Opublikowano 10 czerwca 20186 l Oby wrócił poziom z dwójki, bo trójka była niestety.... byle jaka .... https://www.ppe.pl/news/58777/just-cause-4-kolejny-wyciek-ujawnia-pierwsze-screeny-z-gry.html
Opublikowano 10 czerwca 20186 l Nie wiem, co musieliby tutaj zmienić, by gra nie była nużąca. Raczej ciężko będzie mnie przekonać do kolejnego sandboxa, jak już wszystko w tym temacie zostało chyba powiedziane.
Opublikowano 10 czerwca 20186 l Trailer jak zwykle przepełniony akcją i humorem. Rico robi się postacią na miarę Duke Nukem, no i premiera w grudniu 2018 - nadal nie przeszedłem JC3, więc i tak nie kupię czwórki, no i nie zapominajmy, jak chooyowo zoptymalizowana jest część trzecia - na premierę na pewno nie ma co ryzykować.
Opublikowano 12 czerwca 20186 l Autor Więcej info + zwiastun https://www.ppe.pl/news/58896/just-cause-4-z-ekstremalna-pogoda-i-ulepszona-fizyka-demo-silnika-apex.html
Opublikowano 12 czerwca 20186 l Jak słucham o tym i widzę te zamiecie śnieżne, trąby powietrzne... Skoro JC3 do dziś chodzi jak potłuczone, to jaki framerate zaserwuje nam JC4 z tymi wszystkimi dodatkowymi bajerami? Strach pomyśleć, aczkolwiek słyszałem w materiale tekst "brand new Apex Engine", więc może ogarnęli optymalizację.
Opublikowano 2 grudnia 20186 l Oglądałem stream ziomeczka z podstawowej PS4 i gra działa bardzo dobrze więc będę napierdalał. Mam na grę większy hajpik niż na RDR 2 bo przynajmniej tutaj będę mógł oddać się czystej zabawie.
Opublikowano 2 grudnia 20186 l Bez wymaksowania trójki i tak nie tknę JC4 - takie zboczenie już... Ale kiedys na pewno się zaopatrzę
Opublikowano 3 grudnia 20186 l Pograłem jakieś 3 godziny i na plus na pewno optymalizacja - nawet jak dużo wybucha albo mamy przed sobą daleki krajobraz. Wizualnie wiadomo, że cieszy oko. Co do rozrywki to co się miało tu zmienić? Idziesz i strzelasz we wszystko co jest czerwone. Co ciekawe, jest bardzo dużo (względem innych gier) kobiet stanowiących mięso armatnie w zastępach tych złych. Jak dla mnie idealny relaks nawet jak jest tylko 30 minut wolnego. Checkpointy są chyba co 2 minuty i czasem zapisują się za swkwencją, w której zgineliśmy.
Opublikowano 3 grudnia 20186 l W dniu 3.12.2018 o 11:28, PlastikowySmalec napisał(a): Są pierwsze recenzje, jest ok No taka gierka na 6/10.
Opublikowano 3 grudnia 20186 l W dniu 3.12.2018 o 12:29, suteq napisał(a): Bartek jaki hejter No bo ta seria to taki crap, że nie mogę xD
Opublikowano 3 grudnia 20186 l No crapem bym tego nie nazwał - po prostu spoko tytuł, który nie oszukuje, że chce być czymś więcej niż bezmózgą sieczką z przedziału 6-7/10. Przy JC2 bawiłem się znakomicie, JC3 trochę mnie odrzuciło fatalną optymalizacją (a jak mnie odrzuca, to naprawdę musi być źle), ale kiedyś dokończę to i za JC4 chwycę, bo tutaj technicznie jest dużo lepiej, a zabawa wydaje się przednia. Idealny tytuł do odstresowania się po robocie, zwłaszcza jak żona zawraca gitarę i tłucze garami w kuchni i nie idzie się skupić na czymś poważniejszym, czy klimatycznym - granie bez spiny, bez zwracania uwagi na fabułę czy dialogi. Ot taki Symulator Kozy, tylko z mniej charyzmatycznym bohaterem
Opublikowano 4 grudnia 20186 l Obstawiam że ta gra bardziej mnie zaciekawi i wciągnie niż RDR2 (no offense)