devilbot 3 682 Opublikowano 22 września 2018 Opublikowano 22 września 2018 Czyli tak jak rozbicie KI w Niohu. Jak kopiować to od najlepszych. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 22 września 2018 Opublikowano 22 września 2018 No i tym filmem mnie zachęcili do zagrania bo wcześniejsze z tymi każualami to tylko odpychały. Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 1 grudnia 2018 Opublikowano 1 grudnia 2018 (edytowane) <3 Jaki mułwment Edytowane 1 grudnia 2018 przez cotek Cytuj
King Arthur 8 Opublikowano 1 grudnia 2018 Opublikowano 1 grudnia 2018 Gra całkiem innego typu niż souls like bo już bardziej to ninja gaiden zalatuje, ale na bank day one. Cytuj
mario10 518 Opublikowano 1 grudnia 2018 Opublikowano 1 grudnia 2018 Ale będzie grane podobna do Nioha a ten był dla mnie świetna grą. Podobne klimaty będzie prezentował Ghost of Tsushima. Uwielbiam klimat Japoni. Cytuj
King Arthur 8 Opublikowano 1 grudnia 2018 Opublikowano 1 grudnia 2018 2 godziny temu, mario10 napisał: Ale będzie grane podobna do Nioha a ten był dla mnie świetna grą. Podobne klimaty będzie prezentował Ghost of Tsushima. Uwielbiam klimat Japoni. Nioh jedna z lepszych gier na platforme Sony. Bardzo polecam dlc do tej gry są świetne i bardzo trudne. 1 Cytuj
mario10 518 Opublikowano 1 grudnia 2018 Opublikowano 1 grudnia 2018 Ogólnie poziom Nioha jest dość wysoki ale w tej grze pasowało mi system walki, dużo lootu, fabuła. Ogólnie świetna gra. Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 1 grudnia 2018 Opublikowano 1 grudnia 2018 imo movement byłby bardziej dynamiczny i miodny gdyby linką można się było conajmniej huśtać a nie tylko przyciągać jak w jakimś just cause, jeszcze jakby jakieś bieganie po ścianach dali... ale ta atmosfera + muzyczka w jaskini pod koniec, jejciu Cytuj
messer88 6 472 Opublikowano 1 grudnia 2018 Opublikowano 1 grudnia 2018 jak z tego wyjdzie nioh minus loot z borderlands i podział na misje xd to będzie super Cytuj
Gość suteq Opublikowano 1 grudnia 2018 Opublikowano 1 grudnia 2018 No fajnie to wszystko się rusza ale jakos nie mam ochoty na kolejne zmodyfikowane sously. Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 1 grudnia 2018 Opublikowano 1 grudnia 2018 Gdzie ty tam Soulsy widzisz? Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 1 grudnia 2018 Opublikowano 1 grudnia 2018 Blodek mimo niby zaplecza Soulsow to dla mnie zupełnie inna gra. Ale fakt, można być znudzonym zmodyfikowanym systemem. Ja stety czekam jak na yebanie Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 1 grudnia 2018 Opublikowano 1 grudnia 2018 soulsowy jest swiat, przeciwnicy ktorzy nie sa od razu zfocusowani na ciebie i spawnuja sie tylko po to zeby zabic. powiedzenie ze to taki mix soulsow i ninja gaiden jest dobre i generalnie zapowiada sie to na bardzo klimatyczna i kozacka gre. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 1 grudnia 2018 Opublikowano 1 grudnia 2018 1 godzinę temu, chris85 napisał: Gdzie ty tam Soulsy widzisz? Wszędzie. To jest From Software które mimo wprowadzenia sporych zmian trzyma się jednego gatunku a oglądając filmiki z rozgrywki widzę trzon z soulsow. Chyba ich gry mi się po prostu znudziły. Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 1 grudnia 2018 Opublikowano 1 grudnia 2018 Nie soulsy, tylko tenchu. Nie widzicie ze ta gra to tenchu na sterydach? Poruszanie sie postaci,skradanie,stealth kille, nawet zwisanie na krawedziach od razu skojarzylo mi sie z Rikimaru. Ale pewnie wielu tu nawet nie slyszalo o tej serii, bo jak from software to przecież tylko soulsy... 1 Cytuj
King Arthur 8 Opublikowano 2 grudnia 2018 Opublikowano 2 grudnia 2018 9 godzin temu, genjuro napisał: Nie soulsy, tylko tenchu. Nie widzicie ze ta gra to tenchu na sterydach? Poruszanie sie postaci,skradanie,stealth kille, nawet zwisanie na krawedziach od razu skojarzylo mi sie z Rikimaru. Ale pewnie wielu tu nawet nie slyszalo o tej serii, bo jak from software to przecież tylko soulsy... Dokładnie. Ludzie czekali na nowe Tenchu i to też dostali tylko pod innym tytułem. Cytuj
mario10 518 Opublikowano 3 grudnia 2018 Opublikowano 3 grudnia 2018 W dniu 1.12.2018 o 22:19, genjuro napisał: Nie soulsy, tylko tenchu. Nie widzicie ze ta gra to tenchu na sterydach? Poruszanie sie postaci,skradanie,stealth kille, nawet zwisanie na krawedziach od razu skojarzylo mi sie z Rikimaru. Ale pewnie wielu tu nawet nie slyszalo o tej serii, bo jak from software to przecież tylko soulsy... Ah te czasy z tenchu, kurde jak jak katowałem tą gre za młodego ale faktycznie jest sentyment do niej. Fajnie jak by zrobili remake serii. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 3 grudnia 2018 Opublikowano 3 grudnia 2018 W dniu 1.12.2018 o 15:33, chris85 napisał: Gdzie ty tam Soulsy widzisz? A ty nie widzisz? Cytuj
messer88 6 472 Opublikowano 3 grudnia 2018 Opublikowano 3 grudnia 2018 jakby ktoś miał wątpliwości co do "soulsowości" sekiro to walka z tym bossem to jest pure dark souls/bb experience. Nawet niektóre ruchy bossa bardzo znajome xd no są jeszcze te ikonki chyba do linki z których gościu nie korzysta ale wiele to nie zmienia. Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 3 grudnia 2018 Opublikowano 3 grudnia 2018 W tenchu walki z bossami tez byly na solo. Ta gra to tenchu w nowym settingu, z innymi bohaterami i rozbudowanym swiatem na miare current genow. Miyazaki chyba nawet w jakims wywiadzie wspominał że sekiro mialo być tenchu ale finalnie zdecydowali się zmienić bohaterow i historie. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 3 grudnia 2018 Opublikowano 3 grudnia 2018 ta gra to może być nawet i duchowy następca tetrisa. ważne, że wygląda w y j e b a n i e Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi