Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano
2 godziny temu, oFi napisał:

sekiro w czasach future ala mgr revengence. Ale to bylby sex :banderas:

5aeadda5df32a7231ebb09c1e575ec98d82ca4ac

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 332,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jakby ktoś się jeszcze martwił o hitboxy.

• Kiedyś to i jazda furmanką czy na osiołku bywała standardem. I wiecie co? Pozmieniało się trochę od tamtych czasów

• Narzekaj na posty o tym jak gra działa na konsolach, a jednocześnie pisz o tym jak to twój kurier jest już w drodze z egzemplarzem gry 

Opublikowano

Panowie, kupujac płytę sekiro w wersji Xbox One można ściągnąć upgrade do Series X?

Opublikowano
W dniu 14.04.2021 o 09:06, easye napisał:

Panowie, kupujac płytę sekiro w wersji Xbox One można ściągnąć upgrade do Series X?

Nie ma chyba upa do Sekiro...tyle że gra ma odblokowany klatkaz więc lata blisko 60 fpsow. Up był chyba do XoX. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Troche to trwalo, ale w koncu sie udalo. Dzis wpadla platynka w tym sztosie poprzedniej generacji :banderas: Gra cudo, wiec musialem miec. 

Edytowane przez bebbop

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

pany...jak to dziala na XsX 4k/60 fps, ogrywal ktos ostatnio (glownie czy klatki bardzo latajom) ? chodzi za mna od dluzszego czasu ponowne przejscie a cena w Brazyli tylko to poteguje :cebula:

Edytowane przez Szymek

Opublikowano

Jak tak sobie gram to teraz gra dzięki 60fps jest znacznie łatwiejsza, np fioletowy frajer zniszczony szybko i jego kolega z początku gry tak samo mimo kamery jaka tam jest. Na ps4 nie było tak wesoło z nimi. Jak do tej pory najwięcej podejść do snake eyes ale zaraz wracam do genichiro to będzie pierwszy prawdziwy test. 

Opublikowano

Tak feeling gry na pewno robi robotę i jeśli przechodzisz drugi raz to trzeba pamiętać, że masz pasek energii na full, posturę również i odblokowane narzędzia protezy.
A jak trzeci raz przechodziłem jakiś czas temu i grałem od nowa to ten pasek energii na 2-3 hity zmienia grę :)

Ale te przyspieszone klatki na pewno mają też pozytywny wpływ na całość.

Opublikowano

Tak od nowa, wcześniej grę zostawiłem gdzieś chyba w połowie Ng+ bo zaczęła nudzić w porównaniu do BB/souls.

Opublikowano

No ja też właśnie zacząłem od nowa bo wówczas jest wyzwanie, jak się ma full dopakowaną postać to już jest zdecydowanie łatwiej :) , ale myślę, że kiedyś jeszcze wrócę na PS5 na razie chciałbym nieco zaległości nadrobić i ograć Days Gone w lepszej jakości :)

Opublikowano

Ta gra wyprzedzała sprzęt, na który została napisana. Parowanko w 60 klatkach to powinien być jeden z puntków w Agile teamie, który to developował.

Mam nadzieje, że sequel na konsolach już nie powtórzy tego błedu.

Opublikowano
9 minut temu, messer88 napisał:

Nie chcę się chwalić ale Genichiro z marszu :obama: robią klateczki oj robią. 

Orientujesz się czy odblokowany klatkach jest tez na ps5? Tam mam to zaczęte i powieszone przy walce z genichiro. 

Opublikowano
1 minutę temu, LiŚciu napisał:

Orientujesz się czy odblokowany klatkach jest tez na ps5? Tam mam to zaczęte i powieszone przy walce z genichiro. 

Jest i masz stałe 60fps/1440p (wg internetu).

Opublikowano

Dobra jest ta małpeczka, świetnie zaprojektowany bossfight. Oby w ER też było sporo podobnych ciekawych walk.

Opublikowano

Ja lubię Genichiro i Panią Motyl. Na małpę znalazłem sobie sposób więc spoko mi ona szła :)