Bzduras 12 325 Opublikowano 21 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 Dla osłody recka od IGN, tu jest dużo o gameplayu, systemach i "tego typu pierdołach": Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 347 Opublikowano 21 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 IGN Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 21 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 (edytowane) Wyznawcy From Softu piszo że tylko recenzja z Fextralife ich interesuje a innymi to gardzo Edytowane 21 Marca 2019 przez Ryo-San Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 21 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 Chętnie posłuchałbym ACG czy Easy Allies, no ale jeszcze nie ma materiałów od nich, więc słucham tego co się da Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 21 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 Jest klimacik na początku, nie powiem Muzyka <3 No i kurde w końcu możliwość pauzy, dziękuję FROM. Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 620 Opublikowano 21 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 Wlasnie zakupilem i widze ze nie ma preloadu na PS Store. Dopiero o 00:00 bede mogl zaczac sciagac? Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 21 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 @Rozi w trakcie pauzy można wejść do inventory i coś tam porobić? Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 347 Opublikowano 21 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 2 minuty temu, Ryo-San napisał: Wyznawcy From Softu piszo że tylko recenzja z Fextralife ich interesuje a innymi to gardzo Ja tam nie jestem żadnym wyznawcą czy nawet fanem gier FS, po prostu wrzucanie czegokolwiek od IGN'u i traktowanie ich bełkotu na poważnie to lekka przesada. Dosyć już się zbłaźnili. You can't spell ignorant without IGN. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 21 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 (edytowane) @Josh ale to nie była aluzja do Ciebie, tak sobie tylko napisałem Edytowane 21 Marca 2019 przez Ryo-San 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 21 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 3 minuty temu, messer88 napisał: @Rozi w trakcie pauzy można wejść do inventory i coś tam porobić? Zgadza się. Pauza to także inventory: Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 21 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 (edytowane) 9 minut temu, Il Brutto napisał: Wlasnie zakupilem i widze ze nie ma preloadu na PS Store. Dopiero o 00:00 bede mogl zaczac sciagac? Jest, jest. Przynajmniej u mnie się pobrało. Może spróbuj z poziomu biblioteki włączyć ściąganie. Edytowane 21 Marca 2019 przez MBeniek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 21 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 (edytowane) Trzy strony pjerdolenia o klatkarzu, gracze-konsolorze nie zmieniajcie sie. A to o pececiarzach sie mowi ze cyferkami sie przerzucaja xD Pan Dave juz moja kopie wyslal, w niedziele wracam ze stoczni i caly tydzien wolnego na obcowanie z Mesjaszem metro idzie w odstawke xd Edytowane 21 Marca 2019 przez Grabek Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 21 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 A electronicdreams dało dupy i nie wysłało. To kara za to iż nie zamówiłem u Pana Dave’a z WWA Trzeba jutro jechać do sieciówki Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 620 Opublikowano 21 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 3 minuty temu, MBeniek napisał: Jest, jest. Przynajmniej u mnie się pobrało. Może spróbuj z poziomu biblioteki włączyć ściąganie. A faktycznie musialem z biblioteki wejsc i wlaczyc sciaganie. Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 21 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 Czekam do 23 i odpalam ; DD Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MBeniek 3 260 Opublikowano 21 Marca 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 (edytowane) 8 minut temu, Grabek napisał: Trzy strony pjerdolenia o klatkarzu, gracze-konsolorze nie zmieniajcie sie. A to o pececiarzach sie mowi ze cyferkami sie przerzucaja xD Pan Dave juz moja kopie wyslal, w niedziele wracam ze stoczni i caly tydzien wolnego na obcowanie z Mesjaszem Narzekaj na posty o tym jak gra działa na konsolach, a jednocześnie pisz o tym jak to twój kurier jest już w drodze z egzemplarzem gry Edytowane 21 Marca 2019 przez MBeniek 4 1 8 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 21 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 O kurwa, walka w tej gierce XD Duuuuużo będzie zależeć od timingu bloków, to jest wydaje mi się główna sprawa do nauczenia. Po udanym bloku (albo jak przełamiemy posture wroga), robimy finishera, który jest w kurwę satysfakcjonujący. Do tego udźwiękowienie miażdży jajca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 21 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 Teraz, Rozi napisał: O kurwa, walka w tej gierce XD Duuuuużo będzie zależeć od timingu bloków, to jest wydaje mi się główna sprawa do nauczenia. Po udanym bloku (albo jak przełamiemy posture wroga), robimy finishera, który jest w kurwę satysfakcjonujący. Do tego udźwiękowienie miażdży jajca. Rozi czy gra już po tych paru chwilach wydaje Ci się trudniejsza niż wcześniejsze gierki from? Ogólnie idzie się szybko przyzwyczaić? Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 21 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 5 minut temu, MBeniek napisał: Narzekaj na posty o tym jak gra działa na konsolach, a jednocześnie pisz o tym jak to twój kurier jest już w drodze z egzemplarzem gry Nie jakis kurier tylko kurier od pana Dawida poza tym zes sie pan przy(pipi)l bez powodu Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 21 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 (edytowane) 10 minut temu, Starh napisał: Rozi czy gra już po tych paru chwilach wydaje Ci się trudniejsza niż wcześniejsze gierki from? Ogólnie idzie się szybko przyzwyczaić? Póki co miałem samych pionków, którzy ginęli po jednym deathblowie. Parowanie i kontrataki to jest klucz. O, przed chwilą miałem jakiegoś potężniejszego mobka, co wymagał dwóch finisherów. Tutaj już trzeba być bardzo uważnym, bo ciosy zabierają bardzo dużo paska zdrowia. Tak samo przy kilku wrogach - trzeba sobie ich odciągać i być ostrożnym. Nie powiem, jak przeskoczyłem dwa razy nad kataną Leadera, to aż mi stanął prawie Edytowane 21 Marca 2019 przez Rozi Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 21 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 21 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 No ja też początek, godzinka pykła a klimacik wylazi z ekranu. Jest kosa jednym słowem. From Software znowu dostarczylo. Walki to czysty miód w połączeniu z piękną grafika i audio. Gniecie mi to okrutnie jajca. Kontry to klucz w walce. Nie ma tu Soulsow czy Blodka co na duzy plus bo jest znacząca zmiana. No i chipek w końcu ma osobowość bo juz zbiera nnie na bełt jak mam grać jakąś pizdą niemową bez charakteru. Ojej, jeszcze dziś nocke ogarnąć w robo a jutro juz tylko cisne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 21 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 (edytowane) Ostatni screen na dziś: Automatyczne ukrywanie całego interfejsu <3 Aaa i jest możliwość podróżowania między "ogniskami" jak coś. Edytowane 21 Marca 2019 przez Rozi Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 21 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 Czy można napisać, że poziom trudności jak w Bloodborne czy nie da się tego porównać? Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 21 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 A jaki był w Bloodborne? Dla jednych walka z Ebrietas była życiówką, dla drugich jak przez masło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi