mario10 519 Opublikowano 15 stycznia 2020 Opublikowano 15 stycznia 2020 Faktycznie wg tego linku można było ogarnąć w ramach jednego zakończenia więcej finałowych walk Spoiler Walczyłem z Sową raz i przeszedłem źródlany pałac i sklepał final bossa A można było trochę pociągnąć więcej walk. Choć nie wiem czy wytrzymałbym to nerwowo 1 Cytuj
aph 155 Opublikowano 15 stycznia 2020 Opublikowano 15 stycznia 2020 3 godziny temu, Szymek napisał: Ta droga z sowa posiada najmniej bossow i brak dostepu do nowych swiatow wiec nie wiem o co robisz dym. Mówisz o najkrótszej ścieżce? No chyba bym padł na zawał jakbym doczytał co minąłem;) poza tym opcja nr1 w dialogu nie istnieje dla mnie, Kuro ftw :-) Eh, człowiek się starał, do małpy biegał bez petard i takie coś. Cytuj
Szermac 2 744 Opublikowano 15 stycznia 2020 Opublikowano 15 stycznia 2020 xD dalej nie wiem o co tyle krzyku Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 15 stycznia 2020 Opublikowano 15 stycznia 2020 3 godziny temu, cotek napisał: Mylisz się Jest jeszcze droga z drugą walką z Sową mimo iż wybiera się służenie Kuro i kończy się też walką z Ishinem na polach no i fajnie...pierwsze slysze od Ciebie sugerowalem sie opiniami na forumku ze ta sciezka ma najmniej bossow. 1 Cytuj
aph 155 Opublikowano 15 stycznia 2020 Opublikowano 15 stycznia 2020 51 minut temu, cotek napisał: xD dalej nie wiem o co tyle krzyku Może zamiast wtrącać coś o zakończeniach o których nic nie pisalem, postarasz się zrozumieć, że nie uśmiecha się komuś fakt że jest karany przez twórców za nie zajrzenie do poradnika w odpowiednim momencie i to w chamski sposób, bo nikomu korona z głowy by nie spadła gdyby to się odblokowywalo jako extras w post game. Jasne, jakieś uzasadnienie niby jest, ale to można przekazać inaczej. Cytuj
Szermac 2 744 Opublikowano 15 stycznia 2020 Opublikowano 15 stycznia 2020 Dobra, aleee... nie no nie chce mi się już xD Mimo wszystko miłego dalszego granka Cytuj
aph 155 Opublikowano 15 stycznia 2020 Opublikowano 15 stycznia 2020 A to raczej nieaktualne już. Cytuj
estel 806 Opublikowano 15 stycznia 2020 Opublikowano 15 stycznia 2020 25 minut temu, cotek napisał: Dobra, aleee... nie no nie chce mi się już xD Mimo wszystko miłego dalszego granka Ty myslisz ze tu chodzi o zakonczenie Shura - ja tez tak myslalem na poczatku. Tak naprawde chodzi o zakonczenie Purification, ktore rzeczywiscie ma troche chamskie wymogi, ze trzeba podsluchac w odpowiednim momencie odpowiednia osobe. Jezeli tego nie przegapisz to jestes w stanie w jednym przejsciu wbic 3 zakonczenia i Shure zrobic w NG+. Poniewaz jednak aph to przegapil to teraz musialby robic NG+ (Shura) i NG++ (Purification). Cytuj
Szermac 2 744 Opublikowano 15 stycznia 2020 Opublikowano 15 stycznia 2020 (edytowane) No przecież mi też chodziło o Purification tak jak pisałem na poprzedniej stronie, że właśnie też się to kończy walką z Ishinem na polach. Edytowane 15 stycznia 2020 przez cotek Cytuj
estel 806 Opublikowano 15 stycznia 2020 Opublikowano 15 stycznia 2020 No to dlaczego nie jestes w stanie zrozumiec, ze gosciu jest w(pipi)iony bo przez to ze przegapil podsluchiwanie (gra w zaden sposob nie kieruje gracza w tym kierunku) nie moze wbic tego zakonczenia w pierwszym przejsciu? Cytuj
Szermac 2 744 Opublikowano 15 stycznia 2020 Opublikowano 15 stycznia 2020 Bo w sumie zaczął od tego, że pominie bossów, nie wspomniał stricte o trofikach czy coś i tego nie mogłem zczaić, że jest w(pipi)iony bo przepadną mu bossowie w pierwszym przejściu, bo i tak przy każdym pierwszym przejściu jacyś przepadają Ale już ogarnąłem i czaje, trochę nie pykło z komunikacją xD Cytuj
