Opublikowano 27 marca 20196 l @Josh to wbiłeś platynkę, czy nie? Bo te screeny g.. mówią No i jak z zakończeniami? Bo po liczniku czasu wnioskuję, że nie przechodziłeś gierki kilka razy.
Opublikowano 27 marca 20196 l A mnie bije Pani Motyl... Pierwsza faza leci już gładko, prawie na perfect czasami, ale w drugiej za dużo się dzieje i nie ogarniam
Opublikowano 27 marca 20196 l Motylowa zdechła za drugim razem, najwięcej posture damage zadają jej ciosy po uniku. Na fantomy ziarenek trochę, a jak skacze, to walić z shurikena.
Opublikowano 27 marca 20196 l Druga jest w sumie identyczna jak pierwsza nie liczac iluzji. Jak wuskakuje do gory to uzywaj shurikenow, sciaga ja na ziemie.
Opublikowano 27 marca 20196 l Padła BIJACZ!!! Poszło coś koło dziesięciu prób chyba... Ogólnie mój styl walki lekko trąci serem, ale liczy się efekt I tak dobrze, że nie uciekłem się do wykupienia tej techniki Nightjar Slash - widziałem filmiki na YT, gdzie można ją dojechać spamując w kółko tym ciosem. Jestem z siebie dumny i lecę dalej
Opublikowano 27 marca 20196 l Ja pania motyl zaspamowalen sztuka walki,ja ja jako druga mialem,a mam trzy, mianowicie cos tam kruka(cien kruka?). Zaspamowalen ja tak,ze nic nie zdazyla zrobic
Opublikowano 27 marca 20196 l Genichiro ty mendo jak tak się na Nim mecze to słabo widzę siebie dalej ...
Opublikowano 27 marca 20196 l 1 minutę temu, Banan91PL napisał: Genichiro ty mendo jak tak się na Nim mecze to słabo widzę siebie dalej ... Nom, mnie tez leje mocno. A zagram dopiero za dwa dni
Opublikowano 27 marca 20196 l Tez jestem na tej (pipi)ie , jedna kropkę raz zbiłem na jakieś 10 prób jutro lecimy dalej , elo.
Opublikowano 27 marca 20196 l To samo szmacisko.Byłem właśnie o mały kroczek od zakończenia drugiej fazy,ale za duża podjarka nastąpiła i straciłem to przez pazerność.
Opublikowano 27 marca 20196 l Ja jestem na etapie bez wyjścia w sumie mam minibossa w drodze do bossa. Mogę niby obejść go i walczyć z bossem ale wtedy dużo muszę czasu tracić za każdym razem. Spoiler Troszkę nie fair jest ten miniboss bo gankuje mnie ninja z kolegą. Nie wiem jak ich pokonać. Co do bossa to tatuś bardzo zły ale chyba już kominie pierwszą fazę. Tylko i tak jeszcze nie przeskoczyłem poza pierwsze kółko:) chciałbym tego ninje pokonać aby mieć łatwa drogę tam. Więcej zginąłem na nim niż na owo:)
Opublikowano 27 marca 20196 l 6 minut temu, blantman napisał: Ja jestem na etapie bez wyjścia w sumie mam minibossa w drodze do bossa. Mogę niby obejść go i walczyć z bossem ale wtedy dużo muszę czasu tracić za każdym razem. Ukryj zawartość Troszkę nie fair jest ten miniboss bo gankuje mnie ninja z kolegą. Nie wiem jak ich pokonać. Co do bossa to tatuś bardzo zły ale chyba już kominie pierwszą fazę. Tylko i tak jeszcze nie przeskoczyłem poza pierwsze kółko:) chciałbym tego ninje pokonać aby mieć łatwa drogę tam. Więcej zginąłem na nim niż na owo:) pomagiera mozna po cichu zalatwic <protip> NG+ jest trudniejsze, plus jest opcja uczynienia tego trybu JESZCZE trudniejszym, Kosimazaki ty chory poyebie xd
Opublikowano 27 marca 20196 l Moje zmagania z ostatnim bossem, bez żadnych tanich sztuczek. Można potraktować jako tutorial, a nuż się komuś przyda
Opublikowano 28 marca 20196 l @Bansai Duzo Expa na NG+? Dostaje sie dalej Beadsy i Memories? Rozpracowalem juz Bossa na tej Arenie od kiedy zakumalem ze mozna praktycznie wszystko mu parowac/blokowac z tych atakow co maja z dupy Hitboxy... Brakuje mi 4 Beadosw zeby wbic maxa @_@
Opublikowano 28 marca 20196 l 5 godzin temu, wet_willy napisał: @Bansai Duzo Expa na NG+? Dostaje sie dalej Beadsy i Memories? Rozpracowalem juz Bossa na tej Arenie od kiedy zakumalem ze mozna praktycznie wszystko mu parowac/blokowac z tych atakow co maja z dupy Hitboxy... Brakuje mi 4 Beadosw zeby wbic maxa @_@ Znalazłeś te ukryte bo ja w lokacjach z 5 znalazłem.
Opublikowano 28 marca 20196 l Dobre ploty nt. nowej gry FS. -Published by Bandi Namco-Fully open world-A bunch of kingdoms you can go to in any order-Get abilities from killing leaders of these kingdoms (Think like Mega Man in a way)-George RR Martin is one of the lead writers
Opublikowano 28 marca 20196 l Gdybym nie pracowal teraz prawie 70h przez 7 dni to juz robil bym sobie drugie zakonczenie... Jak zyc T_T
Opublikowano 28 marca 20196 l Nic mi nie mów- od poniedziałku może że 3h przegrane ;( po co było zmieniać pracę ehh.
Opublikowano 28 marca 20196 l 38 minut temu, XM. napisał: Nic mi nie mów- od poniedziałku może że 3h przegrane ;( po co było zmieniać pracę ehh. Pewnie między innymi po to, żeby mieć więcej kasy na hobby.
Opublikowano 28 marca 20196 l Ale wtedy hobby zaczyna na tym cierpieć i ewoluuje w stronę kolekcjonerstwa, jak u mnie np. Zbieram te gierki, ale brak czasu powoduje, że kupka wstydu rośnie. Wczoraj dotarłem na wielką arenę z pobojowiskiem, więc pewnie czeka mnie "koniuszy" - zrobiłem Quit, bo przed snem nie chciałem się wrukwiać
Opublikowano 28 marca 20196 l Przecież on jest banalny. Trzymać się blisko, deflectować ciosy (można petardami ogłuszać), a jak odjeżdża, to przyciągać się do niego (pojawi się ikonka) i bić dalej.
Opublikowano 28 marca 20196 l Wredniak nie wiem ktory rocznik jestes,ale mam dokladnie tak samo, moja na mnie krzyczy, ze gierki kupuje a w nie nie gram. Resident 2 lezy w second runie claire jako schery. Za to gierki FS maja u mnie fory, bo jestem ich fanboyem. Rocznik '84
Opublikowano 28 marca 20196 l Wolałem przed snem nie próbować Dziś się nim zajmę. Ogólnie fajne jest to, że wzorem soulsów, wyjście z gry pozostawia nas dokładnie w tym samym miejscu, w którym staliśmy, więc szybki upload w chmurę i po ewentualnych porażkach można zaczynać bez powiększania zarazy.. @Szajka - rocznik '80, z RE2 mam podobnie, choć ja jeszcze przed Sherry, więc jesteś dalej