devilbot 3 681 Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 (edytowane) Jako długoletni gracz starej daty z nie najgorszym skillem muszę stwierdzić, że Sekiro jest kur.ewsko trudne jak na standardy dzisiejszych ale i starszych gier. Na NESie łatwiej zabijało mi się bossów np w Megamanie, Żółwiach Ninja czy Castlevani i zajmowało mi to mniej podejść niż w Sekiro. Nowa gra FS to standard gier Arcade niezły pożeracz monet by był choć i te bywają prostsze. Szacunek dla FS i dla wydawcy, że nie bali się wydać takiej gry w dzisiejszych czasach. Naprawdę w tym wypadku nie ma wstydu wystawić tej gry na PT. Przypuszczam, że dla wielu rozgrywka w Sekiro jest po prostu zaprzeczeniem dobrej zabawy przy gierce wideo. Edytowane 26 Marca 2019 przez devilbot Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 3 godziny temu, XM. napisał: Ukryj zawartość Genichiro padł za 4 razem. Wyje.bista walka, najlepsza w jakiej brałem udział w grach FS Ja dzisiaj za 7-mym podejściem. Tak, dla mnie to też jedna z ulubionych walk w grach From, pierwsza faza to po prostu balet parry i ataków z obydwu stron. Uwielbiam ten system walki. Dla osób, które nie mogą się przyzwyczaić: na serio walka ma mało z souslsów, grze bliżej do... rythm game. Polecam też nauczyć się cancelować atak deflectem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Ja się mecze z nim właśnie dochodzę do połowy drugiej kropki i zawsze mnie dojedzie Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 (edytowane) Za 4 , za 7. Ja za 47 Anyway czy ktoś ma jakieś rady na (pipi)aną kurew Spoiler O’rin of the Water Bo do tej (pipi) szło gites majonez ale chyba nadal nie umiem parry bo mnie zaskakuje co chwila. A i chyba nie da rady jej sztaga w plecy mimo tego że to mini Boss? Jeden pasek jej prawie zawsze zawale ale jadę wtedy na ostatkach:) Edytowane 26 Marca 2019 przez blantman Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 @blantman Ona jest dosyć prosta ważne żeby nabić jej poise jak robi podcinkę - podskakujesz neutralnie i jeszcze raz skok żeby się na niej odbić to jej dużo nabija. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 821 Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 17 minut temu, Banan91PL napisał: Ja się mecze z nim właśnie dochodzę do połowy drugiej kropki i zawsze mnie dojedzie @Hendrix, On jeszcze nie wie xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Przez tego pana o którym mowa zaraz konsola poleci przez okno. Jak ktoś mieszka w Szczecinie i ma refleks to za godzinę-dwie będzie XOX do zdobycia (pipi)A MAĆ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 8 minut temu, XM. napisał: @Hendrix, On jeszcze nie wie xD Jezu nie mów ze te dwie kropki to dopiero początek ;(( 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 23 minuty temu, devilbot napisał: @blantman Ona jest dosyć prosta ważne żeby nabić jej poise jak robi podcinkę - podskakujesz neutralnie i jeszcze raz skok żeby się na niej odbić to jej dużo nabija. Zabita i z 1/4 paska życia bez flaszek wpadłem na bossa chwilę dalej Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 8 minut temu, Banan91PL napisał: Jezu nie mów ze te dwie kropki to dopiero początek ;(( Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 (edytowane) Obejrzałem na yt gościu rozwalił go raz dwa idealnie parował tez tak robię (prawie) a jednak padam ;( poise tak ładnie nie leci mu jak gościom na yt Edytowane 26 Marca 2019 przez Banan91PL Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 PADŁ! (pipi)A PADŁ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 6 godzin temu, wet_willy napisał: Help Pokaż ukrytą zawartość Jak do (pipi) nedzy wejsc do tego NPC gdzie mozna nakarmic karpia... Mam juz przynete itd. Mam zabic Smoka zeby odblokowac przejscie? idol Palace Grounds, idziesz przez budynek na prawo (ta sciezka do bossa), zaraz jak wyjdziesz z budynku to na prawo i za toba jest punkt na dachu A ja zaluje, ze nie pomeczylem sie z tym waszym bossem. Nawet nie zauwazylem jak go zbilem w ostatniej fazie. Nie wiem czy przyfarcilem czy co, ale praktycznie uzyl 2 atakow i umarl. Nawet nie bylo blyskawic. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 A mówiłem, że sk..urwiel powoduje depresje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Skonczone, niesamowita gra. Ostatni boss obok pana na zamku to moje ulubione walki z bossami ever. Finalowa potyczka zbadala solidnie moja prostate, gra zadaje nam pytanie na koncu "nauczyles sie grac w sekiro?" Jesli odpowiedz brzmi nie no to powodzenia 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Boss padł przy 3 próbie jakiś łatwy ale nie było za niego aczika może dlatego. W sumie teraz nie wiem gdzie iść tyle możliwości Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 821 Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 2 minuty temu, Bansai napisał: Skonczone, niesamowita gra. Ostatni boss obok pana na zamku to moje ulubione walki z bossami ever. Finalowa potyczka zbadala solidnie moja prostate, gra zadaje nam pytanie na koncu "nauczyles sie grac w sekiro?" Jesli odpowiedz brzmi nie no to powodzenia Ile zajęło przejście? Jest ng+? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Marinaris 367 Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 (edytowane) Jest jakis very hard po skonczeniu normalnej rozgrywki? W sumie XM mnie ubiegł z pytaniem o sekundy:) Edytowane 26 Marca 2019 przez Ken Marinaris Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Tak. Wzorem poprzednich gier From jest ng+. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 5 minut temu, XM. napisał: Ile zajęło przejście? Jest ng+? 40-50h - tyle ze latalem jak krazownik po mapach po kilka razy. Jak ktos sie uprze mysle ze spokojnie w 20-30 sie wyrobi. Jest, jak najbardziej i jest trudniej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 620 Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Hard jest dostepny juz w trakcie pierwszego przejscia. Mozna go zdjac w dowolnym momencie, przeciwnicy sa silniejsi ale drop jest lepszy, przydaje sie do farmienia przede wszystkim materialow na ulepszenia. Zeby aktywowac Spoiler trzeba zabic w dzwon w Senpou Temple Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Nie no genichiro mnie gniecie Cytuj Odnośnik do komentarza
Szajka 407 Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 A zeby zdezaktywowac efekt po zabiciu w dzwon to co sie robi? Nosze sie z zamiarem przyfarmienia itemow do upgradow Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Bije się w dzwon drugi raz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Nie, dostaje się Demon Bell i tym się ściąga efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi