Alastor84 324 Opublikowano 1 kwietnia 2019 Opublikowano 1 kwietnia 2019 (edytowane) Też mam taką nadzieję. Mam już dość "nijakich" postaci kobiecych dla mangoz(pipi)ów (Marie Rose/Honoka/NiCO). Coś czuję że 2 postacią SNK będzie jednak Andy Bogard (ninja ). Ciekawe ile Mai będzie kosztowała? Na PS4 DOA5LR, za Mai życzą sobie 33zł Szkoda że wywalili TAG. Gdyby Andy jednak się pojawił to z pewnością byłby "w parze" z Mai Edytowane 1 kwietnia 2019 przez Alastor84 1 Cytuj
Gość aphromo Opublikowano 2 kwietnia 2019 Opublikowano 2 kwietnia 2019 Szkoda to brak postaci z VF. Poza tym po crapiszczu piątce szóstka wraca na dobre tory. Gra jest też za free + wykupić 3-4 ulubione postacie bo reszta jest zbędna i można świetnie się bawić. Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 17 kwietnia 2019 Opublikowano 17 kwietnia 2019 Nawet nie slyszalem, ze jest wersja f2p, bede musial przetestowac. Nie gralem w zadne DoA od czasow jedynki na szaraku. 2 Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 19 kwietnia 2019 Opublikowano 19 kwietnia 2019 (edytowane) Story w tej grze to niezły Monty Python Edytowane 19 kwietnia 2019 przez oFi Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 25 kwietnia 2019 Opublikowano 25 kwietnia 2019 (edytowane) S(pipi)ysyny ulegli i wprowadzili lewackie Tournament burka mode dla trybu versus i turniejów. Co za porażka. Porażka branży. @Observer Masz rację świat i gaming schodzi na psy. Opcja nazywa się "Exposure Minimization" XD Edytowane 25 kwietnia 2019 przez devilbot 1 4 Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 25 kwietnia 2019 Opublikowano 25 kwietnia 2019 (edytowane) Eeeeeee...... ŻADEN HETERO SEXUALNY FACET NIE SKORZYSTA Z TEJ OPCJI Poza tym hanoka ma takie cysie, że żadne cenzury już jej nie pomogą, falują w walce jak poyebane Edytowane 25 kwietnia 2019 przez oFi Cytuj
Observer 10 397 Opublikowano 25 kwietnia 2019 Opublikowano 25 kwietnia 2019 Najpierw przyszli po cycki,ale się nie odezwałem,bo nie byłem cyckiem. Cytuj
yaczes 14 478 Opublikowano 25 kwietnia 2019 Opublikowano 25 kwietnia 2019 Najlepsze jest to, ze w grach mozna obdzierac ze skory i robic rzeczy, ktorych niejeden psychodad by nie wymyslil, no ale cycki sa zle 1 Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 25 kwietnia 2019 Opublikowano 25 kwietnia 2019 25 minut temu, Dave Czezky napisał: Najlepsze jest to, ze w grach mozna obdzierac ze skory i robic rzeczy, ktorych nie jeden psychodad by nie wymyslil, no ale cycki sa zle I ten pot cieknący po walce Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 30 kwietnia 2019 Opublikowano 30 kwietnia 2019 Fajna cena za wersje ze steelbookiem, gdyby nie mortal w kolejce, to bym bral https://www.thegamecollection.net/dead-or-alive-6-steelbook-edition-ps4/?tduid=55415771853aed9eb1bb47013854c49b 2 Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 1 maja 2019 Opublikowano 1 maja 2019 Wpadła platynka Bawiłem się cudownie wśród stulejarskich klimatów, jak za czasów dimensions Teraz tylko czekam na siódemkę. Bardzo dużo ludzi dostępnych online. Widać, że gierka się sprzedała to siódemka pojawi się na kolejnej generacji. Trening w tej grze dobrze wprowadza do online'a (warto sobie wybrać jedną postać i zrobić nią combo challenge, można parę chwytów ratujące doopala zapamiętać). Polecam każdemu Martwy lub Żywy stulejarz 6. Szybki próg wejścia, fajna otoczka (pomijając falujące bufory, dużo tutaj contentu do odblokowania) i fajne postacie 2 Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 3 maja 2019 Opublikowano 3 maja 2019 Jakieś porady dla kogos kto nigdy nie grał w doa? 1 Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 3 maja 2019 Opublikowano 3 maja 2019 10 minut temu, Shen napisał: Jakieś porady dla kogos kto nigdy nie grał w doa? - może to banalne i oczywiste ale gra ma najlepszy tutorial jaki widziałem kiedykolwiek w bijatykach. Jest długi ale nie zrażaj się 3/4 z tych zagadnień samo wejdzie w krew ale ukończyć warto - polecam też zrobić tutorial dla swojego maina i nauczyć się nim chociaż ze dwóch kombosów - tryb DOA Quest w którym robimy zadania również znakomicie przybliża nam system gry - potem można uderzyć online i nie spamować holdów mimo, że są one podstawą tej gry - dużo rzucać i karać na początku rzutem, rzut jest przegięty w tej grze nie tylko u grapplerów - za beginer friendly postacie uważane są - Hitomi, Diego, Kasumi, Jann Lee - ogólnie to postać nie ma aż takiego znaczenia jak w innych bijatykach, jak się dobrze czyta przeciwnika to można grać każdą postacią 4 Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 3 maja 2019 Opublikowano 3 maja 2019 Ja grałem La Mariposą i przy 100 walkach na online miałem 56% wygranych (a w ostatnią bitkę jaką grałem to Tekken Tag Tournament). Wbija się rangę ogólnie sieciowo i czym wyżej, to ludzie bardziej ogarniają. Czasem fajne wyrównane walki wpadają, aż się człowiek spoci Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 3 maja 