BRY@N 1 437 Opublikowano 4 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2021 Ogólnie od siebie mogę powiedzieć że to tylko tak fajnie wygląda na filmikach w praniu u mnie było dużo gorzej. Parasolka może zablokować jego skok tzn. jak robi ten atak że robi wyskok i spada to wystarczy otworzyć parasolkę i nic Ci nie zrobi. Cytuj Odnośnik do komentarza
justyna 22 Opublikowano 4 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2021 Dzięki @BRY@N, faktycznie typek stoi jakby piętro niżej Znowu jeden koralik byłby mniej. A tak zostały dwa do zdobycia Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
bebbop 282 Opublikowano 4 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2021 5 godzin temu, BRY@N napisał: Ogólnie od siebie mogę powiedzieć że to tylko tak fajnie wygląda na filmikach w praniu u mnie było dużo gorzej. Parasolka może zablokować jego skok tzn. jak robi ten atak że robi wyskok i spada to wystarczy otworzyć parasolkę i nic Ci nie zrobi. Prawda. Tylko na filmidlach latwo to wyglada :d Mialem dzis nie grac, ale jednak podkusilo. Zrobilem z 20 podejsc. Raz tylko doszedlem do drugiej fazy i zabralem mu polowe paska. W pierwszej fazie mnie nawet nie tknal, ale pozniej juz nie mialem tyle szczescia :d Pierwsze podejscia to byla tragedia, ale juz jest lepiej. Ogolnie nie uzywam niczego, gra mi sie lepiej bez parasolki i trzymam wszystko na ostatnia faze (confetti + 3x gwizdek zabiera mu prawie caly pasek z tego co widzialem). U mnie najlepiej sprawdza sie system 3 ciecia i lekkie wycofanie od nog. Najwiekszy problem mam z jego natarciem. Ciezko mi sie tego unika, znienacka z tym gownem zawsze wyskoczy + ogniste ataki z dystansu. Trzeba przestudiowac bardziej jego ruchy, ale jakies tam swiatelko w tunelu widac na jego pokonanie :d Myslalem, ze bedzie gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 4 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2021 Do demona trzeba mieć podejście jak do szefów z bloodborne, bo to na ich wzór powstał ten przeciwnik. Nic nie blokować niczym, tylko unikać. Orbitowanie wokół dużo pomaga. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
justyna 22 Opublikowano 4 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2021 Pierwszy Boss w grze, gdzie będąc z nim na arenie walki nie czuje się bezpiecznie Te wielkie bydle utwierdziło mnie w przekonaniu, że te pojedynki na szable i odbicia są najlepszym systemem walki od From. Szkoda, że taki Assassin's Creed, nie ma takiego systemu za mało mi tego Sekiro heh.Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
BRY@N 1 437 Opublikowano 4 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2021 Godzinę temu, McDrive napisał: Do demona trzeba mieć podejście jak do szefów z bloodborne, bo to na ich wzór powstał ten przeciwnik. Nic nie blokować niczym, tylko unikać. Orbitowanie wokół dużo pomaga. No właśnie z unikami miałem problem bo często mi się wydawało że dam radę zrobić unik a tu zonk, jednak mnie sięgnął albo byłem na linii ataku. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 5 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2021 11 godzin temu, BRY@N napisał: No właśnie z unikami miałem problem bo często mi się wydawało że dam radę zrobić unik a tu zonk, jednak mnie sięgnął albo byłem na linii ataku. Powiedzmy, że unik nie jest tak dokładny jak w bb. Nie pamiętam już dokładnie ale chyba robiłem podwójny unik w bok. Ważne też żeby nie dać się przyjrzeć do ściany. Cytuj Odnośnik do komentarza
bebbop 282 Opublikowano 5 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2021 (edytowane) Ja sprobuje jeszcze pobawic sie blokiem przy nogach. Na YT jeden filmik ogladalem i gosc wlasnie tak walczyl. Dzieki blokowi nabijal posture i zabieral kropke szybciej, niz przez pasek zycia. Sprawdze, czy bedzie mi to wychodzic, czy jednak najlepiej same uniki i bieganie. Edytowane 5 lutego 2021 przez bebbop Cytuj Odnośnik do komentarza
Soul 1 317 Opublikowano 5 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2021 Panowie szybkie pytanie czy każde Sekiro dostaje upgrade do edycji gry roku? Cytuj Odnośnik do komentarza
bebbop 282 Opublikowano 5 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2021 3 minuty temu, Soul napisał: Panowie szybkie pytanie czy każde Sekiro dostaje upgrade do edycji gry roku? Yep. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 515 Opublikowano 5 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2021 A czym się różni edycja gry roku ? Cytuj Odnośnik do komentarza
bebbop 282 Opublikowano 5 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2021 2 minuty temu, mario10 napisał: A czym się różni edycja gry roku ? Tym, ze masz od razu wersje z patchem 1.06 :d 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 515 Opublikowano 5 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2021 (edytowane) Dzięki Myślałem, że coś konkretnie zmienia. Szkoda, że nie wyszły żadne dodatki do tej miodnej gry Edytowane 5 lutego 2021 przez mario10 Cytuj Odnośnik do komentarza
