Joos 10 Opublikowano 8 marca 2019 Opublikowano 8 marca 2019 (edytowane) 10 godzin temu, devilbot napisał: Sześć bossów, jedna wioska, mikrotransakcje Czyli zdecydowanie poczekam, wszystko będzie wiadome w ciągu kilku dni od premiery na youtube. Sześciu bossów i jedną wielką lokację mogą sobie w pupe wsadzić. Do tego wychodzą te wszelkie upłycenia rozgrywki, brak kary za śmierć i odrodzenie to po co ta opcja w ogóle jest? Rozwój postaci na podstawie drzewka jak w grze za pińć złotych w kiosku... Chcę finalnie się mylić, nie chcę gry która ma przyciągnąć typowego fana nędzy skajrima. Edytowane 8 marca 2019 przez Joos 2 2 1 Cytuj
Joos 10 Opublikowano 8 marca 2019 Opublikowano 8 marca 2019 @Gumiś_JaGoDa Wszystko jest możliwe, czekamy. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 8 marca 2019 Opublikowano 8 marca 2019 16 minut temu, Gumiś_JaGoDa napisał: To devilbot nie żartował? Wszystko czysta brudna prawda, ludzie w Internecie zawsze są poważni. Trochę mało tych bossow, ale może multiplayer 4 na 4 złagodzi ból Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 8 marca 2019 Opublikowano 8 marca 2019 33 minuty temu, Joos napisał: Czyli zdecydowanie poczekam, wszystko będzie wiadome w ciągu kilku dni od premiery na youtube. Sześciu bossów i jedną wielką lokację mogą sobie w pupe wsadzić. Do tego wychodzą te wszelkie upłycenia rozgrywki, brak kary za śmierć i odrodzenie to po co ta opcja w ogóle jest? Rozwój postaci na podstawie drzewka jak w grze za pińć złotych w kiosku... Chcę finalnie się mylić, nie chcę gry która ma przyciągnąć typowego fana nędzy skajrima. No niestety a ponoć finalny boss dopiero w postaci DLC ma być. Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 8 marca 2019 Opublikowano 8 marca 2019 Jedna bron, jeden boss troll w kilku kolorach, jedna lokacja, brak multi, jeszcze ponoć ma z nami biegać inteligentny szop jako chowaniec. Jak to będzie takie gó,wno jak nowy Gow to ja odpuszczam i wracam do grania w Deamons Souls na ps2 i robienia tendencji trzeciego świata po raz szesnasty. Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 8 marca 2019 Opublikowano 8 marca 2019 3 minuty temu, Wiolku napisał: Jedna bron, jeden boss troll w kilku kolorach, jedna lokacja, brak multi, jeszcze ponoć ma z nami biegać inteligentny szop jako chowaniec. Jak to będzie takie gó,wno jak nowy Gow to ja odpuszczam i wracam do grania w Deamons Souls na ps2 i robienia tendencji trzeciego świata po raz szesnasty. Z tej złości ci się generacje pomyliły Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 8 marca 2019 Opublikowano 8 marca 2019 To Ty grałeś w to na ps3? xd Ja to w wyobraźni ogrywałem już na psxie, a bardziej na PC jak sobie wyobrażałem klimat diablo w 3d. Cytuj
mario10 518 Opublikowano 8 marca 2019 Opublikowano 8 marca 2019 Nie ma co gdybać za bardzo bo może się okazać, że faktycznie gra będzie bardzo dobra, a jeśli się okaże, że kicha to z przyjemnością ogram drugi raz Nioh. Cytuj
Banan91PL 34 Opublikowano 8 marca 2019 Opublikowano 8 marca 2019 (edytowane) Pewnie już to wiecie ale jak spadnie się w przepaść to odradzasz się tam gdzie spadłeś ale z połowa zycia czyli nie giniesz Edytowane 8 marca 2019 przez Banan91PL 1 Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 8 marca 2019 Opublikowano 8 marca 2019 (edytowane) Miałem wydać kase na DMC, demko nie porwało. Gre juz dawno skonczyli, dzis premiera a ludzie juz skonczyli :f A tu zaczynają wychodzić jakies dziwne kwiatki. Plus Acti i ich pazernosc. Sam juz nie wiem. W tej chwili ta jedna wioska to kojarzy mi sie z pierwszym rebootem Lary. Czy to plus czy minus? No kupie na premiere jak zakladalem ale za dużo pojawia sie tych ale. Eh. Edytowane 8 marca 2019 przez II KoBik II Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 8 marca 2019 Opublikowano 8 marca 2019 no jak masz tyle watpliwosci, to po co bierzesz day one? matka wie ze gry cpiesz? Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 8 marca 2019 Opublikowano 8 marca 2019 (edytowane) Będzie dobrze - jedyne co mnie lekko odstrasza to ten mocno umowny stealth. Chyba wolałbym, żeby go nie było. Dużo graczy narzeka na chowanie się w trawie w wielu tytułach, ale w Sekiro miejscami jest to mało immersyjne w porównaniu do innych gier. Poniżej screen złapany z jednego gameplaya, gdzie postać chowa się w takiej gęstwinie, że AI powinna tam nawet koziego bobka zauważyć, a co dopiero dorosłego chłopa. Edytowane 8 marca 2019 przez Cedric 3 Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 8 marca 2019 Opublikowano 8 marca 2019 9 minut temu, Najtmer napisał: no jak masz tyle watpliwosci, to po co bierzesz day one? matka wie ze gry cpiesz? Już sie nie dowie. Ile razy mam powtarzać że nie mam możliwości użycia jej w postaci summona? Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 8 marca 2019 Opublikowano 8 marca 2019 1 godzinę temu, Joos napisał: Czyli zdecydowanie poczekam, wszystko będzie wiadome w ciągu kilku dni od premiery na youtube. Sześciu bossów i jedną wielką lokację mogą sobie w pupe wsadzić. Do tego wychodzą te wszelkie upłycenia rozgrywki, brak kary za śmierć i odrodzenie to po co ta opcja w ogóle jest? Rozwój postaci na podstawie drzewka jak w grze za pińć złotych w kiosku... Chcę finalnie się mylić, nie chcę gry która ma przyciągnąć typowego fana nędzy skajrima. Ale bym was gracze na podeszwy brał. Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 8 marca 2019 Opublikowano 8 marca 2019 dobrze ze sie odgraniczyles od nas casualu. Cytuj
Kolos28 282 Opublikowano 8 marca 2019 Opublikowano 8 marca 2019 Chyba bezpieczniej anulować pre-order i poczekać ze dwa dni po premierze ale nie chce mi się wierzyć, że będzie bieda... Cytuj
Gość ragus Opublikowano 8 marca 2019 Opublikowano 8 marca 2019 31 minut temu, Rozi napisał: Ale bym was gracze na podeszwy brał. no ale dlaczego szkalujesz prawdziwych entuzjastów hardcorowych gier? to mają łykać wszystko bo activision?? Cytuj
messer88 6 478 Opublikowano 8 marca 2019 Opublikowano 8 marca 2019 btw ciekawe ile kopii gierki na pt po weekendzie się znajdzie xd Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 8 marca 2019 Opublikowano 8 marca 2019 Activision to gwarancja jakości i jeden z lepszych wydawców gier obecnie, więc ja się o nic nie martwię Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 8 marca 2019 Opublikowano 8 marca 2019 gwarancja na mikrotransakcje. Cytuj
Kolos28 282 Opublikowano 8 marca 2019 Opublikowano 8 marca 2019 Według sklepu MS gra będzie ważyć jakieś 15GB Cytuj
Gość ragus Opublikowano 8 marca 2019 Opublikowano 8 marca 2019 czyli nawet nie chciało im się robić filmików to ile to ma kosztować? 60 dolarów? brawo activisiion, zaorają From Software tak jak EA zabiło Bioware Cytuj
Figaro 8 219 Opublikowano 8 marca 2019 Opublikowano 8 marca 2019 jedna wioska, brak filmików, brak recek przed premierą, nawalone znaczników na ekranie - żegnaj FROM, witaj Dywizjo 2. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi