Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 16 marca 2019 Opublikowano 16 marca 2019 Nie ma zachodzenia minibossów od tyłu jak ty żerom sobie poradzisz. Cytuj
devilbot 3 685 Opublikowano 16 marca 2019 Opublikowano 16 marca 2019 Co ta gra taka droga? Nawet w perfectblue cena bandycka. Zmowa cenowa. 1 Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 16 marca 2019 Opublikowano 16 marca 2019 20 godzin temu, wet_willy napisał: Jerome ale ty masz bana co nie? Wywale cie jak wroce do domu. Kiedy zamierzasz być w domu ? Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 16 marca 2019 Opublikowano 16 marca 2019 (edytowane) 14 minut temu, devilbot napisał: Co ta gra taka droga? Nawet w perfectblue cena bandycka. Zmowa cenowa. W electronicdreams 209. To nie wina sklepów tylko cenegi ... Edytowane 16 marca 2019 przez Starh Cytuj
messer88 6 485 Opublikowano 16 marca 2019 Opublikowano 16 marca 2019 mercedes wśród gierek to i kosztuje Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 16 marca 2019 Opublikowano 16 marca 2019 Teraz, messer88 napisał: mercedes wśród gierek to i kosztuje Ano merce tez się „kończą” po kilku tysiącach km. Cytuj
S_600 252 Opublikowano 16 marca 2019 Opublikowano 16 marca 2019 Ta edycja na Elektronicznych snach to pl ? Cytuj
Kazub 4 584 Opublikowano 16 marca 2019 Opublikowano 16 marca 2019 4 godziny temu, aphromo napisał: E, raczej na odwrot powinno być wlasnie z Sekiro. Fajne te posty Kazuba o lore BB. Storytelling do tej pory był pieta Achillesowa BB, w Sekiro powinno być lepiej. Storytelling w BB wygląda zupełnie podobnie, jak w Dark Souls. Jest bardzo niestandardowy. Wymaga sporo zaangażowania, chęci czytania (licze opisy), kojarzenia. Przede wszystkim świat przedstawiony musi cie zaciekawić, bo bez tego poczujesz się zagubiony, a zagubienie przerodzi się w brak zrozumienia a brak zrozumienia we frustrację. I to JEST OKEJ. Jeżeli ktoś nie ma ochoty na nurkowanie w cały tej bajzel - nie ma problemu. Niech wyciąga z gry to co chce i gra tak jak chce. Gry od from są bardzo mocno inspirowane. W przypadku ogólnie pojętego dark fantasy jest łatwiej, bo dla większości ludzi grających ten gatunek jest bardziej popularny. I tu na prawdę nie chodzi o durne licytowanie o ilość przeczytanych książek, obejrzanych filmów, czy zagranych gier. Pompowanie ego przez legitymowanie się znajomością prozy danego pisarza lepiej zostawić bartolinskim, rozinskim i innym inskim, którzy mentalnie nie wyszli poza pierwszą klasę liceum - czyli udowodnią, że czytali (ulala żelipapą paczcie na mnie), ale zasadniczo mają gó,wno do powiedzenia/napisania, nie rozumieją istoty sprawy, ani tego, co się do nich pisze. Strata czasu. W przypadku BB sprawa jest o tyle zawiła, że zgodnie z wizerunkiem i promocją gry przed premierą, trudno było oczekiwać lovecraftowskiego cosmic horroru. Stąd masa opinii na zasadzie - gra była fajna dopóki nie zamienili wilkołaków na jakiś kosmitów. No wszędzie ci kosmici muszą być. Nie mieli pomysłu - wrzucili kosmitów. Nie chcemy kosmitów, chcemy wilkołaków ! Stąd jest większe zagubienie ludzi po zagraniu w BB. Także stwierdzenie, że storytelling jest "piętą achillesową" BB nie jest trafne. Najsłabszy punkt gry ? Nie. Słabszy od DS ? A skąd. No przynajmniej nie w zestawieniu z poszczególnymi grami, dark souls jest pojemniejsze, bo jest trylogią. Jak będzie z Sekiro ? Nie mam fioletowego pojęcia. Będzie z pewnością inaczej. Widziałem 20 minut gameplay z dema dla prasy i dwa teasery (pierwszy i drugi po 10 razy każdy), żadnego trailera w całości. Uwielbiam Tenchu, Sengoku, Dark Souls, Bloodborne - tyle mi wystarczy. Nie zamierzam pisać o cenie gry, czy ją kupie za 5, 10, czy 15 złotych taniej, ile stoje pod drzwiami czekając na kuriera lub ile mam przecznic do pokonania w drodze do sklepu z grą. No bo serio kogo obchodzi ile zjadłem jajek na śniadanie i czy z majonezem a może z chrzanem. 3 godziny temu, giger_andrus napisał: Kiedy zamierzasz być w domu ? właśnie ukjo przydaj sie w koncu na cos nooo 1 Cytuj
MEVEK 3 562 Opublikowano 16 marca 2019 Opublikowano 16 marca 2019 Trofea dla niecierpliwych już są. https://psnprofiles.com/trophies/8864-sekiro-shadows-die-twice Cytuj