justyna 22 Opublikowano 5 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2021 Walczyłam trochę z tym Demonem Nienawiści. Zabił mnie dziad mając pół ostatniego paska, podczas gdy mi zostały 3 tykwy i 3 granulki te leczące Przez parę minut nie mogłam dosjsc do siebie Nie podoba mi się walka z nim, za mało Sekirowa Tak myślę, że ciężko byłoby teraz wrócić do Dark Souls. A 3 mam też rozkopana gdzieś przy tej Fridzie z dodatku.Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 5 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2021 Mi wydawał się na początku mega trudny właśnie ze jest inny od wszystkich. Rozpykalem go tanim sposobem a trzymałem się bodajże prawej nogi robiąc uniki w prawa stronę. Mając gwizdek na ostatnią fazę to już wgl easy Cytuj Odnośnik do komentarza
justyna 22 Opublikowano 6 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2021 Koraliki modlitewne i nasiona tykwy w NG+znów będą do zebrania? Czy zostały tylko te których nie wzięłam w pierwszym podejściu?Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 6 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2021 5 minut temu, justyna napisał: Koraliki modlitewne i nasiona tykwy w NG+znów będą do zebrania? Czy zostały tylko te których nie wzięłam w pierwszym podejściu? Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka Tylko te których nie wzięłaś. Cytuj Odnośnik do komentarza
justyna 22 Opublikowano 6 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2021 To jest jeszcze inny sposób na zwiększenie siły ataku oprócz tych wspomnień? Gdzieś wyczytałam, że koleś dobił do 99 a żywotność miał max 20. Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 6 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2021 4 minuty temu, justyna napisał: To jest jeszcze inny sposób na zwiększenie siły ataku oprócz tych wspomnień? Gdzieś wyczytałam, że koleś dobił do 99 a żywotność miał max 20. Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka Jeżeli zdobędziesz pewną maskę, to będziesz mogła wydawać punkty na siłę ataku. Jeżeli dobrze pamiętam, to 5 punktów można przeznaczyć na zwiększenie siły ataku o 1. Cytuj Odnośnik do komentarza
justyna 22 Opublikowano 7 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2021 O kurde, jakieś porady do walki z Ishinem od drugiej fazy? Pierwsza faza całkiem całkiem, zdarza się, że jedna tykwę zużyje. I tak przystępuje do drugiej jego fazy, zabieram mu góra pół paska i ginę Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
bebbop 282 Opublikowano 7 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2021 1 minutę temu, justyna napisał: O kurde, jakieś porady do walki z Ishinem od drugiej fazy? Pierwsza faza całkiem całkiem, zdarza się, że jedna tykwę zużyje. I tak przystępuje do drugiej jego fazy, zabieram mu góra pół paska i ginę Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka Demon zalatwiony :d? Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 7 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2021 17 minut temu, justyna napisał: O kurde, jakieś porady do walki z Ishinem od drugiej fazy? Pierwsza faza całkiem całkiem, zdarza się, że jedna tykwę zużyje. I tak przystępuje do drugiej jego fazy, zabieram mu góra pół paska i ginę Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
bebbop 282 Opublikowano 7 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2021 (edytowane) Demon padl Ale to byly emocje. Sprawdzila sie taktyka 3 ciosy max i mobilnosc. Wczesniej go ciachalem jak gupi, bo pewnie sie czulem w zwarciu, ale ten jego rush attack mnie dobijal. To byla jedna, wielka loteria, zwiazana z uniknieciem. Jak troche przystopowalem to dawalo sie ladnie to omijac. W trzeciej fazie jak zwykle emocje, bo spiertolilem. Z podjarania, ze dobrze mi idzie gwizdnalem 2 razy pod rzad paluchem Miala byc formalnosc, a po 2 gwizdach mial niewiele ponad pol paska. Ognisty krag w ogole nie przecwiczony. W dodatku chcialem odnowic szybko wache, ale oczywiscie przed trzecia faza rzucilem konfetti i zapomnialem powrocic w menu na tykwe Oczywiscie tylko raz moglem sie wskrzesic, reszta poblokowana. Ogolnie totalny chaos na koniec, ale spokoj mnie uratowal i dalem rade Edytowane 7 lutego 2021 przez bebbop 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 7 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2021 Wyczytałem, że Sekiro działa w 60 fps na PS5, to prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza
bebbop 282 Opublikowano 7 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2021 12 minut temu, Nemesis napisał: Wyczytałem, że Sekiro działa w 60 fps na PS5, to prawda? Yep. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi