Opublikowano 24 marca 20196 l Dodatkowo jak przy skoku od ściany przytrzymacie przycisk skoku, to postać zrobi salto w tył.
Opublikowano 24 marca 20196 l 16 minut temu, Josh napisał: Bigby, kwestia nauczenia się patternu jego ataków i mashowania bloku w odpowiednim momencie, jest sporo momentów kiedy można mu bezpiecznie dowalić, a poise pięknie mu się nabija podczas uniku bądź skoku kiedy atakuje tym czerwonym znaczkiem kanji. U mnie całkiem nieźle. Wszystkie dostępne tereny wokół zamku zrobione i prawie wszyscy bossowie kaput (olałem tylko jednego Bezgłowego w lesie, bo moje ataki i tak nic mu nie robią). Teraz Ukryj zawartość powrót do zamku Ashina w trakcie najazdu nowych ninjasów, zapowiada się jakiś przypał fabularny Żywotność +16, Atak+8, buteleczki+8. Giereczka idzie na lajcie, ciekawe czy chociaż połowa już za mną to juz koncowka gry raczej ja moglbym miec 17 zywotnosci i 8 ataku ale zostalem na 14/6 zeby nie bylo za latwo.
Opublikowano 24 marca 20196 l Ja mam tylu bossów i mini bossów do zabicia ze nie wiem kiedy to ogarnę , las, dolina... wie ktoś jak zabić tego typka e pancerzu ? Edytowane 24 marca 20196 l przez Banan91PL
Opublikowano 24 marca 20196 l 3 minuty temu, Banan91PL napisał: wie ktoś jak zabić tego typka e pancerzu ? Spoiler Rozj.ebać mu poise najlepiej siekierą z followupem Fang and blade albo combat artsem rozbijającym poise czyli Ichimonji na skraju przepaści i po animacji spadnie w przepaść/.
Opublikowano 24 marca 20196 l Yeeeeeeeeeeeeeeeees! Tyle prób, w końcu padł. Na szczęście w ostatniej fazie szybko dało się go przygnieść ciosami i oszołomić.
Opublikowano 24 marca 20196 l 9 minut temu, Rozi napisał: Goście już grę przechodzą, dwa dni po premierze Grają po 15 godzi dziennie i się dziwią że gra szybko pęka xD
Opublikowano 24 marca 20196 l Kurna no jak ktoś ma tylko szkołę lub pracę i zero obowiązków to może ciąć 20h/dobę. Ja nawet do 1 bossa nie dotarłem XD
Opublikowano 24 marca 20196 l Panowie jak takie niby łatwe Nioh powodowalo u mnie kurłice i pada na ścianie to tutaj nawet nie ma co startowac?Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 24 marca 20196 l 4 minuty temu, XM. napisał: Grają po 15 godzi dziennie i się dziwią że gra szybko pęka xD gdzie? 1 minutę temu, PlastikowySmalec napisał: Panowie jak takie niby łatwe Nioh powodowalo u mnie kurłice i pada na ścianie to tutaj nawet nie ma co startowac? Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka nawet nie probuj
Opublikowano 24 marca 20196 l 5 minut temu, PlastikowySmalec napisał: Panowie jak takie niby łatwe Nioh powodowalo u mnie kurłice i pada na ścianie to tutaj nawet nie ma co startowac? 3 minuty temu, Bansai napisał: nawet nie probuj Niekoniecznie... Mnie NIOH pokonał (choć kiedyś jeszcze się podejmę), a tutaj jest zupełnie inaczej i póki co - nie narzekam. OK, nadal nie doszedłem do żadnego bossa, a mini bossów ubiłem ledwie trzech (czwarty mnie bije), ale jest spoko jeśli chodzi o poziom trudności.
Opublikowano 24 marca 20196 l 41 minut temu, Rozi napisał: Ciekawostka - możecie biegać sprintem trzymając przycisk uniku. Klikając L3 robimy wślizg Edytowane 24 marca 20196 l przez Szymek_PL_
Opublikowano 24 marca 20196 l Super sie czyta te wasze wypociny. Juz nie mogę sie doczekać własnej płytki. Przypomną sie czasy BB. Ale będę ciorane. Oby tylko nie była krotka.
