XM. 10 888 Opublikowano 5 sierpnia 2020 Opublikowano 5 sierpnia 2020 Już tak często nie gram na najtrudniejszym poziomie trudności, ale gram od piątku w H2 i nie wyobrażam sobie w to grać inaczej. Siedzę ciągle w Miami od paru dni. Co za lokacja ile możliwości aż strach pomyśleć ile jeszcze dobrego przede mną, a tu jeszcze H1. 1 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 5 sierpnia 2020 Opublikowano 5 sierpnia 2020 Miami to jedna z najlepszych lokacji w ogóle ale reszta też ma dużo do zaoferowania Cytuj
Il Brutto 1 625 Opublikowano 5 sierpnia 2020 Opublikowano 5 sierpnia 2020 (edytowane) Zawsze mi sie najlepiej gra na takich slonecznych mapach Miami, Sapienza, Santa Fortuna, Haven Island. Swietna jest tez ta w Indiach. Edytowane 5 sierpnia 2020 przez Il Brutto Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 7 sierpnia 2020 Opublikowano 7 sierpnia 2020 (edytowane) Już prawie tydzień gram i ciągle Miami i nawet sekundę się nie nudzę. Kurde, grałem w życiu 5 minut w Hitman 2, przeszedłem na Easy HBM i do połowy zmęczyłem absolution, ale ten Hitman to jest coś pięknego - siedzę na ławeczce, słucham ludzi, śledzę, kombinuje jak tu upozorowac wypadek. To jest świetnie. Wiadomo - niski budżet odcisnąl na niektórych warstwach średnie wykonanie- chociażby to irytuje że córa umiera, 2 minuty szukania co się stało i finito, A stary sobie chodzi i ma to w dup.ce xd albo nikogo nie dziwi że chowam się kelnerem za meblami bo strój jest odpowiedni do lokacji xd no, ale do strawienia bo gra się świetnie. Przeczytałem temat i nie widzę opinii o NY i Malediwach - jak wam się podobały etapy, jest na co czekać? Edytowane 7 sierpnia 2020 przez XM. Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 8 sierpnia 2020 Opublikowano 8 sierpnia 2020 NY jedna ze slabszych, mala, nie tak wiele opcji, ale fajne zabójstwa. Malediwy top3 obok Miami i Sgail jak dla mnie. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 8 sierpnia 2020 Opublikowano 8 sierpnia 2020 Cały dzień dziś nie mogę zagrać bo gra nie może się połączyć z serwerami hitman live działa, inne gry działają a tu cyrk, z tego co patrzyłem w necie to dużo ludzi miało taki problem czasem od razu od kupna gry i nigdy go nie rozwiązali ktoś coś? akurat kończyłem hokkaido ehh Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 8 sierpnia 2020 Opublikowano 8 sierpnia 2020 To akurat jest słabe, absolution też miał wyzwania, ale nie był taki mocno zależny od neta. Poza zabezpieczeniem antypirackim nie widzę w takim rozwiązaniu nic dobrego. Normalnie powinna być opcja prawilnego offline, tutaj niby tez jest, ale jest to problematyczne w grze. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 8 sierpnia 2020 Opublikowano 8 sierpnia 2020 No mam gierkę na xone kupione w cyfrze, jestem online bo gierka sprawdza certyfikat zanim się uruchomi, ale to i tak za mało i jeszcze trzeba się łączyć do ich yebanych serwerów. Pomijając że piractwa na tej konsoli nie ma Ehhh Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 8 sierpnia 2020 Opublikowano 8 sierpnia 2020 To pułapka na pececiarzy, a czcigodni konsolorze jak zwykle dostają rykoszetem. