Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 333 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jakby ktoś się jeszcze martwił o hitboxy.

• Kiedyś to i jazda furmanką czy na osiołku bywała standardem. I wiecie co? Pozmieniało się trochę od tamtych czasów

• Narzekaj na posty o tym jak gra działa na konsolach, a jednocześnie pisz o tym jak to twój kurier jest już w drodze z egzemplarzem gry 

Opublikowano

Dokładnie miesiąc po METRO, Days Gone i Anthem... I tydzień po The Division 2... ja pyerdolę... Chce ktoś nerkę? :ogor:
Nie pierwszej młodości, ale też niezbyt styrana, bo alkohol raczej rzadko spożywany :nosacz3:

Opublikowano

Steelbooczek i monetki spoczko, figurka do kominka. Ciekawe jaka cena.

Opublikowano

Ciekawa jaka cena kolekcjonerki, bo figurka bardzo fajna. Oczywiście day1 i zapewne jeden z kandydatów do goty 19. Liczę na sporo nowego gameplayu związku z GC.

Opublikowano

ehh dajcie mi jakąś edycje bez tej obesranej figurki

Opublikowano
36 minut temu, YETI napisał:

bo figurka bardzo fajna

:pawel:

Ja tam biorę zwyklaka bo ten stealbox też ciulowo wygląda. 

Opublikowano

gameplay z GC

Opublikowano

Szybko, dynamicznie, z wykorzystaniem linki, czyli Bloodborne spotyka Just Cause ;) Obecnie najlepsze 37 sekund tegorocznego GC.

Opublikowano
22 godziny temu, Wredny napisał:

Dokładnie miesiąc po METRO, Days Gone i Anthem... I tydzień po The Division 2... ja pyerdolę... Chce ktoś nerkę? :ogor:
Nie pierwszej młodości, ale też niezbyt styrana, bo alkohol raczej rzadko spożywany :nosacz3:

ja tam widze tylko jedna gierke warta wydania pieniedzy :dunno:

Opublikowano

Jedną to ja mogę ewentualnie odpuścić (a nawet na pewno - Anthem, bo EA nie należy ufać), ale cała reszta to dla mnie must-have w dniu premiery, a SEKIRO tylko dowaliło do pieca.
A ja się jeszcze łudziłem, że co jakiś czas będę wracał do PS3, zaległości ogrywać... :reggie:

Opublikowano
45 minut temu, Homer S napisał:

Zawsze marzył mi się taki bardziej dynamiczny i szybszy Dark Souls, taki.... taki.... taki....

No to przecież NIOH jest. Bo Sekiro z Soulsami to chyba tylko developera ma wspólnego.

Opublikowano

opinia grającego w gamescom

Cytat

This was definitely the best game at Gamescom for me, easily. I managed to get a solid 20 mins with it and it was just a pure blast. The combat felt better than both Bloodborne and Nioh to me and traversing with the grappling hook was amazing. Loved the stealth and jumping kills too. Just brilliant stuff overall and I am super hyped to get my hands on the full game.

Yes, I am aware I am gushing. I can't help it!

Opublikowano

:banderas: :banderas: :banderas: 

Opublikowano

Mówilem, że będzie BB killer a nie jakieś niohy kurła

Opublikowano

Tutaj materiał od VaatiVidya, ponoć jakaś ważna persona w światku soulsów

Opublikowano
3 minuty temu, messer88 napisał:

nioh przy tym wygląda jak lotf przy soulsach 

DREWNIOH