlaczego nie spotykam takich graczy w DayZ ? 5 minut temu, 20inchDT napisał: Ja grałem przed wastelanders i nie grindowałem, to teraz tym bardziej nie trzeba po dodaniu NPC i nowych questów. Zależy jak długo grałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 17 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 Prawdopodobnie zrobiłem wszystkie możliwe questy w grze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
rah 153 Opublikowano 13 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 Panowie, czy da się jakoś wyłączać wyświetlanie listy zadań z ekranu. Zajmuje prawie połowę i przeszkadza np. przy hakowaniu. I nie chodzi mi o zmniejszanie przejrzystości. Cytuj Odnośnik do komentarza
friedrich 70 Opublikowano 13 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 Pipboy zakładka z zadaniami. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
rah 153 Opublikowano 13 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 Dziękuję za info. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi