Opublikowano 27 lipca 20204 l No cały zestaw achievementów z jedynki wleciał jako achievementy do dwójki. @maciucha możemy walnąć misje snajperskie w coopie jeśli grasz na One
Opublikowano 27 lipca 20204 l Tym prologiem jakby co to się nie zrażaj. Uważam że za bardzo męczą ta jedna miejscówkę. Właściwa gra zacznie się w Paryżu.
Opublikowano 27 lipca 20204 l Paryż już skończony. Całkiem fajnie się gra, przyjemniej niż w Blood Money. gościa otrulem drinkiem i wykończyłem garotą w kibelku, a babka dostała z nożyczek podczas naprawiania laptopa który zepsułem i od razu hyc na dach i zjazd na rurze po czym odlot helikopterem Chyba 40min łaziłem za gościem zanim dostrzegłem jakikolwiek słaby punkt, nie wiem jak go tam można inaczej skasować bo w koło jest przy świadkach, a wejście na piętro bez przebrania jego ochroniarza było praktycznie niemożliwe. No fajnie się gra
Opublikowano 28 lipca 20204 l To widzę, że nie podążałeś za historiami w misji. Panie, jak kupiłeś Golda to masz 18 misji do przejścia
Opublikowano 28 lipca 20204 l 5 minut temu, Voytec napisał: To widzę, że nie podążałeś za historiami w misji. Ogolnie to starałem się ale za duży był ten level na dzień dobry żeby ogarnąć od razu.
Opublikowano 28 lipca 20204 l Czyli jeśli mam jedynkę na dysku, kupię dwójkę to po wykryciu jedynki przez dwójkę , będę mógł usunąć z dysku część pierwszą i mieć wszystko w części drugiej?
Opublikowano 28 lipca 20204 l Nie. Mając jedynkę na dysku musisz ja odpalić i z jej poziomu wejść w sklep i ściągnąć Legacy Pack. To ściągnie Ci poziomy przygotowane pod dwójkę. Po ściągnięciu mając zainstalowana dwójkę możesz jedynkę usunąć.
Opublikowano 28 lipca 20204 l Ehh coorva załatwiłem w Sapienzy tych dwóch, teraz latam po całej mapie żeby znaleźć jakiś punkt zaczepienia z tym wirusem xd
Opublikowano 29 lipca 20204 l 14 godzin temu, maciucha napisał: Ehh coorva załatwiłem w Sapienzy tych dwóch, teraz latam po całej mapie żeby znaleźć jakiś punkt zaczepienia z tym wirusem xd Najlepiej śledzić laskę zanim ją zabijesz A jak nie to pozwiedzaj wybrzeże wokół posiadłości.
Opublikowano 29 lipca 20204 l Nie. Mając jedynkę na dysku musisz ja odpalić i z jej poziomu wejść w sklep i ściągnąć Legacy Pack. To ściągnie Ci poziomy przygotowane pod dwójkę. Po ściągnięciu mając zainstalowana dwójkę możesz jedynkę usunąć. No to tak zrobiłem.Mam tylko pytanie, ogrywając jedynkę z poziomu dwójki, tracę jakąś zawartość?
Opublikowano 29 lipca 20204 l Dzięki ,myślę że podaruję sobie Szóstkę z Sarajewa. Mając cała dwójkę i jedynkę w dwójce wystarczy mi zabawy a ponad 100GB(tyle pokazuje mi jedynka bez zainstalowania epizodów do jedynki) przyda się na dysku.
Opublikowano 29 lipca 20204 l Grania w dwójce jest od groma, nie grając w szóstkę dużo nie tracisz. To tylko dodatkowe cele na głównych mapach z jedynki. Ciekawsza jest kampania Patient Zero, która jest dostępna. Do tego są misje specjalne w Sapienzie i Marakeszu, które zmieniają układ mapy i pory dnia. Zdecydowanie lepsza zawartość jak będzie Ci dalej mało po głównych kampaniach
Opublikowano 29 lipca 20204 l Za Patient Zero, chcą ode mnie dodatkową kasę... Niby muszę wykupić LP Premium za 42zl.
Opublikowano 29 lipca 20204 l A to sory, bo ja mam jedynkę w Definitive Edition i myślałem że w dwójce to już jest dla wszystkich
Opublikowano 30 lipca 20204 l Z tego, co wiem, to nie, ale nie będziesz widział wyzwań, a gra nie będzie spamiętywała sposobów z których korzystałeś.
Opublikowano 31 lipca 20204 l Jest Expansion Pass za 7.99 przeceniony o 80%, czy on zawiera wszystko co do tej pory wyszlo jako dodatki do 2?
Opublikowano 31 lipca 20204 l https://hitman.fandom.com/wiki/HITMAN™_2_-_Expansion_Pass Jednym słowem brać, mnóstwo contentu za śmieszny pieniądz w tym imho najlepsza mapa na lato - Haven Island.
Opublikowano 31 lipca 20204 l 3 godziny temu, Il Brutto napisał: Jest Expansion Pass za 7.99 przeceniony o 80%, czy on zawiera wszystko co do tej pory wyszlo jako dodatki do 2? Tak
Opublikowano 31 lipca 20204 l Kupiłem i Ja - h2 gold niech się sciagnie i zarywam nockę. Jak się wkrece to w tygodniu kupię jedynkę żeby mieć komplecik.
Opublikowano 2 sierpnia 20204 l Kupilem ten EP, NY ograny, HI zaczety. No fajne te mapki, pierwsza to taki standardowy Hitman, druga ma fajny wakacyjny vibe. To co rzucilo mi sie w oczy to wyzszy poziom trudnosci i trzeba wiecej pokombinowac zeby zrealizowac jakis cel. O ile w podstawce wykonanie dostepnej misji praktycznie zawsze skutkowalo zabiciem celu, tutaj tak nie jest a samo wykonanie misji jest o wiele bardziej wymagajace.