Harbuz 953 Opublikowano 25 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2022 Nie mogę się od gry oderwać. Od Bloodborna się odbiłem przy 1 Bossie ale chyba kiedyś wrócę. Tutaj mam jakiś syndrom sztokholmski bo już dwa razy byłem w drodze sprzedać grę ale zawróciłem i pokonałem to co sprawiało kłopot. Ogra i koniuszego pokonałem własną pracą, w miarę szybko, po kilku dniach. Byk trochę więcej zajął ale bloki dały radę, radość po przejściu nieziemska. Z Motylową chyba ponad tydzień się męczyłem ale dałem radę tymi whirlwind spinami. Pijaka pokonałem przez błąd gry bo się zaciął na kamieniu i nie ruszał. Ciekawe na którym Bossie ostatecznie porzucę grę. Chociaź nie chcę bo jest piękna. Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 515 Opublikowano 25 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2022 (edytowane) Dasz radę trzeba cierpliwości i metodycznych podejść. Myślę, że Genichiro da Ci jeszcze popalić Ale przed Tobą jeszcze sporo fajnych i wymagających walk. Edytowane 25 stycznia 2022 przez mario10 Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 25 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2022 47 minut temu, Harbuz napisał: Nie mogę się od gry oderwać. Od Bloodborna się odbiłem przy 1 Bossie ale chyba kiedyś wrócę. Tutaj mam jakiś syndrom sztokholmski bo już dwa razy byłem w drodze sprzedać grę ale zawróciłem i pokonałem to co sprawiało kłopot. Ogra i koniuszego pokonałem własną pracą, w miarę szybko, po kilku dniach. Byk trochę więcej zajął ale bloki dały radę, radość po przejściu nieziemska. Z Motylową chyba ponad tydzień się męczyłem ale dałem radę tymi whirlwind spinami. Pijaka pokonałem przez błąd gry bo się zaciął na kamieniu i nie ruszał. Ciekawe na którym Bossie ostatecznie porzucę grę. Chociaź nie chcę bo jest piękna. Na Genichiro albo O'Rin. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 450 Opublikowano 25 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2022 Taki pierwszy fioletowy typek też może sprawiać problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 515 Opublikowano 25 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2022 No zwłaszcza, że nie ma tam zbyt dużo miejsca na walkę z nim. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 450 Opublikowano 25 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2022 Tam na dole? No to walka z kamera jest bardziej, ale wcześniej chyba trafi takiego gdzie się najpierw płynie a potem do góry idzie przy małej świątyni. Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 515 Opublikowano 25 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2022 Tak jest chociaż ci fioletowi ninja są wymagający i wracałem do nich później bo w bieżącej rozgrywce mnie lali na Cytuj Odnośnik do komentarza
BRY@N 1 439 Opublikowano 25 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2022 31 minut temu, messer88 napisał: Tam na dole? No to walka z kamera jest bardziej, ale wcześniej chyba trafi takiego gdzie się najpierw płynie a potem do góry idzie przy małej świątyni. Ten koło tej świątyni w pierwszym podejściu zamiatał mną podłogę, ale po ogarnięciu systemu walki w drugim podejściu dużo satysfakcji z łatwego zwycięstwa Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 25 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2022 Na poczatku tego typa w Estate to mozna olac. Wbic szybko do tej pagody, zabrac item i schowac sie z tylu, i poczekac na niego. Jak pojdzie w lewo to ty w prawo, na zewnatrz i myk do wody. Szkoda czasu na niego. Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 515 Opublikowano 25 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2022 Wiadomo, że można go ominąć ale jednak warto go pokonać dla samej satysfakcji. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 450 Opublikowano 25 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2022 25 minut temu, El Loco Chocko napisał: Szkoda czasu na niego. no mi honor gracza nie pozwolił, musiałem go zajebac zanim poszedłem gdzie indziej Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 25 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2022 Jego też zabiłem ze stealtha jak wróciłem po wpadnìęciu do wody XD teraz żałuję bo mogłem na nim poćwiczyć przed kolejnymi trudnościami. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 452 Opublikowano 25 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2022 albo bym sobie zagrał w sequel takiego Sekiro tylko z 60fpsami i 4k mam nadzieje ze FS już nam smaży coś tam w piwnicach ich Headquarters Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 515 Opublikowano 25 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2022 No teraz mają ER więc raczej całe siły są poświęcone na ten tytuł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 770 Opublikowano 25 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2022 Nie no bez przesady. Chyba od czasu DS2 nie było momentu w którym by nie dłubali nad dwoma tytułami na raz, a skoro ER już w goldzie to część z tych ponad 300 ludzi zajmuje się od jakiegoś czasu przy czymś innym. Oby BB2 Cytuj Odnośnik do komentarza
BRY@N 1 439 Opublikowano 25 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2022 Gra na pewno zasługuje na kontynuację tylko nie wiem czy są przesłanki w sensie jaka była sprzedaż. Gra jest specyficzna nawet dla niektórych którzy grają w soulsy. Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 25 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2022 52 minutes ago, messer88 said: no mi honor gracza nie pozwolił, musiałem go zajebac zanim poszedłem gdzie indziej Shinobi nie ma honoru Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 515 Opublikowano 25 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2022 No fajnie by było jakby coś robili jeszcze, ale na razie cisza więc raczej zbyt szybko kolejnej gry nie wydadzą. Ale kontynuacje Sekiro przyjąłbym z przyjemnością. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 25 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2022 53 minuty temu, Bartolinsky napisał: ER już w goldzie to część z tych ponad 300 ludzi zajmuje się od jakiegoś czasu przy czymś innym Zajmuja się armored core 6. Niedawno wyciekły screeny. Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 515 Opublikowano 25 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2022 Strzelanka z machami? Mają chłopaki rozrzut trzeba przyznać. W sumie to całkiem coś innego niż soulslike. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 843 Opublikowano 25 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2022 2 godziny temu, BRY@N napisał: Gra na pewno zasługuje na kontynuację tylko nie wiem czy są przesłanki w sensie jaka była sprzedaż. Gra jest specyficzna nawet dla niektórych którzy grają w soulsy. Nie będzie sequela bo większość fanów studia woli kurva po raz setny klon soulsow. A jebany sequelik na zachodzie jak to jedno z zakończeń zapowiadalo, do tego może z jeszcze jedna/dwie broni białe i nie wiem czy byłoby co zbierać że mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 515 Opublikowano 25 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2022 Mi bardzo przypadł do gustu szybki, dynamiczny system walki z Sekiro i mam nadzieję, że stworzą coś podobnego jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza
BRY@N 1 439 Opublikowano 25 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2022 (edytowane) 23 minuty temu, XM. napisał: Nie będzie sequela bo większość fanów studia woli kurva po raz setny klon soulsow. A jebany sequelik na zachodzie jak to jedno z zakończeń zapowiadalo, do tego może z jeszcze jedna/dwie broni białe i nie wiem czy byłoby co zbierać że mnie. No właśnie jedno z zakończeń sugerowało kontynuacje ale tak jak piszesz za dużo narzekania na ten tytuł. Chociaż to na co ludzie narzekają to dla mnie same plusy akurat Edytowane 25 stycznia 2022 przez BRY@N Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 277 Opublikowano 25 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2022 5 godzin temu, mario10 napisał: No zwłaszcza, że nie ma tam zbyt dużo miejsca na walkę z nim. To się parować i mikiri naucz. Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 515 Opublikowano 25 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2022 Poćwiczę Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi