Opublikowano 11 marca 20196 l Dółalszok śtyry. Edit: Czyli wiadomo. Edytowane 11 marca 20196 l przez Luqat
Opublikowano 11 marca 20196 l 22 godziny temu, Bigby napisał: Jakby ktoś się jeszcze martwił o hitboxy. o jezu
Opublikowano 11 marca 20196 l 1 minutę temu, Rayos napisał: kiedy to w ogole wychodzi bo sie gra totalnie nie interesowalem? Przyszły tydzień w piątek.
Opublikowano 11 marca 20196 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Admin forum o grach i pismak w szmacie w kolabo z Ninny nie wie kiedy wychodzi sztos marca 2019. Ja pierdole
Opublikowano 11 marca 20196 l Gierki? tylko Mario, reszta do zaorania poza tym skąd pomysł, że jestem adminem?
Opublikowano 11 marca 20196 l Chyba wszystkich bossow pokazali w tym trailerze :d Ale trzeba przyznac, ze pieknie zrobiony :d
Opublikowano 11 marca 20196 l Mam pytanie, co się stanie, gdy FROM SOFTWARE stworzy słabą lub średnią grę? I czy w przepowiedniach Nostradamusa znajduje się o tym wzmianka? Edytowane 11 marca 20196 l przez Joos
Opublikowano 11 marca 20196 l Na pewno będzie DLC do Sekiro, jedno jak do Dark Souls i Bloodborne, wysokiej jakości
Opublikowano 11 marca 20196 l Po tym trailerze mam dziwne wrażenie, że to będzie ich najlepsza gra w dorobku.
Opublikowano 11 marca 20196 l 37 minut temu, SlimShady napisał: Po tym trailerze mam dziwne wrażenie, że to będzie ich najlepsza gra w dorobku. Z reguły na tym polegają trailery. Tutaj japońska wersja, bez wokalu i z jap. głosami Gra oczywiście będzie genialna. Edytowane 11 marca 20196 l przez Figaro
Opublikowano 11 marca 20196 l Ten ostatni boss, czyzby szykowalo sie jakies wywalajace z kapci nawiazanie do BB?