Opublikowano 24 marca 20196 l 17 minut temu, MEVEK napisał: Super sie czyta te wasze wypociny. Juz nie mogę sie doczekać własnej płytki. Przypomną sie czasy BB. Ale będę ciorane. Oby tylko nie była krotka. O długość się nie martw serio ; D jak gracie omijacie mobki niektóre czy czyścicie wszystkk po drodze ? Niektóre moby już w lesie czy dolinie ostro dają ... nazbierało mi się tych generałów mini bossów i bossów do zabicia Edytowane 24 marca 20196 l przez Banan91PL
Opublikowano 24 marca 20196 l 22 minuty temu, MEVEK napisał: Super sie czyta te wasze wypociny. Juz nie mogę sie doczekać własnej płytki. Przypomną sie czasy BB. Ale będę ciorane. Oby tylko nie była krotka. Jesli dobrze kminie i faktycznie jestem na samym koncu [podejrzewam ze jeszcze 1 lokacja przede mna] to gra bedzie mniej wiecej na poziomie Bloodborne jesli chodzi o dlugosc, czyli mega satysfakcjonujaco biorac pod uwage intensywnosc przygody. 7 minut temu, Banan91PL napisał: O długość się nie martw serio ; D jak gracie omijacie mobki niektóre czy czyścicie wszystkk po drodze ? Niektóre moby już w lesie czy dolinie ostro dają ... nazbierało mi się tych generałów mini bossów i bossów do zabicia Omijanie mini-bossow i bossow tylko ci szkodzi bo nie dostajesz za nich gourd seedow, prayer beadsow i memory ktore zwiekszaja twoje zdolnosci lecznicze, zycie/posture i sile ataku, zwiekszaja dosc znaczaco dodam jeszcze.
Opublikowano 24 marca 20196 l Długość gry? Wystarczy biegać osiemdziesiąt razy po tych samych lokacjach, ćwicząc na szeregowcach timing i ciułając hajsy na sakiewki Ten elitarny Ashina w zamku to jest jakiś przekoks mocno Niby strategia nieskomplikowana, dash i ciach-prach, ale no... Nie wiem, czy dam mu radę. Edytowane 24 marca 20196 l przez Bzduras
Opublikowano 24 marca 20196 l Teraz, Bzduras napisał: Długość gry? Wystarczy biegać osiemdziesiąt razy po tych samych lokacjach, ćwicząc na szeregowcach timing i ciułając hajsy na sakiewki Ten Ukryj zawartość elitarny Ashina w zamku to jest jakiś przekoks mocno Niby strategia nieskomplikowana, dash i ciach-prach, ale no... Nie wiem, czy dam mu radę. jak tylko zaswieci mu sie pochwa to od razu badz gotowy na podwojne wcisniecie deflecta i potem napierdalasz w opor i tak w kolko To jest praktycznie jego caly moveset, ma malo zycia i posture wiec jak tylko ogarniesz ten timing to bedzie z gorki.
Opublikowano 24 marca 20196 l 58 minut temu, Rozi napisał: Goście już grę przechodzą, dwa dni po premierze Spokojnie, to tylko Bonzaj
Opublikowano 24 marca 20196 l Mimo że tak się nawkurzałem na Spoiler Genichiro to sama walka była za(pipi)iście miodna. Tylko szkoda, że przez moje zgony wszyscy zachorowali na Dragonrot.
Opublikowano 24 marca 20196 l 12 minut temu, suteq napisał: Spokojnie, to tylko Bonzaj Bonzaj wszystko takim migiem ciśnie :O
Opublikowano 24 marca 20196 l 3 minuty temu, Bigby napisał: Mimo że tak się nawkurzałem na Ukryj zawartość Genichiro to sama walka była za(pipi)iście miodna. Tylko szkoda, że przez moje zgony wszyscy zachorowali na Dragonrot. Jedna z moich ulubionych walk z bossami ever. Naprawde znakomicie wywazona, z ciekawym gimmickiem pod koniec, kwintesencja From Software w jednym bossie imo.
Opublikowano 24 marca 20196 l A sposób na mini bossa w ashinie na tego typka z włócznia ? Siedem włóczni coś tam taka długa nazwa jego? Ciężko go dojechać jedno oczko z tajniaka ale w otwartej walce ciśnie niesamowicie
Opublikowano 24 marca 20196 l Jeszcze go nie pokonałem, ale Mikiri to w tym przypadku konieczność. Zastanawiam się, czy można tego samego przeciwnika dwa razy cichaczem załatwić korzystając z dymnego ninjutsu.
Opublikowano 24 marca 20196 l 7 minut temu, Bigby napisał: Jeszcze go nie pokonałem, ale Mikiri to w tym przypadku konieczność. Zastanawiam się, czy można tego samego przeciwnika dwa razy cichaczem załatwić korzystając z dymnego ninjutsu. Mikiri ? Chyba nie mam tego ulepszenia jeszcze edit aa ok nadepnięcie na włócznie , próbowałem ale ciężko tak ciśnie Edytowane 24 marca 20196 l przez Banan91PL
Opublikowano 24 marca 20196 l Umiejętność, dzięki której można blokować tego typu ataki, stając na włóczni przeciwnika.