Skocz do zawartości

Hitman 2

Kre3k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Paryż już skończony. 

Całkiem fajnie się gra, przyjemniej niż w Blood Money. 

gościa otrulem drinkiem i wykończyłem garotą w kibelku, a babka dostała z nożyczek podczas naprawiania laptopa który zepsułem i od razu hyc na dach i zjazd na rurze po czym odlot helikopterem

:cool:

Chyba 40min łaziłem za gościem zanim dostrzegłem jakikolwiek słaby punkt, nie wiem jak go tam można inaczej skasować bo w koło jest przy świadkach, a wejście na piętro bez przebrania jego ochroniarza było praktycznie niemożliwe. 

No fajnie się gra 

• Minusik 1
Opublikowano
5 minut temu, Voytec napisał:

To widzę, że nie podążałeś za historiami w misji. 

Ogolnie to starałem się ale za duży był ten level na dzień dobry żeby ogarnąć od razu. :dunno:

• Minusik 1
Opublikowano

Czyli jeśli mam jedynkę na dysku, kupię dwójkę to po wykryciu jedynki przez dwójkę , będę mógł usunąć z dysku część pierwszą i mieć wszystko w części drugiej?

Opublikowano

Nie. Mając jedynkę na dysku musisz ja odpalić i z jej poziomu wejść w sklep i ściągnąć Legacy Pack. To ściągnie Ci poziomy przygotowane pod dwójkę. Po ściągnięciu mając zainstalowana dwójkę możesz jedynkę usunąć. 

• Lubię! 1
Opublikowano
14 godzin temu, maciucha napisał:

Ehh coorva załatwiłem w Sapienzy tych dwóch, teraz latam po całej mapie żeby znaleźć jakiś punkt zaczepienia z tym wirusem xd

Najlepiej śledzić laskę zanim ją zabijesz ;) A jak nie to pozwiedzaj wybrzeże wokół posiadłości.

Opublikowano
Nie. Mając jedynkę na dysku musisz ja odpalić i z jej poziomu wejść w sklep i ściągnąć Legacy Pack. To ściągnie Ci poziomy przygotowane pod dwójkę. Po ściągnięciu mając zainstalowana dwójkę możesz jedynkę usunąć. 
No to tak zrobiłem.
Mam tylko pytanie, ogrywając jedynkę z poziomu dwójki, tracę jakąś zawartość?
Opublikowano

Dzięki ,myślę że podaruję sobie Szóstkę z Sarajewa. Mając cała dwójkę i jedynkę w dwójce wystarczy mi zabawy a ponad 100GB(tyle pokazuje mi jedynka bez zainstalowania epizodów do jedynki) przyda się na dysku.

Opublikowano

Grania w dwójce jest od groma, nie grając w szóstkę dużo nie tracisz. To tylko dodatkowe cele na głównych mapach z jedynki. Ciekawsza jest kampania Patient Zero, która jest dostępna. Do tego są misje specjalne w Sapienzie i Marakeszu, które zmieniają układ mapy i pory dnia. Zdecydowanie lepsza zawartość jak będzie Ci dalej mało po głównych kampaniach ;) 

Opublikowano

Kupiłem i Ja - h2 gold :) niech się sciagnie i zarywam nockę. Jak się wkrece to w tygodniu kupię jedynkę żeby mieć komplecik.

Opublikowano

Kupilem ten EP, NY ograny, HI zaczety. No fajne te mapki, pierwsza to taki standardowy Hitman, druga ma fajny wakacyjny vibe. To co rzucilo mi sie w oczy to wyzszy poziom trudnosci i trzeba wiecej pokombinowac zeby zrealizowac jakis cel. O ile w podstawce wykonanie dostepnej misji praktycznie zawsze skutkowalo zabiciem celu, tutaj tak nie jest a samo wykonanie misji jest o wiele bardziej wymagajace.