2019 Opublikowano 3 maja 2019 Godzinę temu, devilbot napisał: - może to banalne i oczywiste ale gra ma najlepszy tutorial jaki widziałem kiedykolwiek w bijatykach. Jest długi ale nie zrażaj się 3/4 z tych zagadnień samo wejdzie w krew ale ukończyć warto - polecam też zrobić tutorial dla swojego maina i nauczyć się nim chociaż ze dwóch kombosów - tryb DOA Quest w którym robimy zadania również znakomicie przybliża nam system gry - potem można uderzyć online i nie spamować holdów mimo, że są one podstawą tej gry - dużo rzucać i karać na początku rzutem, rzut jest przegięty w tej grze nie tylko u grapplerów - za beginer friendly postacie uważane są - Hitomi, Diego, Kasumi, Jann Lee - ogólnie to postać nie ma aż takiego znaczenia jak w innych bijatykach, jak się dobrze czyta przeciwnika to można grać każdą postacią Dla mnie w ogóle seria DoA ma najlepszy, najfajniejszy i najprzyjemniejszy zarazem system bitki ze wszystkich tego typu gier na rynku. Dla przykładu taki Mortal Kombat to drewienne drewno drewnowate... 4 Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 3 maja 2019 Opublikowano 3 maja 2019 Pograłem trochę z kumplami w te darmową wersje, bo pełna do mnie dopiero leci. Pierwsze wrażenia pozytywne, gra wygląda dużo ładniej od tekkena i wskoczy na drugie miejsce zaraz za Soulcalibur, które nam jednak nadal pasuje najbardziej. 1 Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 3 maja 2019 Opublikowano 3 maja 2019 Dla casualowych ludzi, co lubią sobie ogarnąć postać i powalczyć trochę online to must play. Zreszta, DOA zawsze taka była Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 4 maja 2019 Opublikowano 4 maja 2019 A ze strojami jak jest? Wszystkie za kase czy cos do odblokowania w grze? 1 Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 4 maja 2019 Opublikowano 4 maja 2019 (edytowane) Do odblokowania w grze jest po około 4-5 strojów dla postaci żeńskich i po około 2-3 dla męskich. Zdobywamy punkty na te kostiumy przechodząc arcade, survival albo grając daną postacią online. Można też odblokować i wykupić dla postaci rożne fryzury, nakrycia głowy i okulary. Do odblokowania są też wszystkie kawałki muzyczne ze wszystkich części DOA można ustawiać np która ma grać w jakim menu, która na ekranie wyboru postaci, arenie itp. Jeszcze przechodząc daną postacią combo triale odblokuje się możliwość użycia jej głosu jako announcera podczas walki. Raidou brzmi kozacko. W dodatku głosy są w dwóch wersjach japońska i angielska. Wszystko za darmo. To mit, że w doa jest wszystko do kupienia tak jest do kupienia masa kostiumów ale to tylko kostiumy i nikt ich nie każe kupować to co jest w grze to tak naprawdę więcej niż w przeciętnej bijatyce obecnie na rynku. Do kupienia są dwie postacie bo jedna była za pre ordera, a druga w wersji deluxe po 16,50 każda. Zapowiedziane są dwie gościnne z King Of Fighters. Edytowane 4 maja 2019 przez devilbot Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 4 maja 2019 Opublikowano 4 maja 2019 (edytowane) Dzieki. Kostiumy jako takie mi nie robia, ale przedmioty do odblokowania to zawsze motywator do odpalenia gry solo. Edit: jaka bieda, w eu i usa nie mozna kupowac pojedynczo kostiumow, tylko całe paczki xd Edytowane 4 maja 2019 przez Shen 1 Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 5 maja 2019 Opublikowano 5 maja 2019 W dniu 4.05.2019 o 10:26, Shen napisał: Edit: jaka bieda, w eu i usa nie mozna kupowac pojedynczo kostiumow, tylko całe paczki xd To jest dziwne bo na Xboxie One można normalnie pojedynczo kupić. Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 5 maja 2019 Opublikowano 5 maja 2019 Na steam i ps4 się nie da. Nawety gdybym chcial ich wspomoc, kupic skina dla ulubionej postaci to nie ma takiej mozliwosci, trzeba kupic paczke za 80zl xd 1 Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 5 maja 2019 Opublikowano 5 maja 2019 Ta gra to ogólnie marketingowe nieporozumienie zwłaszcza wersja free to play - ktoś kupuje swoją jedną ulubioną postać i TecmoKoei nie zarobi na nim więcej bo nie może dokupywać kostiumów dla postaci którą gra. Była też masa dyskusyjnych decyzji przed premierą ogólnie tragedia. Zresztą producent i director DOA6 Yohei Shimbori ustąpił ze stanowiska jakiś czas po premierze. Ale to już zostawmy, gra ma niesamowicie grywalny system, wygląda ok, jest w niej ryu hayabusa i wciąż gra w nią dużo ludzi na PS4. TK przeznaczyło 90tyś $ na turnieje i mistrzostwa DOA także chcą wspierać markę: 1 Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 5 maja 2019 Opublikowano 5 maja 2019 Gra się fajnie, wlasnie robie sobie treningi i jakies questy czekajac na fulla w pudełku. 1 Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 18 maja 2019 Opublikowano 18 maja 2019 (edytowane) Nieważne fałszywy nius ktoś wrzucił na twittcie, że nową postacią ma być Kula diamond ale to stary art był z 2017. Edytowane 18 maja 2019 przez devilbot Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi