Szymek 1 047 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 nie wydaje wam sie to za latwe?? ciosy przeciwnikow tak wolne ze moja babcia dalaby rade ich unikac chociaz moze na filmiku to sprawia tylko takie wrazenie. Jak lubie Japonie tak na mnie ten fragment nie zrobil specjalnie wrazenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 To jest demo na targi. Demo. Na targi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 A jak pokazuje życie, w takie dema grają (a w zasadzie grają i publikują zarejestrowaną rozgrywkę) osoby, które pada trzymają dwa razy do roku, tak zwani "dziennikarze branżowi". Jak demo będzie za trudne to poza title screena nie wyjdą i brzydko napiszą na stronie w internecie o grze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Mialem nie ogladac ale poleglem. Przewijalem na szybko i jestem content. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 bedzie 60fps? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 6 minut temu, hav7n napisał: bedzie 60fps? Śmiem twierdzić, że raczej nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 dłuższy gameplay od vaati Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 (edytowane) No szczerze powiedziawszy to na mnie jakoś ten fragment nie zrobił wrażenia. Raz, że klimat mi średnio odpowiada to jakoś nowa forma rozgrywki również średnio do mnie jak na razie trafia. Może jak pojawi się więcej filmów z rozgrywką, jakieś walki z bossami to się przekonam (bo te walki z przeciwnikami co mają pasek życia w rogu jakoś mi nie wyglądają na bossów, a jak to są faktycznie bossowie to słabo). Na obecną chwilę to jest mi ta gra kompletnie obojętna. Edytowane 22 Sierpnia 2018 przez suteq Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 to są po prostu mocniejsze moby. mi chyba starczy materiałów do premiery, tym bardziej że trailerami pewnie zespoilerują połowę bossów. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 2 godziny temu, messer88 napisał: dłuższy gameplay od vaati Gameplay cieniutki. Copy/paste przeciwników z DS w realia japonii. Nic specjalnego znane animacje, sterowanie i silnik. System walki to standardzik From Software. Ot kolejna gierka od FM nie jaram się w ogóle, a soulsy lubię bardzo. Ogram na premierę i tak ale to co pokazali na tym filmiku jest zwyczajnie słabe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 288 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Mam podobne odczucia co sutek, co prawda pewnie i tak wleci na premiere ale szału na mnie nie zrobił ten gameplay Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 (edytowane) Zrobiliby soulsy 4 to az strach pomyslec jaki szitstorm by poplynal. jest cos noweg, dalej stękanie ale "na premiere kupie". Kopik pełen podziwu. Edytowane 22 Sierpnia 2018 przez II KoBik II Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 8 minut temu, devilbot napisał: Ot kolejna gierka od FM Mi wystarczy. Łudziłem się na bb2 ale to też może być. Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 ninja - jest muzyczka - jest nawalanko - jest czekam bardziej niz na tego falszywego mesjasza od rockstar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 I na choooj takie teksty w ogóle? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Bo to debil jest? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 (edytowane) jaki trigger jeden z drugim, jakbym oplul pudelko fortnite'a w przedszkolu. wielka spina o dodatek do simsow 4 z kowbojami... Edytowane 23 Sierpnia 2018 przez Najtmer 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Liczyłem na możliwość wyboru między postawami jak w Ni-Oh, a tu takie połączenie bb z ds. Nie jest źle, zagram, ale trochę się zawiodłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 W sumie trudno się dziwić że gra jest nastawiona bardziej na action mniej rpg. Od soulsów i bb się sporo ludzi odbija a tutaj nie ma (pipi)enia tylko czyste machanie kosą. Ja bym wolał bb2 ale nie bedę marudził. Po tym co widziałem łatwo i tak nie bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 620 Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 No taki średni ten gameplay bym powiedział. Ciekawy jestem co z tego wyjdzie ale czekam tylko i wyłącznie z jednego powodu, tak jak 99% osób w tym temacie zapewne, bo to gierka od FS. W innym wypadku to nawet nei byłbym zainteresowany. Cytuj Odnośnik do komentarza
dr skrzynia 35 Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 W sumie fakt, też tak mam. Jaram się bo to FS, ale muszę zobaczyć więcej lokacji, bo ta już mnie nudzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
flaczki 65 Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 27 minut temu, mozi napisał: W sumie trudno się dziwić że gra jest nastawiona bardziej na action mniej rpg. Od soulsów i bb się sporo ludzi odbija a tutaj nie ma (pipi)enia tylko czyste machanie kosą. Ja bym wolał bb2 ale nie bedę marudził. Po tym co widziałem łatwo i tak nie bedzie. Tak, odradzanie się po śmierci wygląda piekielnie trudno, plus checkpointy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 giniesz od jednego combosa, a tych resurrow masz okreslona ilosc. nigdy nie wiadomo ile takich orsteinow i smoughow czeka poza tutorialem, na ktory ten kawalek gameplayu wyglada. Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 620 Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Moby których pasek widzisz w lewym górnym rogu też mają tego ressurecta, np. generał ma dwie ikonki nad paskiem co oznacza, że trzeba go zabić dwa razy. Co do protagonisty to nie wiem ale nad jego paskiem życia też się jakieś symbole pojawiają co chwilę. Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Godzinę temu, flaczki napisał: Tak, odradzanie się po śmierci wygląda piekielnie trudno, plus checkpointy. Super grałeś w pełną wersję. ZM lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi