Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

nie wydaje wam sie to za latwe?? ciosy przeciwnikow tak wolne ze moja babcia dalaby rade ich unikac chociaz moze na filmiku to sprawia tylko takie wrazenie. Jak lubie Japonie tak na mnie ten fragment nie zrobil specjalnie wrazenia. 

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 333 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jakby ktoś się jeszcze martwił o hitboxy.

• Kiedyś to i jazda furmanką czy na osiołku bywała standardem. I wiecie co? Pozmieniało się trochę od tamtych czasów

• Narzekaj na posty o tym jak gra działa na konsolach, a jednocześnie pisz o tym jak to twój kurier jest już w drodze z egzemplarzem gry 

Opublikowano

To jest demo na targi. Demo. Na targi.

Opublikowano

A jak pokazuje życie, w takie dema grają (a w zasadzie grają i publikują zarejestrowaną rozgrywkę) osoby, które pada trzymają dwa razy do roku, tak zwani "dziennikarze branżowi". Jak demo będzie za trudne to poza title screena nie wyjdą i brzydko napiszą na stronie w internecie o grze.

Opublikowano
6 minut temu, hav7n napisał:

bedzie 60fps?

Śmiem twierdzić, że raczej nie. 

Opublikowano

No szczerze powiedziawszy to na mnie jakoś ten fragment nie zrobił wrażenia. Raz, że klimat mi średnio odpowiada to jakoś nowa forma rozgrywki również średnio do mnie jak na razie trafia. Może jak pojawi się więcej filmów z rozgrywką, jakieś walki z bossami to się przekonam (bo te walki z przeciwnikami co mają pasek życia w rogu jakoś mi nie wyglądają na bossów, a jak to są faktycznie bossowie to słabo). Na obecną chwilę to jest mi ta gra kompletnie obojętna. :( 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

to są po prostu mocniejsze moby.

mi chyba starczy materiałów do premiery, tym bardziej że trailerami pewnie zespoilerują połowę bossów. 

Opublikowano
2 godziny temu, messer88 napisał:

dłuższy gameplay od vaati

Gameplay cieniutki. Copy/paste przeciwników z DS w realia japonii. Nic specjalnego znane animacje, sterowanie i silnik. System walki to standardzik From Software. Ot kolejna gierka od FM nie jaram się w ogóle, a soulsy lubię bardzo. Ogram na premierę i tak ale to co pokazali na tym filmiku jest zwyczajnie słabe.

Opublikowano

Mam podobne odczucia co sutek, co prawda pewnie i tak wleci na premiere ale szału na mnie nie zrobił ten gameplay

Opublikowano

Zrobiliby soulsy 4 to az strach pomyslec jaki szitstorm by poplynal. :reggie: jest cos noweg, dalej stękanie ale "na premiere kupie". Kopik pełen podziwu. 

Edytowane przez II KoBik II

Opublikowano
8 minut temu, devilbot napisał:

Ot kolejna gierka od FM

Mi wystarczy. Łudziłem się na bb2 ale to też może być. 

Opublikowano

ninja - jest

muzyczka - jest

nawalanko - jest

czekam bardziej niz na tego falszywego mesjasza od rockstar

Opublikowano

jaki trigger jeden z drugim, jakbym oplul pudelko fortnite'a w przedszkolu.

wielka spina o dodatek do simsow 4 z kowbojami...:dunno:

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

Liczyłem na możliwość wyboru między postawami jak w Ni-Oh, a tu takie połączenie bb z ds. Nie jest źle, zagram, ale trochę się zawiodłem.

Opublikowano

W sumie trudno się dziwić że gra jest nastawiona bardziej na action mniej rpg. Od soulsów i bb się sporo ludzi odbija a tutaj nie ma (pipi)enia tylko czyste machanie kosą. Ja bym wolał bb2 ale nie bedę marudził. Po tym co widziałem łatwo i tak nie bedzie. 

Opublikowano

No taki średni ten gameplay bym powiedział. Ciekawy jestem co z tego wyjdzie ale czekam tylko i wyłącznie z jednego powodu, tak jak 99% osób w tym temacie zapewne, bo to gierka od FS. W innym wypadku to nawet nei byłbym zainteresowany.

Opublikowano

W sumie fakt, też tak mam. Jaram się bo to FS, ale muszę zobaczyć więcej lokacji, bo ta już mnie nudzi.

Opublikowano
27 minut temu, mozi napisał:

W sumie trudno się dziwić że gra jest nastawiona bardziej na action mniej rpg. Od soulsów i bb się sporo ludzi odbija a tutaj nie ma (pipi)enia tylko czyste machanie kosą. Ja bym wolał bb2 ale nie bedę marudził. Po tym co widziałem łatwo i tak nie bedzie. 

Tak, odradzanie się po śmierci wygląda piekielnie trudno, plus checkpointy.

Opublikowano

giniesz od jednego combosa, a tych resurrow masz okreslona ilosc.

nigdy nie wiadomo ile takich orsteinow i smoughow czeka poza tutorialem, na ktory ten kawalek gameplayu wyglada.

Opublikowano

Moby których pasek widzisz w lewym górnym rogu też mają tego ressurecta, np. generał ma dwie ikonki nad paskiem co oznacza, że trzeba go zabić dwa razy. Co do protagonisty to nie wiem ale nad jego paskiem życia też się jakieś symbole pojawiają co chwilę.

Opublikowano
Godzinę temu, flaczki napisał:

Tak, odradzanie się po śmierci wygląda piekielnie trudno, plus checkpointy.

Super grałeś w pełną wersję. ZM lepiej.