mugen 1 947 Opublikowano 8 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2019 I tak go nigdy nie spotkałem Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 8 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2019 46 minut temu, Starh napisał: Pamiętajcie o największym plusie Sekiro; - Nie ma pvp, nie spotkacie Jeroma/Raikoha na serwerach. Nikt nie będzie się teraz czuł gorszy i poniżony przez deathstalkera Raia Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 8 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2019 To jest ten co się kitrał za filarami? Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 430 Opublikowano 8 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2019 święty marcin zza kolumny, legenda 3 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 8 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2019 Opowiadania wrzucał nawet, niestety :| Cytuj Odnośnik do komentarza
Joos 10 Opublikowano 8 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2019 Skąd wiecie o jakichś mikrotransakcjach i DLC? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 8 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2019 Jeden z pracowników FS ma tutaj konto i czasami rzuci jakies info. Cytuj Odnośnik do komentarza
Joos 10 Opublikowano 8 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2019 Bardzo fajnie, niech no mi powie, kiedy remaster Demon Souls Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 8 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2019 4 minuty temu, Bartolinsky napisał: Jeden z pracowników FS ma tutaj konto i czasami rzuci jakies info. Za co mu wszyscy dziękujemy. Zaoszczędził 200 zł wielu użytkownikom. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 8 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2019 9 minut temu, Joos napisał: Skąd wiecie o jakichś mikrotransakcjach i DLC? @Jerome on jest jednym z twórców i czasami się z nami dzieli informacjami. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 8 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2019 2 godziny temu, Dr.Czekolada napisał: Obejrzyj sobie ostatni film vaatiego i twoje człowieczeństwo nawróci. Swoją drogą jap voice acting robi robotę bez niego nawet do gry nie podchodzę. Juz oglądnięte. Tak samo jak preview od Easy Allies. Więcej nie oglądam, żeby nie psuć niespodzianki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 8 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2019 Uwaga na spoilery. Pojawiła się lista trofeów na PS4. Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 8 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2019 5 godzin temu, Bigby napisał: Że też niektórzy wierzą w te wszystkie bzdury, szczególnie patrząc na długość i jakość poprzednich gier From. Ale i tak szacun dla tych, którzy (skutecznie) trollują. Trofiki się pojawiły - no nie wiem czy troling Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 8 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 8 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2019 Spoilery w gierkach od from software? No nie bardzo, chyba ze na miniaturkach sa screeny bossow. Peklem jak guma z kiosku i przeczytalem. Z trofek wynika ze bedzie [daje w spoiler dla przerwazliwionych - w srodku ilosc bossow, broni]: 11 bossow [w sumie chyba 12 bo jakis sie powtarza] 1 bron Ta katana na plecach wyglada na to ze faktycznie posluzy tylko do zadawania finishing blow bossom bo nie ma slowa zadnego o zdobyciu nowych broni, mimo ze sa trofki za upgrade drzewek i zdobycie wszystkich protez - mozliwe ze to juz bylo wiadome, ale nie czytalem wszystkich newsow o gierce, takze pardon jesli to jest cos oczywistego Dla mnie OK. Po DMC5 nie ma w marcu juz innych dobrych gierek na horyzoncie wiec dawac mi to. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 8 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2019 43 minuty temu, Bigby napisał: Uwaga na spoilery. Pojawiła się lista trofeów na PS4. Wklej, bo nie mogę znaleźć, albo wyślij w pm. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 8 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2019 1 minutę temu, McDrive napisał: Wklej, bo nie mogę znaleźć, albo wyślij w pm. http://www.powerpyx.com/sekiro-shadows-die-twice-trophy-list-revealed/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 8 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2019 Cytat Traveled to all areas of the game Chodzi o wszystkie dzielnice wioski czy cu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 8 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2019 Jest też na pewno dość sporo mini-bossów, za których nie dostaje się trofików. Ogólnie dla mnie też satysfakcjonująca liczba. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 8 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2019 Obejrzałem materiał od VaatiVidya. Nie mam pytań, będzie gra życia Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 826 Opublikowano 8 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2019 Zarzuc filmikiem, kolego. Ja też bardzo czekam, udzielił mi się hype. W sumie w tym roku już nic ciekawego dla mnie nie wychodzi, ewentualnie b3 i dlc do mhw. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 8 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2019 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 8 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2019 Ataki przeciwników można w Sekiro: A) blokować B) parować C) unikać jak w BB D) przeskakiwać ayyy, będzie wspaniale. No i vaati mówi wporst, że gra jest trudna Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 8 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2019 Lobos też to podkreśla. Właściwie był jedyną osobą na evencie, która pokonała pewnego mini-bossa, a i tak zajęło mu to prawie godzinę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 8 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2019 Ja znowu od paru miesięcy nie widziałem żadnego filmiku, ba, nawet jednego nowego screena ani info i wchodzę w gierkę totalnie na ciemno. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi