Skocz do zawartości

Sekiro: Shadows Die Twice

Frantik

Rekomendowane odpowiedzi

19 godzin temu, Rozi napisał:

Idź na lewo, ale zejdź z mostu na dół, tam też czekają dwie atrakcje :banderas:

Jakie?

Byłem, znalazłem tam

dwóch krasnali, zamknięte drzwi i trochę pospolitego stuffu do pozbierania

Coś pominąłem?

Teraz przypadkiem zawędrowałem w

głębiny Ashiny

Wyglądają mega klimatycznie. :banderas:

Poprzedzające je walka z Szermierzem i wariująca kamera sprawiły, że mało brakło do rage quita. Bezgłowa pokraka już za to prostsza

Edytowane przez Frantik
Godzinę temu, estel napisał:

Nie ma sensu kupowac duszkow. Nigdy nie kupowalem, a mam ich 999. I tak pozniej bedziecie chcieli troche pogrindowac i duszki beda same wpadac.

to chyba zalezy kto jak gra, duzo korzystam z protezy (podwojne yebniecie z siekierki mocno oslabia posture kazdego przeciwnika)...obecnie mam mocne braki w duszkach i kosztuja juz 30 zl  :( 

12 minut temu, wet_willy napisał:

Ostatni Boss w tej Grze to jest jakis nowy poziom kurestwa -_-

masz na myśli 

Spoiler

demona czy sword sainta? co prawda dużo razy z nim jeszcze nie walczyłem ale dwie pierwsze kropki są lajtowe, za to jak zacznie walić jeszcze dzidą to (pipi)a nie ogarniam 

14 minut temu, messer88 napisał:

masz na myśli 

Pokaż ukrytą zawartość

Sainta... BoH byl wlasciwie banalny po tym jak sie przestawilem z Sekiro mode na Bloodborne mode :). Ja na drugiej fazie zbyt czesto dostaje glupi damage z tego jego Slasha na caly ekran.

Gość ragus

3 minuty temu, Il Brutto napisał:

Ten z wlocznia to byl jakis kur.wa dramat, nawet mimo darmowego backstaba to niszczyl mnie jak dziecko. Na szczescie opracowalem tania taktyke w sensie skakanie na niego i to non stop, nie wazne czy thrust attack czy zwykly, skok na glowe i to przerywalo kazdy jego atak.

ja znalazłem jeszcze bardziej perfidnego cheesa, ale nie napiszę bo wstyd xD