mario10 515 Opublikowano 4 października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 października 2021 Gra sama w sobie jest wymagająca dla graczy, a jeszcze takie "wyśrubowane" pucharki mnie odstraszają, mimo iż grę uwielbiam szkoda mi czasu na platynkę. Ale szacun dla tych co wbili platynę podobnie jak Ci co wbili ją w RDR2 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 452 Opublikowano 4 października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 października 2021 10 godzin temu, kotlet_schabowy napisał: Niestety nie xD. Miałem pełne 4 walkthrough i mimo to musiałem grindować jak debil. No ale głupio było tak zostawić jeden pucharek. Tak czy siak, za tak zaprojektowane wymagania do trofeum karny kutas dla From. Wydaje mi się, że nie o tyle co trofeum jest złę, tylko ilośc expa który się dostaje jest po prostu za mały. Bo jak już nauczyłem się grać, a praktycznie całe drzewko skillsów zablokowane to po cholere mi one? Całe drzewo pod koniec gry powinno już być odblokowane by w kolejnnych run'ach testować różne taktyki. A tak po 4 przejsciach jeszcze mase miałem grindu do tych skillsów. Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 254 Opublikowano 4 października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 października 2021 Zamiast grindowac godzinami dziennie na NG+4 lepiej zrobic kilka speedrunow i podbic licznik NG i wtedy exp idzie sporo szybciej. No i przy okazji gra sie w gre wlaciwa, zamiast grindowac do porzygu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 770 Opublikowano 4 października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 października 2021 To nieźle mnie zachęciliście na platynę No chuy, teraz to mi się fajnie pyka, ale jak po NG+4 czy 5 będę już miał dość koszenia kitajców, a będzie mnie jeszcze czekał chory grind to oleję najwyżej . Szkoda, że tak to wygląda, bo osobiście system "levelowania" uważam za najsłabszy element gierki. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 452 Opublikowano 4 października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 października 2021 4 godziny temu, smoo napisał: Zamiast grindowac godzinami dziennie na NG+4 lepiej zrobic kilka speedrunow i podbic licznik NG i wtedy exp idzie sporo szybciej. No i przy okazji gra sie w gre wlaciwa, zamiast grindowac do porzygu. No mi przechodzenie 10-ty raz pod rząd tej samej gierki nie bawi. Tłuczenie z zamkniętymi oczami małpę już nie daje tyle funu co za pierwszym razem Cytuj Odnośnik do komentarza
genjuro 84 Opublikowano 2 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2021 przymierzam sie do sprzedania sekiro na ps4, bo lezy i sie kurzy. Wchodze na allegro zeby ustalic cene po ile lataja uzywki, a tam kilka aukcji i ceny wersji na ps4 to okolice 400 zł Ktoś mi wytłumaczy co się stało? jak? Teraz się zastanawiam czy warto opylać, bo może to jakiś biały kruk będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 729 Opublikowano 2 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2021 Z tego co widzę na ceneo to wersji na ps4 w sklepach nie ma, a na xboxa normalnie dostępna. Sprzedaj, jak będziesz tęsknić to kupisz wersję cyfrową. Cytuj Odnośnik do komentarza
BRY@N 1 439 Opublikowano 2 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2021 (edytowane) Faktycznie, sam zostawiłem bo szkoda mi było takiej dobrej gry sprzedawać ale takiego obrotu rzeczy się nie spodziewałem. Allegro trochę przegięcie na Olx można kupić po 120-130 zł Edytowane 2 grudnia 2021 przez BRY@N Cytuj Odnośnik do komentarza
genjuro 84 Opublikowano 3 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2021 Steelbooka tez mam, a na aukcjach samego steelbooka wystawiaja po 500-600 zl. Jezu. Ciekawe czy znajdą się chętni do kupna? Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 515 Opublikowano 3 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2021 Kurde a moja kopia sobie leży pod konsolą można dobry deal zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza
baniek 246 Opublikowano 6 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2021 Zrobiłem save w momencie wyboru zakończenia i chciałem najpierw zrobić zakończenie Shura, ale żeby pominąć dialogi przed kolejnym podejściem nadpisałem save już po wyborze i wrzuciłem do chmury. Zdałem sobie sprawę dopiero jak pokonałem bossów no nic, szybki speedrun i w sumie dzisiaj już część mapy odblokowane pomimo opinii, że to zakończenie jest najgorsze na początek i NG+ jest utrudnione. Planuję platynę do świąt i lekki detoks od grania. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
baniek 246 Opublikowano 8 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2021 Rage quit póki co. Bite 5h walczyłem z motylową, pierwsza faza easy praktycznie bez zająknięcia. W drugiej zaczyna respić duchy a że przecież walczyłem z nią tyle razy to się pozbyłem wszystkich nasion(?). Żeby zbić jej postawę muszę co najmniej połowę życia jej zabrać, bo inaczej w błyskawicznym tempie jej się zeruje. Vitality 18, attack power 10 no i nie wiem, przez myśl mi przeszło, żeby zacząć od zera, ale ego mówi stanowczo nie. Przerwa, bo inaczej padnę na zawał jak jeszcze raz zobaczę, że mam ją na parę hitów, ale nagle dostaję w plecy złotymi motylkami... Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 515 Opublikowano 8 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2021 (edytowane) Ja najwięcej się z nią namęczyłem przy pierwszym przejściu, przy kolejnych już było zdecydowanie łatwiej. Ale pierwszy raz prawie pogryzłem pada przy tej paskudzie Ale to jest ból jak masz bossa na 1-2 hity i dostajesz od niego szybciej, miałem tak kilka razy z Genichiro czy na końcu z tym Świętym Miecza to nerwy są w kosmosie. Edytowane 8 grudnia 2021 przez mario10 Cytuj Odnośnik do komentarza
baniek 246 Opublikowano 8 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2021 Tutaj nawet nie bezpośrednio od niej tylko to się pojawia jak duszki znikają, niby da się schować za filarem, ale w tym czasie menda podbiega i zaczyna atakować Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 515 Opublikowano 8 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2021 Wiesz jaki miałem na to patent, jak tylko te motylki się pojawiają to biegałem dookoła tej areny i jak biegniesz na pełnej petardzie to one Cię nie trafią tylko rozbiją się za Tobą, pod warunkiem, że nie lecą z naprzeciwka. Co jak koleś tutaj od 2 minuty Takie bieganie sprawiało, że Cię trafiają te motylki. Ja tak się bawiłem z nią za pierwszym razem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 696 Opublikowano 8 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2021 Walka z Father Owl do dzisiaj mi się po nocach śni xD 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 515 Opublikowano 8 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2021 Dużo było kozackich walk w tej grze Genichiro, Pani Motyl, ojciec Sowa, Zdeprawowana Mniszka i jeszcze kilku innych Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 696 Opublikowano 8 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2021 Ktoś się w ogóle podejmował odblokowywania tych nowych strojów w tym Boss Rush Mode ? Tengu Way jest kozacki, ale ścieżka aby odblokować to wszyscy najwięksi zakapiorzy z gry na jednym życiu xDD Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 450 Opublikowano 8 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2021 Szkoda życia. Jeszcze bym zrozumiał jakby było tutaj multi i zaczarowane klauny by kozaczyły z takimi skinami ale tak do singla to słaba nagroda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 696 Opublikowano 8 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2021 No racja w sumie Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 924 Opublikowano 8 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2021 Widzieliście po ile pudło lata na PS4? Tego się tak mało sprzedało? Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 696 Opublikowano 8 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2021 No już była gadka o tym wyżej, ponoć na OLX lata po 'normalnej' Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 8 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2021 Ja na olx wyrwałem za 99 w piątek odbieram. Cytuj Odnośnik do komentarza
baniek 246 Opublikowano 9 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2021 Po 3 podejściu dzisiaj lady butterfly padła, czasami wystarczy się przespać xd teraz idę się szczypać z genichiro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 515 Opublikowano 9 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2021 No brawo Ty, czasem wystarczy chwilę odpocząć tak miałem ostatnio w Nioh 2. Te stroje to przegięcia pały i faktycznie w coopie by można było się pobawić ale solo to Kurde będę trzymał to Sekiro w pudełku może jakieś małe mieszkanie za niego kupię za parę lat Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi