KOMARZYSKO 373 Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 I dobrze że nie będzie coopa, byle pizdeczka nie ukończy i nie splatynuje gry 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 476 Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 (edytowane) Dżemor raikoh nie będzie grał to najważniejsze. Edytowane 4 Marca 2019 przez Dr.Czekolada 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Kiedy dodadzą levelowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 oby nigdy, wystarczą dodatkowe ataki/manewry do kupienia/odblokowania jak w prawilnym slasherku, o tak Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Będzie można w końcu zginąć czy tak jak w każdej gierce od From - casualowe odradzanie się przy ognisku? Powinni wprowadzić jakiś limit żyć bo tak to po co grać... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 936 Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Jedno żyćko po którego utracie płyta w kumsoli łamie się na pół i trzeba sobie kupić kolejną kopię, ale by było. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 byle pizdeczka by nie zagrała Cytuj Odnośnik do komentarza
mate6 108 Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Niezgodą niezgodą, ale widzę tutaj wzór. W BB odebrali całkiem poise i blokowanie, żeby nie można było żółwikować. Teraz odbierają jeszcze coopa. Oj fajnie, że Hiduś idzie w tym kierunku. Brak multiplayera i levelowania to dwie rzeczy, które mnie najbardziej zachęcają do zagrania, bo dzięki ich usunięciu From ma o wiele większą wolność. Oj czuję, że będzie wiele nowatorskich (w kontekście soulsów) rzeczy w tej serii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Skonczylem wszystkie soulsy i dalej nie wiem co to poise. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 38 minut temu, Figaro napisał: Skonczylem wszystkie soulsy i dalej nie wiem co to poise. Patrząc na to jak poise działało/nie działało na przestrzeni serii to śmiem twierdzić, że sami programiści From Software też tego nie wiedzą. Cytuj Odnośnik do komentarza
mate6 108 Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 46 minut temu, Figaro napisał: Skonczylem wszystkie soulsy i dalej nie wiem co to poise. Przede wszystkim to poise działało dobrze tylko w Dark Souls 1. Poise to nic innego jak kolejny, obok hp i staminy, wskaźnik. Tak jak ilość hp zależy głównie od statystyk, tak poise zależy głównie od ekwipunku. Jego ilość determinuje ile obrażeń możesz przyjąć zanim atak przeciwnika wyprowadzi Cię z równowagi i dostaniesz karę, tj. animacje w czasie której nie możesz wykonać żadnej akcji. Przykładowo zakładasz dana zbroję i Twoje poise wynosi 65. Przeciwnik zadaje serie ciosów, gdzie każdy z nich ma poise damage o wysokości 30. Tak długo jak wykona tylko dwa ciosy to jego ataki nie przekroczą twojego poise i nie dostajesz kary. Trzy ciosy i załącza się animacja. Do tego, ciężka zbroja oznacza większe poise ale mniejsza mobilność. Lżejsza zbroja analogicznie. Pamietasz jak grałeś w DS1 baaaardzo ciężka zbroja? Miałeś wysokie poise i mimo dostawania obrażeń cały czas mogłeś wykonywać akcje. w Sekiro poise ma o wiele większe znaczenie. Może nawet większe od HP. I ta zmiana mi się baaaaaaaardzo podoba, a jedyne co mi się nie podoba to UI. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 ok, teraz wiem co to poise. dziekuje za szeroki post. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mate6 108 Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Nie ma za co. Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 pogralem w demko 20 minut. wydaje sie trudniej niz w bb. do ds nie mam odniesienia bo nie ogralem ich. dzwieki w tej grze to next level sztosu. must have. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 6 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Embargo na nowe materiały i informacje schodzi dzisiaj o 17, ale na YT krążą już jakieś krótkie filmiki. Staram się nie oglądać, ale na Reseterze i Reddicie twierdzą, że nastąpiła poprawa grafiki no i ogólnie całość wygląda jeszcze bardziej imponująco niż wcześniej. Ale to raczej nie powinno dziwić bo dotychczasowo pokazywany build miał przynajmniej 6 miesięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 6 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 (edytowane) Jak ktoś składał preordera na kolekcjonerkę w RTV AGD to sprawdźcie maile bo widzę że większość zamówien z początku listopada została dzisiaj anulowana. Rychło koorwa w czas. Edytowane 6 Marca 2019 przez Ryo-San Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 6 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 W ogóle wystawianie czegos czego nie ma i nie będzie to ciulstwo pierwszej wody. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 6 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 ta muzyczka w dalszej czesci filmiku... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 6 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 (edytowane) Dat "jedna wioska" Edytowane 6 Marca 2019 przez McDrive Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 6 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Demo jest tylko dla PS4? Na Iksbonie w ogóle nie będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 6 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 No fajne te sously 1 minutę temu, krupek napisał: Demo jest tylko dla PS4? Na Iksbonie w ogóle nie będzie? Nie ma żadnego dema dostępnego dla wszystkich na żadną platformę Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 6 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Nie ma żadnego dema. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 6 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 A to coś źle zrozumiałem, czytając posty. Trochę słabo, że nie ma, bo mam mieszane uczucia i bez sprawdzenia gameplay w ciemno nie bierę. Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 247 Opublikowano 6 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Demo bylo 1 marca w Poznaniu i Wawie, na ps4 pro. Event promocyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 6 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 (edytowane) 2 godziny temu, krupek napisał: A to coś źle zrozumiałem, czytając posty. Trochę słabo, że nie ma, bo mam mieszane uczucia i bez sprawdzenia gameplay w ciemno nie bierę. grales w soulsy / bloodborne? jak tak, i byly spoko, to bierz. a jesli bedziesz chcial opylic, to biore z miejsca. jaka ostatnio gre wziales w ciemno? Edytowane 6 Marca 2019 przez Najtmer Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi