Opublikowano 26 lutego 20196 l 10 marca ma być jakiś specjalny event streamowany na YT i Twitchu. Z kolei 4 marca, albo nieco później pojawią się kolejne gameplaye. + Dzisiejsza nowość z Twittera Sekiro:
Opublikowano 26 lutego 20196 l Ja już chyba odpuszczę jakiekolwiek filmiki do premiery bo zaraz 3/4 bossów pokażą xd
Opublikowano 26 lutego 20196 l Obejrzalem chyba 1 trailer i 1 gameplay. Zobaczylem ze mozna podcinac gardla i jucha tryska na lewo i prawo i w sumie tyle wystarczy.
Opublikowano 26 lutego 20196 l Nie tykam. Do premiery niecały miesiąc, więc zdeka bez sensu sobie psuć - wiadomo, że must-have.
Opublikowano 27 lutego 20196 l Reflektuje ktoś na PROsiaka z obudową wykonaną w całości z bambusa? xD Ilość sztuk - 1 Będzie można wygrać w konkursie organizowanym przez sklep Gamemania(tylko na terenie Belgii i Holandii), który do preorderów na Sekiro dodaje pałeczki. Ten kto dostanie złote wygrywa konsolkę którą później sprzedaje za zylion dolarów na Ebayu Edytowane 27 lutego 20196 l przez Ryo-San
Opublikowano 27 lutego 20196 l Fajowa. Ciekawe za ile pojdzie i czy sprzedawca o(nene)ieje przy ustalaniu ceny.
Opublikowano 2 marca 20196 l Demko ograne wczoraj, feeling to coś pomiędzy Bloodborne a Tenchu, ciężko było się przestawić na walkę w zwarciu. Gra jest sporo szybsza niż Bloodborne. Na Prosiaku zdaje się że był unlocked framerate, ale pewności nie mam bo monitor był dość kiepski. Zaraz leci preorder.
Opublikowano 2 marca 20196 l No ja najarałem się na kolekcjonerkę, ale za późno się obudziłem i tak teraz czekam z pre orderem do premiery z myślą, że może się uda kupić gdzieś w Polsce, ale nad łbem wisi jednak klątwa "niby człowiek wiedział, a jednak się łudził"
Opublikowano 3 marca 20196 l Szkoda, że nie ma limitki w takim stylu jak BB (pre orderowałem nawet nie posiadając wtedy jeszcze ps4 taki ze mnie zdrowy poyeb) ale cóż trzeba obejść się ze smakiem.
Opublikowano 3 marca 20196 l Akcja gry rozgrywa się tylko w tej jednej chińskiej wiosce co ciągle pokazują czy będzie jakaś inna lokacja?
Opublikowano 3 marca 20196 l W grze jest pula bossów ale odblokowujesz je pojedynczo po wklepaniu kodzika z monsterka.
Opublikowano 3 marca 20196 l W dniu 3.03.2019 o 18:27, suteq napisał(a): W grze jest pula bossów ale odblokowujesz je pojedynczo po wklepaniu kodzika z monsterka. To muszę co pięć minut przeglądać jbzd
Opublikowano 3 marca 20196 l Nie wiem w sumie czy kupuje Sekiro. Te materiały mnie ostatecznie nie przekonują. Dark Souls 3 odpuściłem w połowie, a za Sekiro to nawet mi się nie chce zabierać. Bardziej się jaram przejściem Wind Wakers na emulatorze xD Pewnie i tak polecę do sklepu 22 marca no ale 0 jaranka Edytowane 3 marca 20196 l przez mate6
Opublikowano 3 marca 20196 l Eh. Nawet nie chce mi sie pisać guwnojadu bo mam dobry humor. W ogóle super podejście. Zero podjarki gierką ale i tak kupie day one Dobrze ze tak nie mam, więcej hajsu na używki.