Gość Rozi Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Dodatkowo jak przy skoku od ściany przytrzymacie przycisk skoku, to postać zrobi salto w tył. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 16 minut temu, Josh napisał: Bigby, kwestia nauczenia się patternu jego ataków i mashowania bloku w odpowiednim momencie, jest sporo momentów kiedy można mu bezpiecznie dowalić, a poise pięknie mu się nabija podczas uniku bądź skoku kiedy atakuje tym czerwonym znaczkiem kanji. U mnie całkiem nieźle. Wszystkie dostępne tereny wokół zamku zrobione i prawie wszyscy bossowie kaput (olałem tylko jednego Bezgłowego w lesie, bo moje ataki i tak nic mu nie robią). Teraz Ukryj zawartość powrót do zamku Ashina w trakcie najazdu nowych ninjasów, zapowiada się jakiś przypał fabularny Żywotność +16, Atak+8, buteleczki+8. Giereczka idzie na lajcie, ciekawe czy chociaż połowa już za mną to juz koncowka gry raczej ja moglbym miec 17 zywotnosci i 8 ataku ale zostalem na 14/6 zeby nie bylo za latwo. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 (edytowane) Ja mam tylu bossów i mini bossów do zabicia ze nie wiem kiedy to ogarnę , las, dolina... wie ktoś jak zabić tego typka e pancerzu ? Edytowane 24 Marca 2019 przez Banan91PL Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Goście już grę przechodzą, dwa dni po premierze Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 3 minuty temu, Banan91PL napisał: wie ktoś jak zabić tego typka e pancerzu ? Spoiler Rozj.ebać mu poise najlepiej siekierą z followupem Fang and blade albo combat artsem rozbijającym poise czyli Ichimonji na skraju przepaści i po animacji spadnie w przepaść/. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Yeeeeeeeeeeeeeeeees! Tyle prób, w końcu padł. Na szczęście w ostatniej fazie szybko dało się go przygnieść ciosami i oszołomić. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 821 Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 9 minut temu, Rozi napisał: Goście już grę przechodzą, dwa dni po premierze Grają po 15 godzi dziennie i się dziwią że gra szybko pęka xD Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Kurna no jak ktoś ma tylko szkołę lub pracę i zero obowiązków to może ciąć 20h/dobę. Ja nawet do 1 bossa nie dotarłem XD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Panowie jak takie niby łatwe Nioh powodowalo u mnie kurłice i pada na ścianie to tutaj nawet nie ma co startowac?Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 4 minuty temu, XM. napisał: Grają po 15 godzi dziennie i się dziwią że gra szybko pęka xD gdzie? 1 minutę temu, PlastikowySmalec napisał: Panowie jak takie niby łatwe Nioh powodowalo u mnie kurłice i pada na ścianie to tutaj nawet nie ma co startowac? Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka nawet nie probuj 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 5 minut temu, PlastikowySmalec napisał: Panowie jak takie niby łatwe Nioh powodowalo u mnie kurłice i pada na ścianie to tutaj nawet nie ma co startowac? 3 minuty temu, Bansai napisał: nawet nie probuj Niekoniecznie... Mnie NIOH pokonał (choć kiedyś jeszcze się podejmę), a tutaj jest zupełnie inaczej i póki co - nie narzekam. OK, nadal nie doszedłem do żadnego bossa, a mini bossów ubiłem ledwie trzech (czwarty mnie bije), ale jest spoko jeśli chodzi o poziom trudności. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 (edytowane) 41 minut temu, Rozi napisał: Ciekawostka - możecie biegać sprintem trzymając przycisk uniku. Klikając L3 robimy wślizg Edytowane 24 Marca 2019 przez Szymek_PL_ Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Super sie czyta te wasze wypociny. Juz nie mogę sie doczekać własnej płytki. Przypomną sie czasy BB. Ale będę ciorane. Oby tylko nie była krotka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 (edytowane) 17 minut temu, MEVEK napisał: Super sie czyta te wasze wypociny. Juz nie mogę sie doczekać własnej płytki. Przypomną sie czasy BB. Ale będę ciorane. Oby tylko nie była krotka. O długość się nie martw serio ; D jak gracie omijacie mobki niektóre czy czyścicie wszystkk po drodze ? Niektóre moby już w lesie czy dolinie ostro dają ... nazbierało mi się tych generałów mini bossów i bossów do zabicia Edytowane 24 Marca 2019 przez Banan91PL Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 22 minuty temu, MEVEK napisał: Super sie czyta te wasze wypociny. Juz nie mogę sie doczekać własnej płytki. Przypomną sie czasy BB. Ale będę ciorane. Oby tylko nie była krotka. Jesli dobrze kminie i faktycznie jestem na samym koncu [podejrzewam ze jeszcze 1 lokacja przede mna] to gra bedzie mniej wiecej na poziomie Bloodborne jesli chodzi o dlugosc, czyli mega satysfakcjonujaco biorac pod uwage intensywnosc przygody. 