Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

10 marca ma być jakiś specjalny event streamowany na YT i Twitchu. 

Z kolei 4 marca, albo nieco później pojawią się kolejne gameplaye.

+ Dzisiejsza nowość z Twittera Sekiro:

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 327,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Jakby ktoś się jeszcze martwił o hitboxy.

• Kiedyś to i jazda furmanką czy na osiołku bywała standardem. I wiecie co? Pozmieniało się trochę od tamtych czasów

• Narzekaj na posty o tym jak gra działa na konsolach, a jednocześnie pisz o tym jak to twój kurier jest już w drodze z egzemplarzem gry 

Opublikowano

Obejrzalem chyba 1 trailer i 1 gameplay. Zobaczylem ze mozna podcinac gardla i jucha tryska na lewo i prawo i w sumie tyle wystarczy. :cool:

Opublikowano

Nie tykam. Do premiery niecały miesiąc, więc zdeka bez sensu sobie psuć - wiadomo, że must-have.

Opublikowano

Reflektuje ktoś na PROsiaka z obudową wykonaną w całości z bambusa? xD

Ilość sztuk - 1

Będzie można wygrać w konkursie organizowanym przez sklep Gamemania(tylko na terenie Belgii i Holandii), który do preorderów na Sekiro dodaje pałeczki. Ten kto dostanie złote wygrywa konsolkę którą później sprzedaje za zylion dolarów na Ebayu :D

e7cc0fd658a63.jpg

Edytowane przez Ryo-San

Opublikowano

Fajowa. Ciekawe za ile pojdzie i czy sprzedawca o(nene)ieje przy ustalaniu ceny.

Opublikowano

Ciekawe jaki to drewno będzie miało wpływ na grzanie konsoli.

Opublikowano

Demko ograne wczoraj, feeling to coś pomiędzy Bloodborne a Tenchu, ciężko było się przestawić na walkę w zwarciu.

Gra jest sporo szybsza niż Bloodborne. Na Prosiaku zdaje się że był unlocked framerate, ale pewności nie mam bo monitor był dość kiepski.

Zaraz leci preorder.

Opublikowano

No ja najarałem się na kolekcjonerkę, ale za późno się obudziłem i tak teraz czekam z pre orderem do premiery z myślą, że może się uda kupić gdzieś w Polsce, ale nad łbem wisi jednak klątwa "niby człowiek wiedział, a jednak się łudził":nosacz2:

Opublikowano

Akcja gry rozgrywa się tylko w tej jednej chińskiej wiosce co ciągle pokazują czy będzie jakaś inna lokacja?

Opublikowano

W grze jest pula bossów ale odblokowujesz je pojedynczo po wklepaniu kodzika z monsterka. :xboss: 

Opublikowano
  W dniu 3.03.2019 o 18:27, suteq napisał(a):

W grze jest pula bossów ale odblokowujesz je pojedynczo po wklepaniu kodzika z monsterka. :xboss: 

To muszę co pięć minut przeglądać jbzd :yao:

Opublikowano

Nie wiem w sumie czy kupuje Sekiro. Te materiały mnie ostatecznie nie przekonują. Dark Souls 3 odpuściłem w połowie, a za Sekiro to nawet mi się nie chce zabierać. Bardziej się jaram przejściem Wind Wakers na emulatorze xD

Pewnie i tak polecę do sklepu 22 marca no ale 0 jaranka 

Edytowane przez mate6

Opublikowano

Najlepsze Soulzy zostawić w połowie 0_0

Opublikowano

Eh. Nawet nie chce mi sie pisać guwnojadu bo mam dobry humor. 

W ogóle super podejście. Zero podjarki gierką ale i tak kupie day one :dafuq:

Dobrze ze tak nie mam, więcej hajsu na używki.