Dante 433 Opublikowano 16 marca 2019 Opublikowano 16 marca 2019 15 godzin temu, Figaro napisał: tego fana supremacji białych? nie polecam. On raczej był fanem tylko swoich bo "dżentelmenów" bo Polacy i inni imigranci z Europy też byli dla niego dzikusami. Cytuj
Kazub 4 584 Opublikowano 16 marca 2019 Opublikowano 16 marca 2019 Looknąłem tylko nazwę platyny - Sekiro. Podoba mi się. Cytuj
Il Brutto 1 625 Opublikowano 16 marca 2019 Opublikowano 16 marca 2019 Czyli 4 przejscia do platyny, ale i tak lepsze to niz soulsowe farmienie covenantow. Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 16 marca 2019 Opublikowano 16 marca 2019 7 minut temu, Il Brutto napisał: Czyli 4 przejscia do platyny, ale i tak lepsze to niz soulsowe farmienie covenantow. Ani mnie nie fkufiaj tymi covenantami Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 16 marca 2019 Opublikowano 16 marca 2019 59 minut temu, MEVEK napisał: Trofea dla niecierpliwych już są. https://psnprofiles.com/trophies/8864-sekiro-shadows-die-twice byly juz 8 marca ayyyy lmao Cytuj
Wredny 9 580 Opublikowano 16 marca 2019 Opublikowano 16 marca 2019 Ale może wypyerdalalibyście z tymi dywagacjami o Bloodborne do właściwego tematu? No i jeszcze yebanie spoilerami na lewo i prawo... Nie po to wchodzę do tematu Sekiro, żeby się dowiedzieć o kosmitach w Bloodborne (nie żeby nie obiło mi się to wcześniej o uszy, ale jednak). Cytuj
mate6 108 Opublikowano 16 marca 2019 Opublikowano 16 marca 2019 Ej no sorry, nie będziemy ograniczać dyskusji bo Ty nie ograłeś 4-letniej gry. 3 1 Cytuj
Wredny 9 580 Opublikowano 16 marca 2019 Opublikowano 16 marca 2019 Ale dyskutujcie sobie w JEJ TEMACIE, a nie tutaj - proste, czy trzeba dodatkowo wyjaśniać? Cytuj
messer88 6 485 Opublikowano 16 marca 2019 Opublikowano 16 marca 2019 @Wredny serio BB nie ograłeś? Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 16 marca 2019 Opublikowano 16 marca 2019 47 minut temu, Wredny napisał: Ale może wypyerdalalibyście z tymi dywagacjami o Bloodborne do właściwego tematu? No i jeszcze yebanie spoilerami na lewo i prawo... A może po prostu ludzie nie wiedzą że jest na tym forum jakiś casual który nie grał jeszcze w BB Cytuj
Wredny 9 580 Opublikowano 16 marca 2019 Opublikowano 16 marca 2019 Nadal - to nie jest teemat o BB, więc skąd mam wiedzieć, że tu się mogę natknąć na takie spoilery?? Ostatnio wyłapałem 48h bana za napisanie o śmierci jednego z pamperków z RE6 w temacie o RE2, więc z gry jeszcze starszej - rok produkcji nie gra tu roli Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 16 marca 2019 Opublikowano 16 marca 2019 Wredny ograł Bloodborne. Doskonale pamiętam jego filmik walki z BSB. Cytuj
Kazub 4 584 Opublikowano 16 marca 2019 Opublikowano 16 marca 2019 pffff nie dość że się czepia to jeszcze kłamie Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 16 marca 2019 Opublikowano 16 marca 2019 20 minut temu, Ryo-San napisał: A może po prostu ludzie nie wiedzą że jest na tym forum jakiś casual który nie grał jeszcze w BB na tym forum sa smierdzace casuale ktore nie graly jeszcze w DMC5 wiec nic mnie juz nie zdziwi. takze zamknac klawiatury o BB i spieprzac do odpowiedniego tematu albo zacznie sie pogrom. "Joos" juz sobie nie popisze na forum, ktos jeszcze chce dolaczyc do tego grona? 2 1 1 Cytuj
Wredny 9 580 Opublikowano 17 marca 2019 Opublikowano 17 marca 2019 21 godzin temu, messer88 napisał: @Wredny serio BB nie ograłeś? 21 godzin temu, giger_andrus napisał: Wredny ograł Bloodborne. Doskonale pamiętam jego filmik walki z BSB. Nie ograł, bo granie w BB zbiegło się z moim przedawkowaniem soulsów - w jednym czasie na zmianę grałem w Demon's Souls, Dark Souls II, Dark Souls II na PS4, Bloodborne oraz Salt & Sanctuary - skończyło się tym, że sprawy do końca doprowadziłem tylko w DSII na PS3 i cały gatunek mi strasznie obrzydł... Próbowałem wrócić za pomocą Nioh - nie pykło, myślałem że udało się dzięki The Surge, w którym nawet wbiłem platynkę, ale do dziś nie tknąłem nic souls-like'owego... 1 Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 17 marca 2019 Opublikowano 17 marca 2019 Jutro o 14 kolejny materiał. Tym razem gameplay overview. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi