justyna 22 Opublikowano 8 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2021 Ishin padł Znów aż ręce mi się trzęsą myślałam, że umiem w to grać jednak on szybko mnie zweryfikował ale udało się. wrócę, silniejsza mam nadzieję Coś warto zrobić zanim rozpoczne NG+?Idę ochłonąć przy garach Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
BRY@N 1 439 Opublikowano 8 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2021 Jak masz coś do ubicia zebrania to lepiej przed ng+. Z tymi garami to mnie rozwaliłaś Cytuj Odnośnik do komentarza
bebbop 282 Opublikowano 8 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2021 (edytowane) Gratulacje : D Rowniez z nim walcze. Mialem dzis kilka podejsc przed praca. Raz zostalo mu pol wachy :d Ogolnie nie jest zle. 1 faza latwizna, druga to samo, najgorsze 2 ostatnie jak wyciaga wlocznie. Jak ja nienawidze wloczni i jej zasiegu : D Ciagle ciezko mi wyczuc moment, kiedy moge go "karac" . Zobaczymy, po robocie probuje dalej, moze padnie :d Nastepnie chyba wlacze jakiegos bezstresowego Moralesa i troche odsapne od gry. Pozniej powrot, by wbic 100% :d Edytowane 8 lutego 2021 przez bebbop Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 452 Opublikowano 8 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2021 3 godziny temu, justyna napisał: Ishin padł Znów aż ręce mi się trzęsą myślałam, że umiem w to grać jednak on szybko mnie zweryfikował ale udało się. wrócę, silniejsza mam nadzieję Coś warto zrobić zanim rozpoczne NG+? Idę ochłonąć przy garach Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka Szacun. Ja przez 3 dni miałem koszmary przez niego w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 924 Opublikowano 8 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2021 Mi ostatni boss nie sprawił większych problemów, na tym etapie jednak człowiek ma już wiele za sobą i nie robi to już takiego wrażenia. Druga walka z dziadkiem mi więcej krwi napsuła czy pierwszy poważny boss. Cytuj Odnośnik do komentarza
bebbop 282 Opublikowano 8 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2021 U mnie tez juz padl. Rano pare podejsc, po robocie z godzinke pogralem i zalatwiony. Jak juz znalazlem patenta na 3 i 4 faze to juz byla czysta formalnosc :d Mialem odpoczac troche od gry, a jestem przy 1 ogrze : D Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 515 Opublikowano 9 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2021 Ta faza z włócznią jest jakiś kosmos też się z nią męczyłem, ale też gdzieś był patent na tę fazę z bieganiem Skończyłem ponownie Borderlandsa i teraz myślę w co zagrać i chyba padnie ponownie na Sekiro ale już nie NG+ ale tak po prostu jako leszcz od nowa Cytuj Odnośnik do komentarza
bebbop 282 Opublikowano 9 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2021 (edytowane) W NG+ ladnie sie wszystko kosi Doszedlem wczoraj pod schody Ashiny (po byku) + 2 minibossow tam wyczyscilem. Polowa Hiraty takze wyczyszczona. Umiejetnosc podpalania miecza ogniem robi robote. Ogr tylko stal i sie oslanial do polowy paska. Minibossowie i bossowie klekaja az milo :d Ale na byku ze 2 razy padlem Fajne kombo na bossa na koniu, petarda, podpalenie, ognisty miecz i jazda :d Zostala mi do zrobienia Shura, 3 upgrade narzedzi (potrzeba Lapisow) i farmienie expa na wszystkie umiejetnosci :d Edytowane 9 lutego 2021 przez bebbop Cytuj Odnośnik do komentarza
BRY@N 1 439 Opublikowano 9 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2021 Odnośnie farmienia tak wszyscy narzekają ale jakby tak normalnie robić każde zakończenie to na luzie by się tego exp zebrało. Cytuj Odnośnik do komentarza
pioooti 4 Opublikowano 9 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2021 Ja tak robiłem właśnie i musiałem potem dozbierać expa na ostatni pucharek przez jakieś, ja wiem, trzy godziny? Na szczęście na tych końcowych mobkach dało się dużo ugrać, więc nie było to tak męczące, jak tu niektórzy przedstawiali. Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 515 Opublikowano 9 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2021 No właśnie dla mnie przejście pierwsze zrobiło mi mega radochę, a NG+ już szło to dużo łatwiej przez co już nie było takiego poziomu. A chyba teraz ponownie zacznę od początku żeby właśnie ich tak nie kosić łatwo Cytuj Odnośnik do komentarza
Soul 1 320 Opublikowano 10 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2021 Mam w końcu Sekiro, pierwsze przejście skończyłem na byku, teraz na Series X chcą ogarnąć całość plus oczywiście NG+, także będę się pytał co i jak forumku Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 452 Opublikowano 10 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2021 2 godziny temu, Soul napisał: Mam w końcu Sekiro, pierwsze przejście skończyłem na byku, teraz na Series X chcą ogarnąć całość plus oczywiście NG+, także będę się pytał co i jak forumku Powodzenia. Na genchiro czeka Cię chrzest jak na koloniach za gówniaka, czyli będzie płacz, pasta do zębów we włosach i rozsmarowane guwno na ścianie. Ale koledzy później okazują się bardzo fajni Spoiler jak umrą na śmierć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
justyna 22 Opublikowano 10 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2021 Mi z Genichiro fajnie się walczyło, a jak już się pozna jego zachowania to walka z nim jest chyba najlepsza z gry. Wymiana ciosów przeplatana odbiciami. Super. A walka z Ishinem sprawiła, że biło się go bez uszczerbku na zdrowiu Dla mnie natomiast najtrudniejszy przeciwnik to był Siedem Włóczni. Do tej pory nie umiem z nim walczyć. Robię kolejne zakończenie, Pani Motyl np padła za pierwszym razem, a Typ z włócznia to wciąż dla mnie za wysokie progi Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
BRY@N 1 439 Opublikowano 10 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2021 Ten z włócznią to różnie z nim bywa. Jak pierwszy raz go pokonałem to zaczął spamować pchnięcie i praktycznie ze 2-3 kontry Mikiri weszły i padł. Za drugim razem już nie było tak kolorowo i zaczęło się bieganie po schodach. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 11 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2021 Szkoda, że te cztery małpy na końcu klasztoru były takie słabe. Już biała małpa z mieczami na dnie kanionu przy zatrutych wodach jest trudniejsza. Te czterech małpy powinny być uzbrojone, każda w inną broń i nas gonić po całej budowli. Cytuj Odnośnik do komentarza
BRY@N 1 439 Opublikowano 11 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2021 3 godziny temu, McDrive napisał: Szkoda, że te cztery małpy na końcu klasztoru były takie słabe. Już biała małpa z mieczami na dnie kanionu przy zatrutych wodach jest trudniejsza. Te czterech małpy powinny być uzbrojone, każda w inną broń i nas gonić po całej budowli. Fakt że walka inne niż pozostałe ale jednak patent ciekawy bo trzeba trochę pokombinować. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 12 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2021 Ng+ idzie dalej. Małpa leży po czwartym podejściu. Byłoby za pierwszym, ale oczywiście brakowało cierpliwości w pierwszej fazie i zapomniałem też jakie to potrafiło mieć agresywne ataki Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 14 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2021 O- k.urwa- RIN Już zapomniałem jak ona nie wybacza błędów. Nawet tykwy trzeba używać w odpowiednim momencie i odległości, bo inaczej zgon. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 452 Opublikowano 14 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2021 Godzinę temu, McDrive napisał: O- k.urwa- RIN Już zapomniałem jak ona nie wybacza błędów. Nawet tykwy trzeba używać w odpowiednim momencie i odległości, bo inaczej zgon. Dla mnie cienki bolek to był. Poznać wystarczy jej pare kombosów i od razu pada Cytuj Odnośnik do komentarza
bebbop 282 Opublikowano 15 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2021 Na malpe w 1 fazie to ogniem. 4 podmuchy + serie combosow podczas podpalenia i po sprawie. Mozna od razu na poczatku juz ja podpalic, zanim sie obroci. Na Rin, subimaru i mamy na dzien dobry nabite polowe postury. Jeszcze konfetti no limit dostepne w sklepie, ktore daje + 32,5 % do obrazen Cytuj Odnośnik do komentarza
justyna 22 Opublikowano 17 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2021 No i obok Zerwania nieśmiertelności, ukończone też Oczyszczenie Suuuper gra której z początku się bałam, chyba z cztery podejścia żeby kupić. Ostatecznie warta każdej złotówki, jedna z lepszych w jakie kiedykolwiek dane było mi grać. Choć dużo ich nie było. Zagrało wszystko, klimat, muzyka a system walki to mistrzostwo. Pojedynek z Ojcem Sowa w Hiracie to najlepsze starcie w grach jakiego doświadczyłam do tego Genichiro. Nawet Siedem Włóczni to była wymiana ciosów, z czego również jestem dumna Teraz robię sobie przerwę od Sekiro, ale Wilkowi nie mówię Żegnaj, lecz do widzenia Wrócę by ukończyć ja jeszcze dwa razy, zdobyć wszystkie umiejętności i cieszyć się druga platyną w grach od From Sayonara Wygłodniały Wilku Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
BRY@N 1 439 Opublikowano 17 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2021 Miałem podobne odczucia. Jedna z lepszych gier w jakie ostatnio grałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 515 Opublikowano 17 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2021 Mnie drażni tylko to, że nie można tworzyć osobnych miejsc zapisu gry. Teraz chciałbym zacząć grać od nowa to albo NG+ albo stracę te postępy, które już mam. Więc odpaliłem od nowa i zobaczę jak mi się będzie grało, a postępy no cóż poszły się paść Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 17 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2021 55 minut temu, mario10 napisał: Mnie drażni tylko to, że nie można tworzyć osobnych miejsc zapisu gry. Teraz chciałbym zacząć grać od nowa to albo NG+ albo stracę te postępy, które już mam. Więc odpaliłem od nowa i zobaczę jak mi się będzie grało, a postępy no cóż poszły się paść Mogłeś zrobić kopię na pendrive. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi