Skocz do zawartości

Sekiro: Shadows Die Twice

Frantik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znaczniki bardziej już mi przeszkadzają. Chryste ile naje.bane tego hudu. Jeśli pasków poise się nie da wyłączyć to nie kupuje, jestem poje.bany na tym punkcie. 

Gość Rozi
Opublikowano
2 minuty temu, mate6 napisał:

nie kupuje, jestem poje.bany

Gość suteq
Opublikowano
38 minut temu, II KoBik II napisał:

W ogóle super podejście. Zero podjarki gierką ale i tak kupie day one :dafuq:

Dobrze ze tak nie mam, więcej hajsu na używki. 

Może dzięki takiemu podejściu w końcu wypuszczą Bloodborne 2. :usmiech: 

Opublikowano
34 minuty temu, Figaro napisał:

Pauza i jedna wioska na całą grę - widać, że Activision maczało paluszki.

gra pewnie bedzie slaba technicznie i dalej nie bedzie sie dalo broni do pochwy chowac wiec DNA From Software bedzie w wiekszosci nienaruszone :cool:

Opublikowano
Godzinę temu, II KoBik II napisał:

I tak będziesz pierwszy na forumku z opinią i oceną 11/10.

uwilebiam gry od from software wiec istnieje duze prawdopodobienstwo takiego scenariusza, nie inaczej

Gość _Be_
Opublikowano
3 godziny temu, Dr.Czekolada napisał:

Faktycznie spore poruszenie w temacie. Devil Mesjasz Chrystus Piąty nawet u mnie na chwilę obecną buduje większy hype a byłem jeszcze wcześniej pewien, że będzie na odwrót. 

DMC xD 

Opublikowano (edytowane)

No pewnie będzie jedna wioska i to generowana procedu.ralnie po każdym zgonie :reggie:

Chyba wezmę na dzień 1, choć wiem jak bardzo (pipi)owy i mało cierpliwy jestem w soulsy. W sumie to tylko Bloodborne ukończyłem, ale było to jednym z giereczkowych doświadczeń życia. Tu tak samo klimat kupuje mnie od razu, a zmiany w soulsowej mechanice intrygują na tyle, że zaryzykuję :obama:

Edytowane przez Frantik
Opublikowano

Już tłumaczę dlaczego kupię pewnie na premierę mimo braku jaranka. xD

Chodzi o to, że czuje, że From znowu zrobi to co w Bloodborne, czyli że tutaj niby takie low fantasy w Japonii, a pewnie po paru bossach gra zmieni klimat na zupełnie inny. Tak jak to było z Bloodborne'em po Romie. Wszystkie materiały pokazują z jednej lokacji więc na pewno będzie jakaś zaje.bista niespodzianka. Nie wiem, w połowie gry będziemy naku.rwiać po statku kosmicznym czy jakiejś japońskiej wersji piekła. 

Gość ragus
Opublikowano

mmm znowu ta drewniania lecz r e s p o n s y w n a animacja poruszania się, specyficzne sterowanie kamerą

day -1 oczywiście na koksie no i chyba pudełeczko

Opublikowano

Ja pierwsze pół godziny spędzę na szukaniu optymalnego układu sterowania, żeby można było jednoczesnie skakać i operować kamerą bez S Z P O N A. :cool: 

Może po prostu skok + sprint na L1 lub L2, a na kółko coś co tam będzie wystarczy.

Przeboleję jakoś te znaczniki :( 

Gość _Be_
Opublikowano
3 minuty temu, mate6 napisał:

Ja pierwsze pół godziny spędzę na szukaniu optymalnego układu sterowania, żeby można było jednoczesnie skakać i operować kamerą bez S Z P O N A. :cool: 

Na szczęscie na xboxie nie trzeba kombinować :cool:

Xbox-elite-pad-recenzja-4.jpg

Gość ragus
Opublikowano
6 minut temu, mate6 napisał:

Przeboleję jakoś te znaczniki :( 

a to nie można wszystkie w piz,du wyłączyć?