Opublikowano 19 marca 20196 l 10 minut temu, _Be_ napisał: o fu, te paznokcie Ty jesteś naprawdę jakis pi.erd.ol.niety. jestes, aby sie do czegoś doj.e.bac.
Opublikowano 19 marca 20196 l @Luk248 Ty zamiast dokuczać bluberowi to bierz się za granie i zdaj jakąś relację Edytowane 19 marca 20196 l przez second
Opublikowano 19 marca 20196 l Godzinę temu, _Be_ napisał: o fu, te paznokcie Paznokcie jeszcze w normie, ale te skórki, no i samo zdjęcie - zaawansowany Parkinson jak nic...
Opublikowano 19 marca 20196 l Połowa forumka jakby miała to pudełko w ręce to też nie potrafiłaby zrobić sfokusowanego zdjęcia z podniety Nic dziwnego, zapowiada się srogi kosior.
Opublikowano 19 marca 20196 l Bo trzeba znać etykietę instagrama. Najpierw fota, później jemy potrawkę. Z gierkami jest to samo
Opublikowano 19 marca 20196 l 4 godziny temu, Bigby napisał: Z innego info - na bieda PS4 szału nie ma jeśli chodzi o klatki (na Reddicie jedna osoba napisała, że gorzej niż Bloodborne). Nawet na Pro, z uwagi na odblokowany framerate, ponoć nie jest szczególnie najlepiej. W sumie w takiej sytuacji biorę na PC. Ja znowu czytałem, że na zwykłej jest 30 klatek stałe i sporadycznie dropi.
Opublikowano 19 marca 20196 l 2 minuty temu, Figaro napisał: na Facie jest sytuacja jak z BB. Z tego co pisza ludzie na reddicie jest gorzej.
Opublikowano 19 marca 20196 l No ogra się na facie ps4 a za rok se kupie koxa i ogram raz jeszcze Edytowane 19 marca 20196 l przez mate6
Opublikowano 19 marca 20196 l Godzinę temu, Starh napisał: Z tego co pisza ludzie na reddicie jest gorzej. To czytamy dwie różne opinie.
Opublikowano 19 marca 20196 l 1 godzinę temu, second napisał: A na xboxie FAT lepiej? Na facie w 60 fpsach smiga Edytowane 19 marca 20196 l przez Banan91PL
Opublikowano 20 marca 20196 l 13 godzin temu, XM. napisał: Ale będzie napier.dalane w piateczek pierwsze przejście obowiązkowo tenchu style na maksa. Pierwsze przejscie sekiro style, drugie kazub style, trzecie tenchu style, a pozostale zobaczymy jaki stail 4 godziny temu, Figaro napisał: na Facie jest sytuacja jak z BB. Jak z BB na premiere czy potem ?
Opublikowano 20 marca 20196 l UWAGA Francuskie Spoilery!Ja tylko przeklikałem aby zobaczyć jak to działa na XOX!
Opublikowano 20 marca 20196 l 8 godzin temu, Banan91PL napisał: Na facie w 60 fpsach smiga Ty się robaczku za Sekiro chcesz brać, jak ostatnio płakałeś że Mario na Switcha za trudne?
Opublikowano 20 marca 20196 l 5 godzin temu, second napisał: Ty się robaczku za Sekiro chcesz brać, jak ostatnio płakałeś że Mario na Switcha za trudne? Soulsy i BB ograne , tak jak mówiłem w Mario frustruje wszystko gra nie sprawia przyjemności . W soulsach jest jakaś satysfakcja wiec proszę bez głupiego docinania ;)
Opublikowano 20 marca 20196 l Przepraszam dobrze nie kupię nie będę gral, idę kupić Mario jednak je przejdę dam radę . Jeszcze raz przepraszam was pro plejerzy Edytowane 20 marca 20196 l przez Banan91PL
Opublikowano 20 marca 20196 l Ech, znów trzeba za rączkę wziąć i wytłumaczyć. Sekiro to nie Soulsy, bo pomimo kilku elementów, które są podobne (lub nawet wspólne) dla tych gier prezentują one odmienne podejście do rozgrywki. W zasadzie cechą, która prawie na pewno będzie łączyć te dwie gry jest poziom trudności, ale tego jeszcze nie wiemy. Podchodząc do Sekiro z nastawieniem "o, kolejne soulsborne" można będzie zdziwić się, i to tak niewąskotorowo. Nie jest też oczywiste, że kozak w serii DS będzie kosić w Sekiro czy odwrotnie. Filmik który wrzuciłem nie odnosi się do Twojego domniemanego każulostwa - jest to świezy materiał od ubóstwianego w niektórych miejscach VaatiVidya i ma na celu wyjaśnić pewne podstawowe mechaniki, których nigdy nie było w grach od From i jest skierowany do każdego, kto chce wgłębić się w systemy gry jeszcze przed premierą. Pozdrawiam cieplutko całe forum PSX Extreme, a w szczególności użytkownika @Banan91PL. Edytowane 20 marca 20196 l przez Bzduras
Opublikowano 20 marca 20196 l 6 minut temu, Bzduras napisał: Ech, znów trzeba za rączkę wziąć i wytłumaczyć. Sekiro to nie Soulsy, bo pomimo kilku elementów, które są podobne (lub nawet wspólne) dla tych gier prezentują one odmienne podejście do rozgrywki. W zasadzie cechą, która prawie na pewno będzie łączyć te dwie gry jest poziom trudności, ale tego jeszcze nie wiemy. Podchodząc do Sekiro z nastawieniem "o, kolejne soulsborne" można będzie zdziwić się, i to tak niewąskotorowo. Nie jest też oczywiste, że kozak w serii DS będzie kosić w Sekiro czy odwrotnie. Filmik który wrzuciłem nie odnosi się do Twojego domniemanego każulostwa - jest to świezy materiał od ubóstwianego w niektórych miejscach VaatiVidya i ma na celu wyjaśnić pewne podstawowe mechaniki, których nigdy nie było w grach od From i jest skierowany do każdego, kto chce wgłębić się w systemy gry jeszcze przed premierą. Pozdrawiam cieplutko całe forum PSX Extreme, a w szczególności użytkownika @Banan91PL. Dziękuje i kłaniam się
Opublikowano 20 marca 20196 l YT podrzucił..jakby ktoś chciał to pierwsze minuty...sam nie oglądałem więc nie wiem co tam Edytowane 20 marca 20196 l przez Szymek_PL_