Masorz 13 197 Opublikowano 3 marca 2019 Opublikowano 3 marca 2019 Ponoć w grze ma być pauza. Pewnie już kiedyś pisałem, ale biorę dzień pierwszy i planuję nastukać ze 300 godzin. Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 3 marca 2019 Opublikowano 3 marca 2019 Pauza? Teraz zastanawiam się czy nie anulować preordera. Casualowy crap się szykuje. From się sprzedało. Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 3 marca 2019 Opublikowano 3 marca 2019 Pauza i jedna wioska na całą grę - widać, że Activision maczało paluszki. Cytuj
mate6 108 Opublikowano 3 marca 2019 Opublikowano 3 marca 2019 Znaczniki bardziej już mi przeszkadzają. Chryste ile naje.bane tego hudu. Jeśli pasków poise się nie da wyłączyć to nie kupuje, jestem poje.bany na tym punkcie. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 3 marca 2019 Opublikowano 3 marca 2019 2 minuty temu, mate6 napisał: nie kupuje, jestem poje.bany Cytuj
Gość suteq Opublikowano 3 marca 2019 Opublikowano 3 marca 2019 38 minut temu, II KoBik II napisał: W ogóle super podejście. Zero podjarki gierką ale i tak kupie day one Dobrze ze tak nie mam, więcej hajsu na używki. Może dzięki takiemu podejściu w końcu wypuszczą Bloodborne 2. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 3 marca 2019 Opublikowano 3 marca 2019 34 minuty temu, Figaro napisał: Pauza i jedna wioska na całą grę - widać, że Activision maczało paluszki. gra pewnie bedzie slaba technicznie i dalej nie bedzie sie dalo broni do pochwy chowac wiec DNA From Software bedzie w wiekszosci nienaruszone Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 3 marca 2019 Opublikowano 3 marca 2019 I tak będziesz pierwszy na forumku z opinią i oceną 11/10. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 3 marca 2019 Opublikowano 3 marca 2019 Godzinę temu, II KoBik II napisał: I tak będziesz pierwszy na forumku z opinią i oceną 11/10. uwilebiam gry od from software wiec istnieje duze prawdopodobienstwo takiego scenariusza, nie inaczej Cytuj
Gość ragus Opublikowano 3 marca 2019 Opublikowano 3 marca 2019 kek, to w tym miesiącu wychodzi? ale fajnie Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 4 marca 2019 Opublikowano 4 marca 2019 Faktycznie spore poruszenie w temacie. Devil Mesjasz Chrystus Piąty nawet u mnie na chwilę obecną buduje większy hype a byłem jeszcze wcześniej pewien, że będzie na odwrót. Cytuj
Bzduras 12 581 Opublikowano 4 marca 2019 Opublikowano 4 marca 2019 Jak wpadnie dodatkowy hajs w tym miesiącu to wezmę, gierek o pizganiu mieczem nigdy dość. Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 4 marca 2019 Opublikowano 4 marca 2019 Jak utrzymają poziom Bloodborne, a utrzymają, to wiadomo co będzie Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 4 marca 2019 Opublikowano 4 marca 2019 3 godziny temu, Dr.Czekolada napisał: Faktycznie spore poruszenie w temacie. Devil Mesjasz Chrystus Piąty nawet u mnie na chwilę obecną buduje większy hype a byłem jeszcze wcześniej pewien, że będzie na odwrót. DMC xD Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 4 marca 2019 Opublikowano 4 marca 2019 DMC to takie na dobry deal z Argentyna. Sekiro i From w serduszku. 1 Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 4 marca 2019 Autor Opublikowano 4 marca 2019 (edytowane) No pewnie będzie jedna wioska i to generowana procedu.ralnie po każdym zgonie Chyba wezmę na dzień 1, choć wiem jak bardzo (pipi)owy i mało cierpliwy jestem w soulsy. W sumie to tylko Bloodborne ukończyłem, ale było to jednym z giereczkowych doświadczeń życia. Tu tak samo klimat kupuje mnie od razu, a zmiany w soulsowej mechanice intrygują na tyle, że zaryzykuję Edytowane 4 marca 2019 przez Frantik Cytuj
mate6 108 Opublikowano 4 marca 2019 Opublikowano 4 marca 2019 Już tłumaczę dlaczego kupię pewnie na premierę mimo braku jaranka. xD Chodzi o to, że czuje, że From znowu zrobi to co w Bloodborne, czyli że tutaj niby takie low fantasy w Japonii, a pewnie po paru bossach gra zmieni klimat na zupełnie inny. Tak jak to było z Bloodborne'em po Romie. Wszystkie materiały pokazują z jednej lokacji więc na pewno będzie jakaś zaje.bista niespodzianka. Nie wiem, w połowie gry będziemy naku.rwiać po statku kosmicznym czy jakiejś japońskiej wersji piekła. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 4 marca 2019 Opublikowano 4 marca 2019 mmm znowu ta drewniania lecz r e s p o n s y w n a animacja poruszania się, specyficzne sterowanie kamerą day -1 oczywiście na koksie no i chyba pudełeczko Cytuj
mate6 108 Opublikowano 4 marca 2019 Opublikowano 4 marca 2019 Ja pierwsze pół godziny spędzę na szukaniu optymalnego układu sterowania, żeby można było jednoczesnie skakać i operować kamerą bez S Z P O N A. Może po prostu skok + sprint na L1 lub L2, a na kółko coś co tam będzie wystarczy. Przeboleję jakoś te znaczniki Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 4 marca 2019 Opublikowano 4 marca 2019 3 minuty temu, mate6 napisał: Ja pierwsze pół godziny spędzę na szukaniu optymalnego układu sterowania, żeby można było jednoczesnie skakać i operować kamerą bez S Z P O N A. Na szczęscie na xboxie nie trzeba kombinować Cytuj
Gość ragus Opublikowano 4 marca 2019 Opublikowano 4 marca 2019 6 minut temu, mate6 napisał: Przeboleję jakoś te znaczniki a to nie można wszystkie w piz,du wyłączyć? Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 4 marca 2019 Opublikowano 4 marca 2019 Można chyba jak w każdej grze od From. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 4 marca 2019 Opublikowano 4 marca 2019 kaj pierunie miałeś znaczniki w bloodborne xd Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi