Skocz do zawartości

Sekiro: Shadows Die Twice

Frantik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i tym filmem mnie zachęcili do zagrania bo wcześniejsze z tymi każualami to tylko odpychały. 

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
2 godziny temu, mario10 napisał:

Ale będzie grane :) podobna do Nioha a ten był dla mnie świetna grą.  Podobne klimaty będzie prezentował Ghost of Tsushima. Uwielbiam klimat Japoni.

Nioh jedna z lepszych gier na platforme Sony. Bardzo polecam dlc do tej gry są świetne i bardzo trudne.

• Plusik 1
Gość suteq
Opublikowano

No fajnie to wszystko się rusza ale jakos nie mam ochoty na kolejne zmodyfikowane sously. 

Opublikowano

soulsowy jest swiat, przeciwnicy ktorzy nie sa od razu zfocusowani na ciebie i spawnuja sie tylko po to zeby zabic. powiedzenie ze to taki mix soulsow i ninja gaiden jest dobre i generalnie zapowiada sie to na bardzo klimatyczna i kozacka gre. 

Gość suteq
Opublikowano
1 godzinę temu, chris85 napisał:

Gdzie ty tam Soulsy widzisz? 

Wszędzie. To jest From Software które mimo wprowadzenia sporych zmian trzyma się jednego gatunku a oglądając filmiki z rozgrywki widzę trzon z soulsow. 

Chyba ich gry mi się po prostu znudziły. :(

Opublikowano

Nie soulsy, tylko tenchu. Nie widzicie ze ta gra to tenchu na sterydach? Poruszanie sie postaci,skradanie,stealth kille, nawet zwisanie na krawedziach od razu skojarzylo mi sie z Rikimaru. Ale pewnie wielu tu nawet nie slyszalo o tej serii, bo jak from software to przecież tylko soulsy...

• Plusik 1
Opublikowano
9 godzin temu, genjuro napisał:

Nie soulsy, tylko tenchu. Nie widzicie ze ta gra to tenchu na sterydach? Poruszanie sie postaci,skradanie,stealth kille, nawet zwisanie na krawedziach od razu skojarzylo mi sie z Rikimaru. Ale pewnie wielu tu nawet nie slyszalo o tej serii, bo jak from software to przecież tylko soulsy...

Dokładnie. Ludzie czekali na nowe Tenchu i to też dostali tylko pod innym tytułem. 

Opublikowano
W dniu 1.12.2018 o 22:19, genjuro napisał:

Ah te czasy z tenchu, kurde jak jak katowałem tą gre za młodego ale faktycznie jest sentyment do niej. Fajnie jak by zrobili remake serii.

Opublikowano
W dniu 1.12.2018 o 15:33, chris85 napisał:

Gdzie ty tam Soulsy widzisz? 

A ty nie widzisz? 

Opublikowano

jakby ktoś miał wątpliwości co do "soulsowości" sekiro to walka z tym bossem to jest pure dark souls/bb experience. Nawet niektóre ruchy bossa bardzo znajome xd

no są jeszcze te ikonki chyba do linki z których gościu nie korzysta ale wiele to nie zmienia. 

Opublikowano

W tenchu walki z bossami tez byly na solo. Ta gra to tenchu w nowym settingu, z innymi bohaterami i rozbudowanym swiatem na miare current genow. Miyazaki chyba nawet w jakims wywiadzie wspominał że sekiro mialo być tenchu ale finalnie zdecydowali się zmienić bohaterow i historie.

Gość ragus
Opublikowano

ta gra to może być nawet i duchowy następca tetrisa. ważne, że wygląda

w y j e b a n i e