Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

From Software
Xbox One, PS4, PC
2019

Edytowane przez Frantik

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 327,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Jakby ktoś się jeszcze martwił o hitboxy.

• Kiedyś to i jazda furmanką czy na osiołku bywała standardem. I wiecie co? Pozmieniało się trochę od tamtych czasów

• Narzekaj na posty o tym jak gra działa na konsolach, a jednocześnie pisz o tym jak to twój kurier jest już w drodze z egzemplarzem gry 

Opublikowano

Jezu to będzie cudowne, te boss fighty, ta linka :obama: 

Opublikowano

Korevaaaa! Jakie to jest zayebiste!!!
Czyli nici z Bloodborne 2, ale w sumie... kogo to martwi, jeśli w zamian dostaniemy takie cudo? :)
Chyba FromSoftware chce pokazać Niohowi, co to znaczy "soulsy w feudalnej Japonii" :)

Opublikowano

Trailer świetny, kupuję te klimaty! Jest tylko jeden problem - nie kręcą mnie Dark Soulsy, Bloodborne i inne tego typu gry, więc chyba nie mam czego szukać w tej produkcji :( 

Opublikowano

Próbowałeś? Czy nasłuchałeś się głupot o tym, jakie to "trudne i frustrujące"?
Ja też przez wiele lat myślałem, że to nie dla mnie, a teraz jestem fanem tego typu produkcji.
No i to wygląda na coś bardziej dynamicznego, niż typowe "soulsy" - sprawdź NIOH'a, czy Ci podejdzie.

Opublikowano
7 minut temu, Wredny napisał:

Próbowałeś? Czy nasłuchałeś się głupot o tym, jakie to "trudne i frustrujące"?
Ja też przez wiele lat myślałem, że to nie dla mnie, a teraz jestem fanem tego typu produkcji.
No i to wygląda na coś bardziej dynamicznego, niż typowe "soulsy" - sprawdź NIOH'a, czy Ci podejdzie.

Chciałem zawsze spróbować, ale odstraszało mnie to gadanie o poziomie trudności i generalnie masa innych produkcji, które mam jeszcze ograć ;) Ale może w końcu się zdecyduję ;) 

Opublikowano

@lukas_k96
To najpierw zagraj, a później pisz, że "nie kręcą Cię tego typu produkcje" - takie głupie gadanie wielu osobom obrzydziło te gierki, a naprawdę nie taki diabeł straszny...

Opublikowano

Też tak myślałem i mowilem, że to nie dla mnie. A dziś już wiem, że będzie 2 podejście pod platynkę w Bloodborne :banderas: 

Nie gadaj tylko kupuj goty i graj. Zobaczysz że będzie ci mało. 

Opublikowano

Piękne to było. Widać większą dynamikę, więc może się przełamię.

Opublikowano

Kosmicznie sie prezentuje

Opublikowano
1 godzinę temu, Wredny napisał:

Korevaaaa! Jakie to jest zayebiste!!!
Czyli nici z Bloodborne 2, ale w sumie... kogo to martwi, jeśli w zamian dostaniemy takie cudo? :)
Chyba FromSoftware chce pokazać Niohowi, co to znaczy "soulsy w feudalnej Japonii" :)

Bloodborne byl raczej dobrze wykonana jednorazowa giera. i to w sumie fajne, ze nie zrobili z tego kury do zajechania. z reszta lore tej gry wymagal tego, zeby wiele rzeczy, szczegolnie pod koniec stalo na krawedzi tajemnicy. sequel prawdopodobnie moglby za duzo starac sie wytlumaczyc i to by nie wyszlo na dobre grze.

Sekiro wyglada super, jaram sie z dwukrotna sila, bo rozmawialem o 'japonskiej' grze of FS z moim ziomeczkiem rok temu, w ramach czystej fantazji.

Opublikowano

Najlepsza gra konferencji i obecnie najlepsza gra targów, będzie kolejny mesjasz od FS. W pierwszych chwilach stawiałem, ze to Nioh 2 :)

Dynamika starć, linka <3

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Wygląda jak podróbka NioH, zero podniety.

W ogole juz mogliby troche odejsc od tego gameplay soulsów i dodac cos nowego, ile mozna. Łooo linka...

Opublikowano

Jak tylko w takiej perspektywie na to patrzysz to ok.

Opublikowano

stylistycznie gier z rycerzami, smokami i szkieletami mielismy prawie tyle co gier zombie, nie zmienia to jednak faktu, ze FS stoi w swojej klasie na podium.

jak ogladam Nioha, to troche mnie skreca na widok japonskiej masturbacji do kolorowych cyferek zalewajacych ekran.

a juz tak calkowicie obiektywnie: nie widze problemy by na rynku zalanym przez wydmuszki od ubisoftu i  fakeowe cinematic experience staly dwie podobne mechanicznie gry osadzone w podobnym settingu. w porownaniu do ilosci scifi, 2 podobne gry 'japonskie' to wrecz antidotum. biore na stowe na ps4.

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano
Cytat

jak ogladam Nioha, to troche mnie skreca na widok japonskiej masturbacji do kolorowych cyferek zalewajacych ekran.

cooo? xd

od razu je wyłączyłem i było gites

co niestety nie zmieniło faktu że powtarzalnosc przeciwników i recykling lokacji w tej grze to trochę :|

Opublikowano

Team Ninja: We have the best weeb souls game with Nioh!

FromSoftware: Hold my estus, kid

Opublikowano

Pieknie. Walka z konikiem. Doslownie i w przenosni. Niemal jak starcie Hayabusy w NG. 

Będzie kosa. 

No i pyerdolenie narzekaczy xD Sprzedajcie konsolki staruchy bo nie da sie tego jojczenia czytac. 

Opublikowano

To tak dla odmiany w temacie "jojczenia"...

Czy tam czasem nie było logo Activision na początku?