7 minut temu, Banan91PL napisał: O długość się nie martw serio ; D jak gracie omijacie mobki niektóre czy czyścicie wszystkk po drodze ? Niektóre moby już w lesie czy dolinie ostro dają ... nazbierało mi się tych generałów mini bossów i bossów do zabicia Omijanie mini-bossow i bossow tylko ci szkodzi bo nie dostajesz za nich gourd seedow, prayer beadsow i memory ktore zwiekszaja twoje zdolnosci lecznicze, zycie/posture i sile ataku, zwiekszaja dosc znaczaco dodam jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 (edytowane) Długość gry? Wystarczy biegać osiemdziesiąt razy po tych samych lokacjach, ćwicząc na szeregowcach timing i ciułając hajsy na sakiewki Ten elitarny Ashina w zamku to jest jakiś przekoks mocno Niby strategia nieskomplikowana, dash i ciach-prach, ale no... Nie wiem, czy dam mu radę. Edytowane 24 Marca 2019 przez Bzduras Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Teraz, Bzduras napisał: Długość gry? Wystarczy biegać osiemdziesiąt razy po tych samych lokacjach, ćwicząc na szeregowcach timing i ciułając hajsy na sakiewki Ten Ukryj zawartość elitarny Ashina w zamku to jest jakiś przekoks mocno Niby strategia nieskomplikowana, dash i ciach-prach, ale no... Nie wiem, czy dam mu radę. jak tylko zaswieci mu sie pochwa to od razu badz gotowy na podwojne wcisniecie deflecta i potem napierdalasz w opor i tak w kolko To jest praktycznie jego caly moveset, ma malo zycia i posture wiec jak tylko ogarniesz ten timing to bedzie z gorki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 58 minut temu, Rozi napisał: Goście już grę przechodzą, dwa dni po premierze Spokojnie, to tylko Bonzaj Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Mimo że tak się nawkurzałem na Spoiler Genichiro to sama walka była za(pipi)iście miodna. Tylko szkoda, że przez moje zgony wszyscy zachorowali na Dragonrot. Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 12 minut temu, suteq napisał: Spokojnie, to tylko Bonzaj Bonzaj wszystko takim migiem ciśnie :O Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 3 minuty temu, Bigby napisał: Mimo że tak się nawkurzałem na Ukryj zawartość Genichiro to sama walka była za(pipi)iście miodna. Tylko szkoda, że przez moje zgony wszyscy zachorowali na Dragonrot. Jedna z moich ulubionych walk z bossami ever. Naprawde znakomicie wywazona, z ciekawym gimmickiem pod koniec, kwintesencja From Software w jednym bossie imo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 A sposób na mini bossa w ashinie na tego typka z włócznia ? Siedem włóczni coś tam taka długa nazwa jego? Ciężko go dojechać jedno oczko z tajniaka ale w otwartej walce ciśnie niesamowicie Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Jeszcze go nie pokonałem, ale Mikiri to w tym przypadku konieczność. Zastanawiam się, czy można tego samego przeciwnika dwa razy cichaczem załatwić korzystając z dymnego ninjutsu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 (edytowane) 7 minut temu, Bigby napisał: Jeszcze go nie pokonałem, ale Mikiri to w tym przypadku konieczność. Zastanawiam się, czy można tego samego przeciwnika dwa razy cichaczem załatwić korzystając z dymnego ninjutsu. Mikiri ? Chyba nie mam tego ulepszenia jeszcze edit aa ok nadepnięcie na włócznie , próbowałem ale ciężko tak ciśnie Edytowane 24 Marca 2019 przez Banan91PL Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Umiejętność, dzięki której można blokować tego typu ataki, stając na włóczni przeciwnika. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi