Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano
7 minut temu, Kolos28 napisał:

Według sklepu MS gra będzie ważyć jakieś 15GB emoji849.png

To przewiduję jakieś 3 godziny na skończenie gry, 6 bossów, jedna wioska, pewnie randomowo generowane chatki.

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 327,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Jakby ktoś się jeszcze martwił o hitboxy.

• Kiedyś to i jazda furmanką czy na osiołku bywała standardem. I wiecie co? Pozmieniało się trochę od tamtych czasów

• Narzekaj na posty o tym jak gra działa na konsolach, a jednocześnie pisz o tym jak to twój kurier jest już w drodze z egzemplarzem gry 

Opublikowano

Do tego jedna bron, a katana z pleców dopiero w dlc jak bestia  w bloodborne.  Ehh...

Opublikowano
11 minut temu, Kolos28 napisał:

Według sklepu MS gra będzie ważyć jakieś 15GB emoji849.png

No tak z 50gb day one patcha jeszcze i rozmiar się będzie zgadzał :yao:

Opublikowano

Spojrzałem raz jeszcze i 15GB to może nawet nie ważyć bo jest podane, że przybliżony rozmiar to 12,75GB [emoji4]

Opublikowano

Mój boże, to pewnie tylko 3 bossów będzie, tylko inne warianty kolorystyczne :/ 

Opublikowano
Teraz, Rozi napisał:

tylko inne warianty kolorystyczne :/ 

aż się Corey i Trevor Barlog wzruszył

Opublikowano

a wracając do tematu:

UWAGA SPOILER CO DO PRZECIWNIKA PRZEWRAŻLIWIENI NIE WCHODZIĆ

z2xOBmp.gif

:obama:

@mate6 ty kliknij w spoiler, będziesz zadowolony

Opublikowano

Że też niektórzy wierzą w te wszystkie bzdury, szczególnie patrząc na długość i jakość poprzednich gier From.

Ale i tak szacun dla tych, którzy (skutecznie) trollują. :sapek:

Opublikowano

Ten przeciwnik z gifa Ragusa to tak naprawdę jedyny boss w grze, ja (pipi)e nie spodziewałem się, że From tak nisko upadnie. Preorder anulowany.

Opublikowano

No jak gierka się okaże crapem to ktoś w firmie będzie musiał zrobić honorowe bukakke. Inaczej tego nie widzę.

Opublikowano

A może to taki trolling wydawcy i 22 marca wyjdzie demo w sumie wszystko by się zgadzało :yakubu:

Edytowane przez Ryo-San

Opublikowano

Chyba Fromsoftware za bardzo się szanuję i nie pozwoli sobie na wypuszczenie crapa ale się okaże na premierę [emoji4]

Opublikowano
6 minut temu, Wiolku napisał:

Ten przeciwnik z gifa Ragusa to tak naprawdę jedyny boss w grze, ja (pipi)e nie spodziewałem się, że From tak nisko upadnie. Preorder anulowany.

Wioletta ty łobuzie

Opublikowano

- Jedna wioska

- Niewiele bossów

- Jedna broń

- Znaczniki

- chrupające 30fps na gorszych konsolach, framepacing i 30-60fps na lepszych

- 15gb

- brak kopii recenzckich

To chyba ten moment, fajnie było jak było koledzy, ale wychodzi na to, że from UPADŁO. From = Ubi w sumie, wezmę Dywizję zamiast Sekiro, tam przynajmniej multi jest to se z kumplem pogram pijac harnasia.

Opublikowano
48 minut temu, Kolos28 napisał:

Spojrzałem raz jeszcze i 15GB to może nawet nie ważyć bo jest podane, że przybliżony rozmiar to 12,75GB emoji4.png

A połowa z tego to dlc za 99 zyk które odblokuje kiedyś paczyk 25kb :/

Opublikowano

Kto widzial co Activi$$ion zrobilo z Blizzardem ten sie w cyrku nie smieje.

Opublikowano

mam ultra nadzieje ze to wszystko kiton, bo sie zawiode mocno, a bardzo dawno tego nie robilem.

Opublikowano

Ej zamówiłem swoją kopię, a czytam ten temat i zaczynam myśleć - kuva, miałem nie brać preorderów, co jeżeli okaże się że to prawda, co ja robię itd. więc trolling Panowie macie 10/10.

Później sobie przypomniałem, że to From więc chvj wam w oko.

Opublikowano

Pamiętajcie o największym plusie Sekiro;

- Nie ma pvp, nie spotkacie Jeroma/Raikoha na serwerach.