Opublikowano 20 września 20195 l Pierwsza ciekawostka rzeczywiście mocna DLC w formie retrospekcji z dzwonka z czasów Tomoe bym przyjął z otwartymi rencyma i nogyma...
Opublikowano 20 września 20195 l Chyba można zapomnieć o dlc skoro do teraz niezapowiedzieli... No nic - elder ring też super się zapowiada, ale sequel sekiro albo dlc to to na co czekam.
Opublikowano 20 września 20195 l Nie będzie DLC, bo From już wydało oficjalny artbook, a te wydawali zawsze dopiero po dodatkach do gier.
Opublikowano 24 września 20195 l niestety ale ze wzgledu na spoilery musze zignorowac 97 stron tego tematu i pytac o rzeczy ktore pewnie sie juz tu przewijaly. ten pie.rdolony pierwszy Blazing Bull. za tak ciasna lokacje i wysokie sciany i tak wielkiego przeciwnika ktos powinien dostac bukkake we FS. tak jak pierwszego bossa wzialem na 3 razy, tak ten miniboss zaklada mi sweter na glowe i wali bomby od dolu. firecrackers na tym etapie gry to jedyna metoda na niego? kluje go naladowanym pchnieciem i widze ze glownie to zadaje jakkolwiek sluszne obrazenia. jego ataki sa nieprzewidywalne, hitbox tych jego ciosow na boki jest niedorzeczny, nie wiem nawet kiedy to blokowac i czy w ogole jest sens, czy raczej powinienem pod nimi dashowac? podstawka Bloodborne przy tym to jakis samograj. Edytowane 24 września 20195 l przez Najtmer
Opublikowano 24 września 20195 l Unik na lewo, cios lub trzy, unik i tak w kolko. Prosty typek. Poczekaj na final bossa.
Opublikowano 24 września 20195 l przy final bossie to pewnie bede juz pewnie mogl kruszyc diamenty rekami i osiagnac bankructwo na padach. za punkt honoru wezme sobie zrobienie z krowy burgera bez fajerwerkow. nie ogarniam ile tu jest w ogole itemow, praktycznie nie uzywam niczego poza tykwy i granulek (survival horrorowe zapedy do oszczedzania). co jest dobrze odlozyc na pozniejsze etapy gry? Edytowane 24 września 20195 l przez Najtmer
Opublikowano 24 września 20195 l Blazing bulla po prostu gonilem i jak robil nawrotke to go rezalem po glowie. Z tego filmiku powyzej najbardziej mi sie podobalo to czego nie pokazuje kamera przy shura ending
Opublikowano 24 września 20195 l @Najtmer sugeruję jednak popróbować parry na byku. Nie jest to aż takie trudne. Bonus będziesz miał duży bo po zaledwie kilku udanych próbach wskakuje deathblow.
Opublikowano 24 września 20195 l @Najtmer byczka paruj. Bardzo latwo sie blokuje jego wybryki Teraz wydaje ci sie ze ruchy ma chaotyczne a wcale tak nie jest. Zobaczysz po 20h grania. Parry to podstawa tej gierki. Bez tego ani rusz.
Opublikowano 24 września 20195 l 23 minuty temu, Najtmer napisał: w sensie ten last call parry co pionkom robi finishera? Dzięki parry + 2-3 ciosy i powtórka. Nabijesz mu posture po kilku udanych i deathblow.
Opublikowano 24 września 20195 l 3 godziny temu, Najtmer napisał: niestety ale ze wzgledu na spoilery musze zignorowac 97 stron tego tematu i pytac o rzeczy ktore pewnie sie juz tu przewijaly. Pokaż ukrytą zawartość ten pie.rdolony pierwszy Blazing Bull. za tak ciasna lokacje i wysokie sciany i tak wielkiego przeciwnika ktos powinien dostac bukkake we FS. tak jak pierwszego bossa wzialem na 3 razy, tak ten miniboss zaklada mi sweter na glowe i wali bomby od dolu. firecrackers na tym etapie gry to jedyna metoda na niego? kluje go naladowanym pchnieciem i widze ze glownie to zadaje jakkolwiek sluszne obrazenia. jego ataki sa nieprzewidywalne, hitbox tych jego ciosow na boki jest niedorzeczny, nie wiem nawet kiedy to blokowac i czy w ogole jest sens, czy raczej powinienem pod nimi dashowac? podstawka Bloodborne przy tym to jakis samograj. Biegaj wokół tej krowy.
Opublikowano 24 września 20195 l Akurat ta walka jest taka że trzeba tego byka gonić i byc z boku/tyłu bo szybko robi się nie fajnie. Zasada nie obrona tylko atak.
Opublikowano 25 września 20195 l No byczek to taki trochę Bloodborneowy bossik. Później już jest tylko pod górkę xDDD
Opublikowano 25 września 20195 l no niestety, postanowilem zaoszczedzic czasu i dojechalem go petardami. kurcze, bloodborne bardzo motywowal swoim story zeby przec przez beton, tutaj jest ciezko i troche mniej motywacji, wiec bede chyba sobie dawkowal gre powoli.
Opublikowano 25 września 20195 l Odradzam, trzeba utrzymać skilla na odpowiednim poziomie, później tym bardziej. Po byczku i po dotarciu do "innych" typów lokacji już się rozkręca i jest fajnie. Ja jestem też utknięty w jednym miejscu póki co, ale jakoś go rozwale xD
Opublikowano 25 września 20195 l Godzinę temu, Najtmer napisał: kurcze, bloodborne bardzo motywowal swoim story zeby przec przez beton niestety bloodborne to to nie jest
Opublikowano 25 września 20195 l w sensie bardzo dobrze ze ma gorsza fabule? no w sumie. zadna gra od dawna sie nie zblizyla do tak mistrzowskiej subtelnosci w przedstawionym plot twiscie. dla mnie drugie miejsce pod katem estetyki i mozgogwaltu dzierzy najlepszy cyberpunk na rynku - mgs2. Edytowane 25 września 20195 l przez Najtmer
Opublikowano 25 września 20195 l I to jaranie sie jakims hóiowym opisem budujacym L O R E napisanym na butelce Fantastyczna produkcja. Edytowane 25 września 20195 l przez XM.
Opublikowano 25 września 20195 l 9 minut temu, SlimShady napisał: Jaki plot twist? To Bloodborne miał fabułę? No skoro nie grałeś to to nie będziemy spoilerować
Opublikowano 25 września 20195 l 2 minuty temu, _Be_ napisał: No skoro nie grałeś to to nie będziemy spoilerować Grałem w podstawkę i dodatki, ale nie kojarzę. Jak możesz to wrzuć w spoiler.
Opublikowano 25 września 20195 l o wow, trigger o to, ze fabula nie jest wepchnieta butem w gardlo przez 'murican style exposition. ok, wrocmy do sekiro, bo ostatnie 5 postow nie wrozy tu przyjemnej dyskusji o czymkolwiek innym.