Ukukuki 6 990 Opublikowano 15 stycznia 2020 Opublikowano 15 stycznia 2020 Jezu bez poradników nawet byście nie wiedzieli ile ta gra ma zakończeń. Fajnie ,że gra nie jest aż tak liniowa i nie pokazuje wszystkiego za pierwszym razem. Jest to fajna motywacja do ponownego przejścia za jakiś czas. Cytuj
mario10 519 Opublikowano 15 stycznia 2020 Opublikowano 15 stycznia 2020 No coś w tym jest. Jednak gdybym wcześniej to odkrył ( przeczytał w poradniku ) to starałbym się to zakończenie zrobić za pierwszym przejściem gry, a teraz bym podszedł do drugiego i skumałbym się z tatusiem Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 15 stycznia 2020 Opublikowano 15 stycznia 2020 Zabieg taki nie jest przecież nowością u From. Jeżeli ktoś grał w Demonsy albo któreś Soulsy i próbował robić wszystkie questy to wie, że łatwo je zawalić. Cytuj
mario10 519 Opublikowano 15 stycznia 2020 Opublikowano 15 stycznia 2020 Zapytam o rzecz, która mi dziś przyszła do głowy. Zacząłem NG+ Spoiler na początku jest walka z Genichro, w której tracimy rękę czy komuś udało się go zabić? Dziś tak sobie grałem i jedną kropkę mu ściągnąłem drugą prawie też i tak w sumie zginąłem z własnej winy, ale chyba się go da zabić tylko co wtedy? Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 15 stycznia 2020 Opublikowano 15 stycznia 2020 Nie da się. Jest inna wstawka ale nadal tracisz rękę. 1 Cytuj
mario10 519 Opublikowano 16 stycznia 2020 Opublikowano 16 stycznia 2020 A widzisz zastanawiałem się co się dzieje jak go się załatwi. Podszedłem do tej walki tak żeby powalczyć bo to taka walka fabularna i myślałem, że po kilku klepach po prostu wskoczy film, a tu jedna kropka zeszła, potem dalej szło dobrze ale skończyło się jednak porażką. Cytuj
BieŃ 923 Opublikowano 20 stycznia 2020 Opublikowano 20 stycznia 2020 ahh ale mnie klepie siedem włóczni ashiny xD Ale dzis zrobie chu.ja , juz go prawie mialem. Piekna gra Cytuj
mario10 519 Opublikowano 20 stycznia 2020 Opublikowano 20 stycznia 2020 Pytanie do osób, które już mają za sobą lub są w trakcie NG+ Spoiler Czy odblokowane umiejętności podczas pierwszego przejścia gry są aktywne przy ponownym? Tak sobie zacząłem NG+ i po odwiedzinach u rzeźbiarza aktywowały mi się ulepszenia protezy, w menu umiejętności mam odblokowane ale jakoś nie mogę ich używać podczas walki. Muszę coś zrobić jeszcze, żebym mógł używać? Cytuj
aph 155 Opublikowano 20 stycznia 2020 Opublikowano 20 stycznia 2020 Spoiler Zajrzyj do skrzynki, powinno pomóc. 1 Cytuj
mario10 519 Opublikowano 20 stycznia 2020 Opublikowano 20 stycznia 2020 14 minut temu, aph napisał: Ukryj zawartość Zajrzyj do skrzynki, powinno pomóc. Spoiler Jakiej skrzynki? Cytuj
LiŚciu 1 330 Opublikowano 20 stycznia 2020 Opublikowano 20 stycznia 2020 Szybkie pytanie: Jak ma się przechodzenie gry do tych wspomnień. Nie bedzzie chyba spojlerem to o co pytam a mianowicie ide sobie tak jakby główną ściezke (doszedłem do bossa na koniu - pierwszego chyba). Ale w świątyni rzeźbiarza trafiłem tak jakby do wspomnień (płonące miasteczko) i na końcu jest Pani Motyl. Te sny to coś pobocznego nie związanego z fabułą? Czy tak czy inaczej tam też się trafia i jest jakaś kolejność przechodzenia? Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 20 stycznia 2020 Opublikowano 20 stycznia 2020 Mozesz spokojnie pyknac wspomnienie, pozniej jak sie postarasz to trafisz tam drugi raz. Cytuj
mozi 1 978 Opublikowano 20 stycznia 2020 Opublikowano 20 stycznia 2020 Na tym etapie to może być Ci tam ciężko. Sugeruje wrócic potem. Chyba że chcesz się pobawić. Cytuj
LiŚciu 1 330 Opublikowano 20 stycznia 2020 Opublikowano 20 stycznia 2020 6 minut temu, mozi napisał: Na tym etapie to może być Ci tam ciężko. Sugeruje wrócic potem. Chyba że chcesz się pobawić. Thx. Pani Motyl to koniec wspomnienia? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi