Skocz do zawartości

Sekiro: Shadows Die Twice

Frantik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Czujesz to Adrianie? Że już za parę dni będziemy nadupczać w równie dobrą grę jak Demon's Souls albo Bloodborne? :banderas: 

Edytowane przez mate6
  • Plusik 1
Opublikowano
21 godzin temu, Bansai napisał:

na tym forum sa smierdzace casuale ktore nie graly jeszcze w DMC5 wiec nic mnie juz nie zdziwi.

takze zamknac klawiatury o BB i spieprzac do odpowiedniego tematu albo zacznie sie pogrom. "Joos" juz sobie nie popisze na forum, ktos jeszcze chce dolaczyc do tego grona?

:banderas:

Opublikowano

Eh, mialem nie brac na premiere i bylem troche sceptyczny, nawet glosy na forum byly takie stonowane ale ku.rwa jak zwykle hajp podkrecacie na kilka dni przed i musialem wziac urlop na przyszly tydzien a jak wroce z roboty to biore cyfrowke :obama: 

Opublikowano

Bruto a czego sie spodziewales po Sekiro jak od tej gry odbije sie wiecej ludzi niz od wszystkich DSow i BB razem wzietych xD

Brak Co Opa nie bedzie sie dalo przelevelowac bo rozwoj postaci bedzie ograniczony przez zabijanie Mini Bossow itd RIP Casual Players

Opublikowano

Szczerze mowiac to sie spodziewalem mniej wymagajacej gierki na poziomie Tenchu i mimo wszystko nadal sie spodziewam czegos bardziej przystepnego niz soulsy. Obym sie milo zaskoczyl.

Opublikowano

Ludki ktorzy sa specami od Soulsow mowia ze gra jest duzo trudniejsza. Gra nie wybacza przeciwnicy zabijaja cie bardzo szybko uniki nie maja 50 klatek niewidzialnosci i nie da sie zrobic akcji ziomus przejdz mi Bossa. 

Movement jest fantastyczny hitboxy sa wspaniale 

Obys sie nie zawiodl juz na Ogrze xD

Opublikowano
31 minut temu, wet_willy napisał:

Ludki ktorzy sa specami od Soulsow mowia ze gra jest duzo trudniejsza. Gra nie wybacza przeciwnicy zabijaja cie bardzo szybko uniki nie maja 50 klatek niewidzialnosci i nie da sie zrobic akcji ziomus przejdz mi Bossa. 

Movement jest fantastyczny hitboxy sa wspaniale

10/10.

Opublikowano

Możliwości walki i różne upgrade'y ręki w nowym trailerze robią mocno. :banderas::banderas:

Spoiler

ParchedGiftedAardvark-size_restricted.gi

Dodatkowo na 4chanie ktoś podał nowe info o grze, m.in. czasie jaki potrzeba do ukończenia. Gościowi zajęło to nieco ponad 42 godziny, ale twierdzi, że omijając poboczne lokacje i nie eksplorując dokładnie całość zamknęłaby się pewnie w 25h.

Jest też spoiler o liczbie lokacji:

Spoiler

12. Każda z nich znacznie większa niż te z poprzednich soulsborne'ów, chociaż przez niektóre można dość szybko się przemieścić.

Nie wiadomo na ile to prawdziwe, ale i tak na dniach wszystko będzie jasne.

Opublikowano
3 godziny temu, Masorz napisał:

Jak Pan Jezus (czyli @Dave Czezky) pozwoli, to już w czwartek czeka mnie najboleśniejsze i najliczniejsze ginięcie w grze video od długiego czasu :fsg:

U mnie pewnie dopiero w piątek, bo nie chce mi się jeździć po mniejszych sklepikach, a sieciówki wcześniej nie wystawią...

3 godziny temu, _Be_ napisał:

Wredny nie ograł najlepszej gry na PS4 cooooooojp2.mkv 

Nie no Horizon ograny, spokojna Twoja rozczochrana :lapka:

• Haha 2
Opublikowano

A ja sobie uświadomiłem, że jednak chyba w sobotę zagram, bo w piątek pewnie jakaś popijawa z kumplem, więc po tym (lub w trakcie) raczej lepiej nie odpalać czegoś, w czym kluczowy jest refleks i błyskawiczna ocena sytuacji :)

Opublikowano
8 minut temu, Wredny napisał:

A ja sobie uświadomiłem, że jednak chyba w sobotę zagram, bo w piątek pewnie jakaś popijawa z kumplem, więc po tym (lub w trakcie) raczej lepiej nie odpalać czegoś, w czym kluczowy jest refleks i błyskawiczna ocena sytuacji :)

No ja bede musial zrezygnowac z walenia sake calkowicie podczas ogrywania siekiery takze wyjdzie tylko na zdrowie. xD

Opublikowano

W piąteczek szybko do domu po pracy, prysznic, pizza na obiad bo będzie mi szkoda czasu, żeby siedzieć w kuchni i JAZDA z grą. Nie sądzę, że poziom trudności przeora mnie aż tak jak DMC5, ale i tak liczę na kilka przyjemnych zgonów.