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 9 sierpnia 2020 Opublikowano 9 sierpnia 2020 (edytowane) Jedynka skończona. Paryż, Sapienza, Hotel 27 i Hokkaido ( ) z pewnością jeszcze odwiedzę. W tym ostatnim eleganckie stealth kille weszły, Yamazaki zamknięta w saunie, a typkowi robiłem trochę za mocną resyscytacje , mega mi się design tego levelu podobał W dwójeczce Hawke's Bay to jakiś żart, chyba z 20min mi zajęła ta misja xd Chloroform do wentylacji, cyk na dół i skręcony kark Miami absolutnie świetne, ale myślałem, że będzie trudniej, bo tego typeczka w 30min miałem zabite przy prezentacji strzelających androidów. Babeczka nie wpadła na stealtha bo nie miałem pomysłu jak to zrobić już po wyścigu więc w motorhomie przebrany za jednego z jej ochroniarzy dostała śmiertelny zastrzyk i do szafy. Na pewno jeszcze tam wrócę, żeby zrobić jakiś wypadek przy wyścigu, bo pewnie się da Edytowane 9 sierpnia 2020 przez maciucha Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 9 sierpnia 2020 Opublikowano 9 sierpnia 2020 Godzinę temu, maciucha napisał: Jedynka skończona. Paryż, Sapienza, Hotel 27 i Hokkaido ( ) z pewnością jeszcze odwiedzę. W tym ostatnim eleganckie stealth kille weszły, Ukryj zawartość Yamazaki zamknięta w saunie, a typkowi robiłem trochę za mocną resyscytacje , mega mi się design tego levelu podobał W dwójeczce Hawke's Bay to jakiś żart, chyba z 20min mi zajęła ta misja xd Chloroform do wentylacji, cyk na dół i skręcony kark Miami absolutnie świetne, ale myślałem, że będzie trudniej, bo tego typeczka w 30min miałem zabite przy prezentacji strzelających androidów. Babeczka nie wpadła na stealtha bo nie miałem pomysłu jak to zrobić już po wyścigu więc w motorhomie przebrany za jednego z jej ochroniarzy dostała śmiertelny zastrzyk i do szafy. Na pewno jeszcze tam wrócę, żeby zrobić jakiś wypadek przy wyścigu, bo pewnie się da Oczywiście, że się da i jest kilka wariacji tego wypadku Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 9 sierpnia 2020 Opublikowano 9 sierpnia 2020 44 minuty temu, Voytec napisał: Oczywiście, że się da i jest kilka wariacji tego wypadku Zawsze chciałem coś takiego zrobić Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 14 sierpnia 2020 Opublikowano 14 sierpnia 2020 Ej dobra ostatni raz xD biorę wersje H1 definitive Edition na płycie, instaluje, potem odpalam dwojke i ściąga się wszystko do gry? Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 14 sierpnia 2020 Opublikowano 14 sierpnia 2020 Nie, instalujesz JEDYNKĘ, odpalasz JEDYNKĘ i tam wchodzisz w SKLEP i ściągasz poziomy do DWÓJKI. Jak się ściągnie to wywalasz JEDYNKĘ. 1 Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 23 września 2020 Opublikowano 23 września 2020 Uwielbiam to uczucie wejscia do nowej misji, nie znania jeszcze mapy i chodzenia sobie powolutku, słuchania rozmów, próbowania krok po kroczku przedostatnia się coraz bliżej do celu. na razie dopiero czwarta mapa jest grana - Paryz i jest pięknie, a tyle dobra przede mną jeszcze. 1 Cytuj
Vril_Dox 152 Opublikowano 16 października 2020 Opublikowano 16 października 2020 Czy save z wersji cyfrowej jest kompatybilny z wer. pudełkową? Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 16 października 2020 Opublikowano 16 października 2020 Tak, na spokojnie. Cytuj
Vril_Dox 152 Opublikowano 16 października 2020 Opublikowano 16 października 2020 Spoko. Bo cena Hitman 2 w psstore to jakiś żart. Dziś kupiłem gold edition za jakieś 130,- w steelbooku. Cytuj
kanabis 22 475 Opublikowano 24 marca 2021 Opublikowano 24 marca 2021 Pany te wszystkie misje miami itp to sa za darmoszke po sciagnieciu aktualizacji czy platne? Bo nie wiem czy sciagac 25gb bo musze robic hotspot z tableta Swoja droga ta misja na plantacji kokainy fajna. Az sie Splinter Cell 2 przypomnial Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi