Gość _Be_ Opublikowano 7 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 11 godzin temu, XM. napisał: Świetne te nowe filmiki, Sekiro dla mnie zapowiada się lepiej niż wszystkie soulsy razem wzięte bez tej obesranej staminy i lvlow. No wleci chyba po dmc. ayyy tworzenie buildu cię przerosło? Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 822 Opublikowano 7 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 7 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Nie będzie staminy, leveli, majonezu i morza postów pisanych jakimś niezrozumiałym dialektem? Właśnie zainteresowałem się gierką bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 7 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 (edytowane) Ale każdy w materiałach mówi, że kij ma dwa końce: - owszem buildów i statów nie ma, ale to neguje grind pozwalający iść do przodu - Tutaj bardziej liczy się sam skill i opanowanie mechaniki gry niż jakikolwiek build. "Jeśli nie opanujesz głównych ruchów, skili w Sekiro to będzie Ci bardzo trudno progresować" Widać zresztą po materiałach, że ytberzy mocno dostawali wpierodl na starcie, a im dalej grali tym szło lepiej - w tej grze właśnie progres własnych umiejętności będzie największą zabawą. To nie Soulsy/BB gdzie można było zdobyć b.dobrą broń + przygrindować staty i tak przejść grę (w BB ludzie przechodzili całość z 2H Toporem ze sklepu). Dodatkowo nareszcie fabuła z prawdziwego zdarzenia, za(pipi)ista tajemnica niczym w Kingdom od netflixa, jeszcze do tego ta animacja, szybkość ruchów, zdobywanie informacji, wiele zakończeń. No (pipi)a day one, idę zamówić. Edytowane 7 Marca 2019 przez Starh 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość aphromo Opublikowano 7 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 (edytowane) Gra tak naprawdę będzie bardziej skomplikowane niż Soulsy dlatego ja tak bym się nie cieszył co niektórym. Wystarczy sprawdzić opinie graczy co grali i którzy twierdzą, że Soulsy to jak budowa cepa przy Sekiro. Poza tym co w tych Soulsach jest ciężko ogarnąć? Dwa ataki na krzyż i podbijanie statystyk. To takie trudne? Edytowane 7 Marca 2019 przez aphromo Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 7 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 U mnie już siedzi pre-order cyfrowka.Miałbyć DMC5 ale jednak miłość do gier od FROM zwyciężyła 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 7 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 (edytowane) 27 minut temu, aphromo napisał: Gra tak naprawdę będzie bardziej skomplikowane niż Soulsy dlatego ja tak bym się nie cieszył co niektórym. Wlasnie dlatego siegam, po ten product. Bedzie kolejne wyzwanie, po BB. Mialem brac kolekcje soulsow, ale cos mi mowi, ze tu bedzie lepiej Edytowane 7 Marca 2019 przez MEVEK Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 7 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Będzie dużo zabawy ze skillami. Na streamie ENB pokazywał dokładnie jedno z 3 drzewek umiejętności (Shinobi) i było w nim kilka sensownych opcji, czy to zwykłych ataków, uników, czy pasywnych zdolności. W pewnym sensie będzie można sobie dostosować własny build postaci, nawet pomimo braku soulsowych statsów. Wygląda to znacznie lepiej niż sobie wyobrażałem. Co do trudności, praktycznie każdy twierdzi, że jest to wyższy poziom niż w poprzednich grach From, chociaż bardziej to wynika z faktu, że trzeba się przestawić na inny styl gry. Ale każdy kto liczy, że niczym w Soulsach będzie mógł przyjąć defensywną postawę i jakoś się przez grę przeturlać, srogo się zawiedzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 7 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Miałem brać DMC5, ale chyba jednak ponownie zaufam bogom z From. Czym więcej czytam i oglądam (chociaż tutaj nie chcę zobaczyć za dużo) tym bardziej mi tu śmierdzi Day1. Jak to poharata śmiesznego Nioha Nie jestem mega fanem takich klimatów, przez co miałem obawy jak to ogłosili, ale widzę tutaj naprawdę dużo dark fantasy i jestem mocni zainteresowany. Chcę kolejnego strzała w pysk jak przy BB, chcę wracać do tej gry ciągle z uśmiechem na twarzy, chłonąć, umierać ... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 822 Opublikowano 7 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość aphromo Opublikowano 7 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Zupelnie niepotrzebny wtret o NioH. Zas gierka taka sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 191 Opublikowano 7 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Podobno Acti nie wysyła kopii recenzenckich przed premierą. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 7 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Bo Nioh nie siedzi. Blond chipek mnie nie przekonał. Co poradzić. Może kiedyś, ale dla mnie tytuł wypluty z emocji. Jak widze w grze nasranego lutu z przeciwników to mnie zbiera na bełt. Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 7 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 4 minuty temu, XM. napisał: Dokładnie obie gry kapitalne, po co się ograniczać Chyba tylko 2017 miał takie otwarcie jak ten rok. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość aphromo Opublikowano 7 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 W zeszlym roku byl przeciez DBFZ i MHW w styczniu. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 7 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Każdy ma chyba inne, własne pyerdoleniecie początku roku Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 7 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 (edytowane) Tak szukałem przed momentem pre-orderu i widzę, że Cenege ładnie popier z cenami xD Edytowane 7 Marca 2019 przez Starh Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 7 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 8 minut temu, aphromo napisał: W zeszlym roku byl przeciez DBFZ i MHW w styczniu. Przecież to jest jakieś pierdnięcie podług 2017 czy obecnego roku. 2017: Nier, Horizon: ZD, Nioh, ME: Andromeda, GR: Wildlands, RE VII, Zelda: Breath of the Wild, For Honor, Sniper Elite 4 2019: RE 2 Remake, Ace Combat 7, Metro: Exodus, FC: ND, Anthem, DMC V, Sekiro I już pomijam jakość poszczególnych pozycji, chodzi o ilość gier AAA w tak krótkim okresie (Q1). Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 191 Opublikowano 7 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 4 minuty temu, suteq napisał: 2019: RE 2 Remake, Ace Combat 7, Metro: Exodus, FC: ND, Anthem, DMC V, Sekiro Wymienić Far Kraja, nie wymienić KH 3. Oj suciu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 7 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Nie pamiętam wszystkiego co wychodzi zwłaszcza jak mnie gra tak kompletnie nie interesuje. :x Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 7 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 44 minuty temu, XM. napisał: Na pewno będą ograne obie, ale w pierwszej kolejności pójdzie Sekiro, również ze względu na ograniczenia czasowo-pieniężno-innozajęciowe. @aphromo co ci poradzę, że gra mnie totalnie zawiodła i na samą myśl o niej mnie zbiera na bełtanie? Z perspektywy czasu chyba dałbym jej nawet mniej niż te -6/10. Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 7 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Potwierdzenie braku recenzji w dniu premiery Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość aphromo Opublikowano 7 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 16 minut temu, Wiolku napisał: Na pewno będą ograne obie, ale w pierwszej kolejności pójdzie Sekiro, również ze względu na ograniczenia czasowo-pieniężno-innozajęciowe. @aphromo co ci poradzę, że gra mnie totalnie zawiodła i na samą myśl o niej mnie zbiera na bełtanie? Z perspektywy czasu chyba dałbym jej nawet mniej niż te -6/10. Nioh? Dla niektórych to gra generacji. Summon Sylvan Wielki, Kyokushinman, którzy grają niemal we wszystko co lepsze na premiery. Co do tej gry to w samych superlatywach się odnoszą po forach i z tego co widzę obaj mają platyny wbite. Więc może pora dać grze szanse? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 476 Opublikowano 7 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Nioh jest ok ale pod względem designu to nie jest półka gier From i początek rzeczywiście może rozczarować. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 7 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Ale mówmy już o Sekiro. Bo to w zasadzie najważniejsze w tym miesiącu Bardzo fajnie ze to będzie dark fantasy i klimat który wylezie z kazdej groty. Ciekawi mnie temat całej historii bo w końcu dostajemy kolesia z góry ustalonego przez scenariusz. Choć i tak w grach From niemy chipek aż tak bardzo mnie nie drażni tak jak ro bywa w innych tytułach. Jak choćby Metro Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi